40 ve +40 yaş

günaydın
günaydın
çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız gününz aydın olsun kendinize iyi bakınnn

günaydn çıtırlarımopuyorumnanaktan

egem niye hemen çıktın kahfe hazırlamıştımmmm
1209.bmp

günaydın sabah şekerlerim ..
dün akşam geldim evdeyim artık..
çok zor oldu ayrılık kızım da bende fena olduk ayrılırken ..
yemeklerini de yapıp bıraktım çok mutlu oldular yemek var diye...
Canımm..hoş gelmişsin.Ne çabuk geçti sanki opuyorumnanaktan

Günaydınnn çıtırlarım ... güzel günler dilerim... eşimle kahvaltı yapacağız hadiyin kızlar çay
tiryakileri sayfamda kahvaltı hazırlıyorum beklerim... tiryakiler beni takip edin...opuyorumnanaktan

hamdivehusnucan_gunaydin_(565_x_424).jpg
hhhhhhhhhhhhhııııııııhhhhhhhhh
hhhhhhhhh oh oh şöyle bir açılayım...
Afiyet olsun canıımm..:1hug:ben orucuma.s bitince inşallah a.s.

Canlarım gününüz aydın, neşeniz bol, sofranız bereketli, sağlığınız yerinde olsun.

Belki bilmedikleriniz vardır bir bakın isterseniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/puf-noktalari/318026-bilmiyordum.html
Ablacım en kısa zamanda bakıyorum a.s.

çiçeğim sen bitanesin ya nasıl güzelsin böyle arkadaşım beni nasıl şaşırttın mutlu ettin Rabbimde seni mutlu etsin evlatlarınla inşallah.
KK açıyorum bir mesaj çiçek çay yollamış nasıl şaşırdım bu değişiklikten haberimde yok
nasıl dedim... ay ne mutlu oldum ellerin dert görmesin .buğünde bir baktım çicek senin gibi çoooook teşekkürler Rabbim güzel gönlüne göre versin ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan
Canım yaaa..görende bi şey yaptım sanacak.:eek: Ne güzel dilekler..güzel gönlüne sağlık a.s.

ama ben size küsemiiii bu geyimize gelmiyorsunuzzzzz ama ben size küstümmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=9528888&posted=1#post9528888

günaydın sabah şekerlerim ..
dün akşam geldim evdeyim artık..
çok zor oldu ayrılık kızım da bende fena olduk ayrılırken ..
yemeklerini de yapıp bıraktım çok mutlu oldular yemek var diye...

Hepinize iyi akşamlar
Ank, evine hoş geldin ama hüzünlü geldin, zordur bilirim arkana baka baka gelmek. Hayat böyle bir şey işte...Gurbetler, özlemler sevgili Ank..

ne zamandır giremedim topiğe nasılsınız şekerler?opuyorumnanaktan

ıyi akşamlar arkadaşlar kaç gündür hasta yatıyorum grip olmuşum,malum hamile olduğum için ilaç da kullanamadım,devamlı yattım şimdi biraz daha iyiceyim.Rabbim kimseye hastalık vermesin ,dert verip derman aratmasın ınşallah.Hepinizi öpüyorum.Sevgileeeeeeeeeer........

İyi akşamlar arkadaşlar kaç gündür hasta yatıyorum grip olmuşum,malum hamile olduğum için ilaç da kullanamadım,devamlı yattım şimdi biraz daha iyiceyim.Rabbim kimseye hastalık vermesin ,dert verip derman aratmasın İnşallah.Hepinizi öpüyorum.Sevgileeeeeeeeeer........

geçmiş olsuna.s.amin canım:Saruboceq:

İyi akşamlar arkadaşlar kaç gündür hasta yatıyorum grip olmuşum,malum hamile olduğum için ilaç da kullanamadım,devamlı yattım şimdi biraz daha iyiceyim.Rabbim kimseye hastalık vermesin ,dert verip derman aratmasın İnşallah.Hepinizi öpüyorum.Sevgileeeeeeeeeer........

geçmiş olsun canım bol bol c vitamini al..Ne kadarlık hamilesin ?

gecmis olsun canim benim kendine dikkat et amin amin canimopuyorumnanaktan

X