40 ve +40 yaş

Başınız sağ olsun esmer güzeli...Rabbim genç yaşta vefat eden kardeşimizin varsa taksiratını affetsin, mekanı cennet olsun inş...geride kalan yakınlarınada sabır diliyorum Allah'tan..

Annenize geçmiş olsun terlikcim...Rabbim acil şifalar versin inş...

esmer güzeli canım başınız sağolsun rabbim yardımcısı olsun mekanı cennet olsun geride kalan yakınlarınada bol sabırlar versin

Canım çok geçmiş olsun , inşallah iyi haberler alırız.

Canım çok üzücü bir olay , yaşam kısa gerçekten .En kötüsü zamansız ve genç gelen ani ölümler.Yakınlarına Allah sabır versin .Tüm sevenlerinin başı sağolsun .

Selam kızlar ne haber benim burada tüm dengem bozuldu wallaha bu kızlara ayak uydurmak çok zormuş..
Odadayım şimdi kızda dışarı çıktı birazdan gelir bende yoruldum ama temiz hava resmen çarptı baş ağrıları oluyor sık sık ..
Pazarteside kız okula başlıyor çarşamba akşamı dönüyorum...
Hepinizi özledim çok öpüyorum ..opuyorumnanaktan

Esmerim başınız sağolsun allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin..

Oğlunuda evlendirdin allah mesut etsin canım darısı bizimkilere inşallah...

selamlar canim gecmisler olsun hayirlisi insallah allah zihin acikligi versin basarilar
hayirlisiyla dönersin insallah bizde seni özledik kendine iyi bak canimopuyorumnanaktan

selamlar canim gecmisler olsun hayirlisi insallah allah zihin acikligi versin basarilar
hayirlisiyla dönersin insallah bizde seni özledik kendine iyi bak canimopuyorumnanaktan

sağol bitosum inşallah başarılı olur derslerinde tek dileğimiz bu zaten...
bende çok özledim hepinizi fırsat buldummu buraya koştum opuyorumnanaktan

ayy çok üzüldüm esmerim yaa,çokda gençmiş allah sabırlar versin.başınız sağolsun.allah rahmet eylesin.senağlama
terlik benmi yanlış anladım baban değilmiydi kuzum,
allah allah ben iyce aptallaştım haa
hadi rast gitsin ,güzel haberlerle dön inşallah.açil şifalar :Saruboceq:

ank nihayet çözdüm.senin kız kıbrısta okuyor.,hadi hayırlısı allah yolunu acık etsin.
sende helak etmişsin kendini,kolaylık versin sanada daha bir hafta ordasın,datını cıkar cıtırım,opuyorumnanaktan

Canım..çok üzüldüm.Başınız sağolsun.Allah,kalanlara sabır versin a.s.

Canım..geçmiş olsun.İyi haberlerini paylaşırız inşallah.a.s.

Canıımm.sen gitmişsin bile..ben kaçırmışım..İyi takip edemiyorum bazan.
Tadını çıkarırsın inşallah..benim yerimede gez. a.s.

canım başınız sağolsun.

annenize acil şifalar canım.

hani benim arkadaşım. çabuk dön. yerin çok belli oluyor. özledik şimdiden.
kızınada allah zihin açıklığı versin güzelim.opuyorumnanaktan

tünaydın hayırlı cumalar cıtırlar,dualarınız kabul olsun inşallah.

Hayırlı Cumalar diliyorum

Kaybettiklerimize Allahtan Rahmet, hastalara şifa, dileklerimize tez hayırlı neticeler diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…