40 ve +40 yaş

Çıtırlar merhaba nasılsınız :sm_cool: bizler iyiyiz geldik yerleştik bşraz odada çok işler vardı anca yerleştirdik eşyaları temizlik filan derken anca fırsat bulabildim kızımın arkadaşının pc den giriyorum neti alacak kızım o zaman daha rahat görüşürüz kızlar sizler
nasılsınız özledim sizleri inanın uzak kalmak zormuş yaaaa ne kadar alışmışım sizlere uzak kalınca çok daha iyi anlaşılıyor birazdan çıkarım bende hepinizi çok öpüyorum hanımlar kendinize iyi bakın ..opuyorumnanaktan

iyi akşamlar
eeeeeeee esmeri unuttunuz ama esmer sizi unutmadııı çıtırlar:kedi:
:)çok güzel bi köy düğnü yaptım oğluma üç gece üç gündüz yerimseniben
çok şendi su gibi gelinim var çıtırlar darısı sizin bekarlarınızaaaa
şimdi yorgunum bügün işe başladım yoruldum sizlere anlatırım ayrıntılarını
iyi akşamlar
alıntı yapmadım ama hepinizi çok çok seviyorum unutmayın sanal değil gerçek dostsunuzzz

mutlu olun mutlu kalin sekerler
iyigeceler05.gif

Arkadaşlar hepinize iyi gecelerr .Paylaşımlar için teşekkürler .Esmer güzelim oğluna mutluluklar .Hepiniz öpüldünüz.

iyi akşamlar
iyi akşamlar
alıntı yapmadım ama hepinizi çok çok seviyorum unutmayın sanal değil gerçek dostsunuzzz

hayırlı olsun esmerim inşallah darısı bizim yavrularımıza olsun tatlı yorgunluk bunlar yarın birgün torunuda kucağına alırsın oohhh fani dünyada ne mal ne mülk her şeye değer

ders181atiyeox41ui7.gif

sabahlarınız hayrola kızlar

Hayırlı Sabahlar arkadaşlar.Esmer güzelim Hayırlı olsun.Rabbim iki cihanda da mutluluk versin.Hepinize sevgiler...opuyorumnanaktan

iyi akşamlar
iyi akşamlar

hoşgeldin canım çok özledik çabuk gelde şu düğünü anlatkaydirigubbakcemile5

günaydın,günaydın,günaydın çıtırlarımopuyorumnanaktan

[BTÜNAYDIN
ÇITIRLAR
AZ ONCE ÇOK KÖTÜ Bı HABER ALDIM ELTıMıN ABLASI KIRK YAŞINDA VEFAT ETMıŞ BEYıN KANMASINDA YA NE KADAR ÜZÜLDÜM HAYAT KISA NE YAŞANANIRSA YAŞNASIN GıDECEĞıMıZ YER YERıN ALTI EŞıMıNDE AMCACSININ KIZIII]:KK43::çok üzgünüm: BENıMDE SINIF ARKADAŞIMDI BıRGÜN GÜLYORUZ BıRGÜNDE AĞLIYORUZ HAYAT NE KADAR GARıPPP[/B]

[BTÜNAYDIN
ÇITIRLAR
AZ ONCE ÇOK KÖTÜ Bİ HABER ALDIM ELTİMİN ABLASI KIRK YAŞINDA VEFAT ETMİŞ BEYİN KANMASINDA YA NE KADAR ÜZÜLDÜM HAYAT KISA NE YAŞANANIRSA YAŞNASIN GİDECEĞİMİZ YER YERİN ALTI EŞİMİNDE AMCACSININ KIZIII]:KK43::çok üzgünüm: BENİMDE SINIF ARKADAŞIMDI BİRGÜN GÜLYORUZ BİRGÜNDE AĞLIYORUZ HAYAT NE KADAR GARİPPP[/B]

başın sağolsun canım.dediğin gibi hayat işte.acısıyla tatlısıyla:a015:

günaydıın a.s.

ank kolay gelsin canım hayırdır siz kıbrısa niye gittiniz ben bişeyler kacırdım heralde,
kız ordamı okuyor yoksa.

esmerim hoş geldin tatlım,kıss unutmadık kaçkez sordum,ama ancak bitti demekki,
gözünüz aydın,gönlünüze göre olur.huyu husu.inşallah.
hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin ,
kaynana,:jeyyar:
nasıl bi duygu bakalım anlat,ben damat kaynanasından bişey anlamadım.fisfisfis

Hepinize günaydın, tünaydın...

esmerim Allah nice mutluluklar versin herkese canım...
ank nasıl özleniyor burası değil mi? biz de seni özledik...

Çıtırlarım gidiyorum anneciğime yarın anjiyo için erken gidilecek yanlarında olmalıyım... sağlıklı günler dilerim hepinizi öpüyorummm canlarım benim ... hoşçakalın...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Çıtırlarım gidiyorum anneciğime yarın anjiyo için erken gidilecek yanlarında olmalıyım... sağlıklı günler dilerim hepinizi öpüyorummm canlarım benim ... hoşçakalın...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun canım,acil şifalar diliyorum:teselli:

gecmis olsun canim rabbim sifa versin insallah
dilek10023wf1.jpg

[BTÜNAYDIN
ÇITIRLAR
AZ ONCE ÇOK KÖTÜ Bİ HABER ALDIM ELTİMİN ABLASI KIRK YAŞINDA VEFAT ETMİŞ BEYİN KANMASINDA YA NE KADAR ÜZÜLDÜM HAYAT KISA NE YAŞANANIRSA YAŞNASIN GİDECEĞİMİZ YER YERİN ALTI EŞİMİNDE AMCACSININ KIZIII]:KK43::çok üzgünüm: BENİMDE SINIF ARKADAŞIMDI BİRGÜN GÜLYORUZ BİRGÜNDE AĞLIYORUZ HAYAT NE KADAR GARİPPP[/B]

esmerim basiniz sagolsun canim benim :çok üzgünüm:
allah rahmet eylesin ailesine sabirlar versin:çok üzgünüm:
rabbim kimsenin acilarini göstermesin insallah:Saruboceq:

X