40 ve +40 yaş

Kadın bıkmış zati alkolden kocayı ele vermiş aferin ona delikafadulden

ya bende arada size takilim olurmu yaş 25 göünül yaşım 50 .. bende sizin tecrübelerinizden sizden gelen gençlik iksirinden nasip alim..olurmu.

sorma sakın görmedi daha bir görse benide öyle sallar herhalde :jeyyar: :mymeka:

Canım ankım ayy nasılda güldürdün beni.... şaka dedim tatlım ... Ayrıca lütfen kendini yorma yorulmuşsun dikkat et lütfeeennnn... kaydirigubbakcemile3

Canım ankım ayy nasılda güldürdün beni.... şaka dedim tatlım ... Ayrıca lütfen kendini yorma yorulmuşsun dikkat et lütfeeennnn... kaydirigubbakcemile3

Gülmek kadar güzel birşey varmı anacım arada bir değişiklik olsun sıra göbüşlerde.
Kim yapacak ev işlerini kadın bulamıyorsun buralarda mecburen herşey bana kalıyor.

Günaydın canlarım hepinize neşe dolu bir gün diliyorum.

Biraz neşelenelim dedim :)))

günaydın kızlar nasılız bugün.
ay ben bişey dicem ama.acaba yaparmısınız.benim profilime gelirmisiniz.süprizzzzz
orda ağır abi sizi bekliyor.şeker dağıtcakmış.

iyi günler çıtırlarım bugün uğrayqamadım kahvaltıda misafirim vardi
irnam şeker kalbin için teşekkürler
hepinizi çok seviyorum

hepinize tünaydınlar
zemus hoş geldin canım.

fıkrayada güldüm iyi geldi valla irnam çok tatlısın
egem, sabah misafir mi ağırladın ne güzel

günaydın kızlar nasılız bugün.
ay ben bişey dicem ama.acaba yaparmısınız.benim profilime gelirmisiniz.süprizzzzz
orda ağır abi sizi bekliyor.şeker dağıtcakmış.

irnacım şekerler için sağol hemde en kalplisinden kaydirigubbakcemile3

slm canlarım aranıza döndüm
kimler var kimler yok bilmiyorum ama
fırsat buldukça buradayım
çok özledim sizleri

Canımmmmmm arkadaşım hoş geldin.a.s.
İnan seni bende çok özledimmmmmmmm.:1hug:
İnşallah herşey yolundadır.:Saruboceq: Öpüyorum.

ya bende arada size takilim olurmu yaş 25 göünül yaşım 50 .. bende sizin tecrübelerinizden sizden gelen gençlik iksirinden nasip alim..olurmu.

Hoş geldin aramıza a.s.
Neden gönül yaşın 50 :1shok: insan hissettiği yaşta olur yerimseniben onun için içini karartma
Canım öpüyorum seni :1hug:

ANK06 Kız ne o çay pastaaaaaa. cokacimcoook bak şimdi canım cekti ne olacakkkkkkk :mymeka:
bakmaklada bişi olmuyorkiiiiiiiiiiiiiii :roflolfffffffffffffffffffff gözün gönlüm acıldı sağolasın canım:1hug:

kuru kuru çay içemem zaten aman harika oldu hayde pastaneye::):)

Iyi akşamlar çıtır arkadaşlarrrr
bakıyorumda çaylar pastalar fıkralar allah dert vermesin hepinizin
akşamı hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…