40 ve +40 yaş

kıyamam irnacığım şimdi bizimkiler yanımızda anlamıyorz ama biz de ailemizden uzaktayız onu biliyorum

benimde kızımla torunum haftaya çarşamba günü dbakırdan geliyorlar şimdiden o günü iple çekiyoruz sağ salim gelirler inş herkesin gelenleri bizimkilerdeirnacığım ne güzel değilmi ama çok da zor damdan düşene sormuşlar nasılsın diye demişki bana damdan düşen birini getirin o benim halimden anlar demiş hasretlik çok zor kızım yanımdaydı oğlum izmirdeydi oğlumun yanına geldim şimdide kızım uzak allah canlarına sağlık versin büyüyünce bir bir uzaklaşıyorlar bizde onlara hasret kalıyoruz onlarda kendilerine bir yol çiziyorlar allah yardımcıları olsun bütün gençlerin

iyi uykular çıtırlarım

iyi geceler çıtırlarım nasılsınız ...............
resmimi koydum bende nostalji topiğine çok duygulu bir yer olmuş eskilere gittim geldim barçman lerenim yeşilim candy nazlı daha kimler kimler çok güzeller gerçekten

günaydınnnnnnnnnnnn.:teytey:herkesi günü aydın ve güzellikler içinde gecsin canlarım.
öpüyorum hepinizi.:1hug:

selam arkadaşlar..

siz çıtırlar yazdıkca kendimi çıtır zannetmeyemi başladım ne..

sağ olun ya, moral oluyor insana sözde de, sanal da olsa...

tünaydın çıtırlar

hepinizi kavuşma heyecanı sarmış ne mutlu. inşallah güle güle kavuşun harika günler geçirin. tadı damağınızda kalsın

he yeşilim kavuştuk şükür oluşumla,ah birde kızımda gelse ama onların işi hiç belli değil,damadın dişetlerinde kist oluşmuş erzurum araştırma hastanesinde sanırım ameliyat olacak.damat göndereyim.ben idare ederim diyor ama benim kız kocasını yanlız bırakmak istemiyor.aslında kızımında piskolojisi bozulmuş gibi oralarda,birde hasta.sürekli ateşleniyor nedense.dr. larda bişey anlamıyor artık.hep tahlil,ultrasyon,film,ama sonuç hep boş sebebini bilinmiyor bir türlü.bir dolu antibiyotik içti,ilaç bitiyor yine ateşi başlıyor.
canım çok sıkılıyor,çoküzülüyorum.bende burda çaresisiz duadan başka elimden bişey gelmiyor.nolcak bu kızın hali :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gelse keşke iyi kötü bakarım ama
o beni istiyor yanına bende onu,oğlanda yeni geldi napayım ben fisfisfis
arkadaşlar aranızda yaşayan varmı böyle kuru ateşi.ne düşünceğimi şaşrıdım iyicene.

Şeniz

geçmiş olsun irnam ya üzüldüm ama neden oluyor hiç anlamadım. sanırım dr lar bir şey atlıyorlar. acaba psikolojik mi, acaba kızının da dişlerlemi ilgili offf uzak olunca çok zor insanın içi içine sığmıyor. irnam oğlun dönünce sen bir ara kızının yanına gitsen, iyice araştırsanız tepeden tırnağa ne dersin bizide bilgilendir lütfen.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun uzakta olmak zor bunu yaşayan bilir hele anne olmak dahada zor inş en kısa zamanda iyileşir belki erzurum soğuk olduğu için üşütüyordur bebeği varmı eğer varsa yorulduğu için sürekli hastalanıyor olabilir

korkma fıstıkım ya ateşi diş etlerindeki kist yapıyordur
komşumun kızındada aynen böyle bir sorun vardı
ilk ameiyatını izmirde oldu
birkaç yıl rahaattı
bu sefer ikinci bir kist oluşumu oldu
geçen yıl ikincisinide istanbulda oldu
orda öğrenci şimdi
bildiğimkadarıylada sorun yok şimdilik
ama tekrarlama olsılığı varmış herhalde a.s
geçmiş olsun canım allah başka dert vermesin çaresi olmayan :1hug:

İrnacım çok geçmiş olsun canım inşallah damat atlatır diş sorununu kızında eşini bırakıp gelmek istemiyor tabi herkesin telaşı var yani

canılarım yanlış anlattım sanırım diş kisti damatta var o olacakmış ameliyat.
kızım sadece bilinmeyen sebebi anlaşılmayan yüksek ateşi oluyor.yumurtalık yada idrar yolu enfeksiyondan şüphe ediliyor,ama yapılan tedaviler hiç bir sonuç vermiyor.ilaçlar bitiyor,ateşi tekrar yükseliyor.çocuğu felanda yok henüz.
ama bu belirsizlikte kızımı bayağa üzüyor.bize aksettirmemeye çalışsada,ruh halide bozulmuş dolayısıyla.tabiii biz de çok üzülüyoz.
tepeden tırnağa tükrük tahlillerinden tutunda kültür tahlillerine kadar yapıldı ama hala :1no2: :1no2: elde var sıfır.hep gecici bir iyileşme
dua edin nolur arkadaşlar kızım iyileşsin nolur.yaklaşık üç aydır devam ediyor bu durum. birşey söylemedim burda ama içim içimi kemiriyor yanii.senağlamasenağlama

irnacığım allah şifasını versin inş önemli birşeyi yoktur inş üzülme idrar yolu enfeksiyonu ateş yapar üzülme canım benim

irnacım kızınada damat beyede geçmiş olsun...Allah şifa versin..kızın rahatsızmış ona git arkadaşım yaa..sana ihtiyacı var...oğlunuda alsan birlikte gitseniz iyi olmazmı...

çok ilginç ya :1no2:
ama dönem dönem insan böyle hastalıklarla karşılaşıyor
sebebi bilinmiyen ne olduğu belli olmıyan şeyler :1no2:
iki yıl önce bende karşılaşmıştım böyle garip bir durumla
bir sabah kaltım tüm vucudumda sigara yanığı gibi tek tük izler
hayırdır dedim bunlar ne
üstünde durmadım önceleri alerji falandır diye düşündüm
sonradan iyileşenlerin yerini
yenileri almaya başladı :1no2:
ve gitmek zorunda kaldım
sonuç hiç birşey çıkmadı
ve ilginç olanı bu şekilde 1 yıla yakın dolaştım gittiler yerine yenileri geldi falan işte
1 yıldır kayboldular yoklar :sm_confused:
allah saklasın kötü bir hastalık olsaydı o kadar tahlille çıkardı canım
bazen vucut yapıyo bunu endişelenecek birşey yok
tamamen sıkıntıdandır bence kafayı bişeylere takıyosa tek sebebi budur :1hug:

çok çok geçmiş olsun canım sende oğlun giderse git ihmal etme kızını ayreten gözünaydın oğlunda gelmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…