- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
iyi akşamlar
eeeeeeee esmeri unuttunuz ama esmer sizi unutmadııı çıtırlar:kedi:
:)çok güzel bi köy düğnü yaptım oğluma üç gece üç gündüz yerimseniben
çok şendi su gibi gelinim var çıtırlar darısı sizin bekarlarınızaaaa
şimdi yorgunum bügün işe başladım yoruldum sizlere anlatırım ayrıntılarını
iyi akşamlar
alıntı yapmadım ama hepinizi çok çok seviyorum unutmayın sanal değil gerçek dostsunuzzz
iyi akşamlar
eeeeeeee esmeri unuttunuz ama esmer sizi unutmadııı çıtırlar:kedi:
:)çok güzel bi köy düğnü yaptım oğluma üç gece üç gündüz yerimseniben
çok şendi su gibi gelinim var çıtırlar darısı sizin bekarlarınızaaaa
şimdi yorgunum bügün işe başladım yoruldum sizlere anlatırım ayrıntılarını
iyi akşamlar
alıntı yapmadım ama hepinizi çok çok seviyorum unutmayın sanal değil gerçek dostsunuzzz
[BTÜNAYDIN
ÇITIRLAR
AZ ONCE ÇOK KÖTÜ Bİ HABER ALDIM ELTİMİN ABLASI KIRK YAŞINDA VEFAT ETMİŞ BEYİN KANMASINDA YA NE KADAR ÜZÜLDÜM HAYAT KISA NE YAŞANANIRSA YAŞNASIN GİDECEĞİMİZ YER YERİN ALTI EŞİMİNDE AMCACSININ KIZIII]:çok üzgünüm: BENİMDE SINIF ARKADAŞIMDI BİRGÜN GÜLYORUZ BİRGÜNDE AĞLIYORUZ HAYAT NE KADAR GARİPPP[/B]
Çıtırlarım gidiyorum anneciğime yarın anjiyo için erken gidilecek yanlarında olmalıyım... sağlıklı günler dilerim hepinizi öpüyorummm canlarım benim ... hoşçakalın...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Çıtırlarım gidiyorum anneciğime yarın anjiyo için erken gidilecek yanlarında olmalıyım... sağlıklı günler dilerim hepinizi öpüyorummm canlarım benim ... hoşçakalın...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
[BTÜNAYDIN
ÇITIRLAR
AZ ONCE ÇOK KÖTÜ Bİ HABER ALDIM ELTİMİN ABLASI KIRK YAŞINDA VEFAT ETMİŞ BEYİN KANMASINDA YA NE KADAR ÜZÜLDÜM HAYAT KISA NE YAŞANANIRSA YAŞNASIN GİDECEĞİMİZ YER YERİN ALTI EŞİMİNDE AMCACSININ KIZIII]:çok üzgünüm: BENİMDE SINIF ARKADAŞIMDI BİRGÜN GÜLYORUZ BİRGÜNDE AĞLIYORUZ HAYAT NE KADAR GARİPPP[/B]