40 ve +40 yaş

esmer güzeli canım dünyanın düzeni böyle kurulmuş Allahın dediği olur bir taraf sevinirken bir taraf üzülüyo rabbim böyle durumlarda metanet sabırlar versin bu arada gelinin hayırlı olsun torunlarını sevmeyi nasip etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam çıtırlar ne haber nasılsınız özledim ya hepinizi dışarı çıkıp geziyoruz havada güzel dün akşamda çıktık eve döneyim rahatça görüşürüz öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

selamlar canim oh ne güzel iyi gezmeler iyi eglenceler öptüm opuyorumnanaktan

Hepinize selâmlar..
Tıkladım Çiçeğim, teşekkürler... Emeklerine sağlık

selamlar canim oh ne güzel iyi gezmeler iyi eglenceler öptüm opuyorumnanaktan

selam sanada bitosum geziyoz iyi oluyor bende çok öptüm seni opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...aklari-gunuhayvanseverlerbir-imza-lutfen.html

Güzeller..iyi pazarlar a.s.a.s.
Konu açtım..katılır mısınız??opuyorumnanaktan

tıkladım canısı emeğine sağlık çok teşekkürler opuyorumnanaktan

Hepinize selâmlar..
Tıkladım Çiçeğim, teşekkürler... Emeklerine sağlık

Selam ablacım öpüyorum kocaman sevgiler opuyorumnanaktan

ohhh sefaa olsun ank raaaaaaa..
canım tatıdını çıkarmaya bak bizim yerimizede gez vallahii kaydirigubbakcemile3

çiçeğim seve seve tıkladım canım

Tşk ederim saahika çok duarlısın senin bekarların varsa darısı sizin bekarlarınıza dostlar sağolsun dünyanın kanunu yaşanır ölünür Allahım herkese sağlık versin Amin
----------------------------------------turkbayragiturkbayragiturkbayragi Günaydın çıtırlar
Günaydın canlarım
KIırşehirden sevgiler
-------------------------------a.s.Ank geldimi
canısı nasılsına.s
-------------------------------:lepi:Yeşilim, Egem, Güneşim, Nazarım, Emine, Çiçeğim, Bı-iittosum, Saahikka, Hare, ırnam, ismini sayamadıklarım aklımdasınız sizleri çok seviyorum çok çok özledim Vallahi EV Hnaımı ya çok daha var ama:gitme: şimdi hatırlamıyorum kafamçokkarıştı işte iyiki burdasınzııııııııopuyorumnanaktan
------------kafamçokkarıştı---ya bide kafam çok karıştı bu çayları simitleri nasıl alıyorsunuz
Biittosum sağ olsun hediye etmiş yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:

Tünaydın kızlar yeni bir haftaya girdik...Sağlılı, neşeli, huzurlu, bereketli günler diliyorum

Herşey gönlünüzce olsun

selam arkadaşlar nasılsınız esmerim allah mutlu etsin çifte mutluluklar ayrıca başınız sağolsun allah sabır versin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…