Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi aksamlar cicekler
canım Allah acil şifalar versin iyi haberlerle gel inşallah bende seni öptümÇıtırlarım gidiyorum anneciğime yarın anjiyo için erken gidilecek yanlarında olmalıyım... sağlıklı günler dilerim hepinizi öpüyorummm canlarım benim ... hoşçakalın...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım dünya böyle Allah rahmet eylesin nurlarda yatsın.Allahım ağlatmasın hep güldürsün inşallah[BTÜNAYDIN
ÇITIRLAR
AZ ONCE ÇOK KÖTÜ Bı HABER ALDIM ELTıMıN ABLASI KIRK YAŞINDA VEFAT ETMıŞ BEYıN KANMASINDA YA NE KADAR ÜZÜLDÜM HAYAT KISA NE YAŞANANIRSA YAŞNASIN GıDECEĞıMıZ YER YERıN ALTI EŞıMıNDE AMCACSININ KIZIII]:çok üzgünüm: BENıMDE SINIF ARKADAŞIMDI BıRGÜN GÜLYORUZ BıRGÜNDE AĞLIYORUZ HAYAT NE KADAR GARıPPP[/B]
canım hayırlı olsun çabuk dön bitanem ŞenizSelam kızlar ne haber benim burada tüm dengem bozuldu wallaha bu kızlara ayak uydurmak çok zormuş..
Odadayım şimdi kızda dışarı çıktı birazdan gelir bende yoruldum ama temiz hava resmen çarptı baş ağrıları oluyor sık sık ..
Pazarteside kız okula başlıyor çarşamba akşamı dönüyorum...
Hepinizi özledim çok öpüyorum ..opuyorumnanaktan
iyi geceler çiçeklerin güzeli nasılsın. ben resimli mesaj koyamıyorum siz nasıl koyuyorsunuz.
iyi geceler çiçeklerin güzeli nasılsın. ben resimli mesaj koyamıyorum siz nasıl koyuyorsunuz.
iyi geceler çiçeklerin güzeli nasılsın. ben resimli mesaj koyamıyorum siz nasıl koyuyorsunuz
günaydın takva çok basit canımönce resmi kopyalıyorsun ,örnek günaydın gifleri yaz gogleden sana birçok sayfa çıkar beğendiğin birtane resmi mausun sağ tarafına tıkla seçeneklerden kopyala yazana tıkla , konu cevap yazdığımız yerde sağ köşede A yazan kareye tıkla canım sonrada mausun sağ tarafına tıkla yapıştıra tıkla resim burdaaa bilmem yardımcı olabildimmi kolay gelsin
Saahikka arkadaşım bu da
senin için...