40 ve +40 yaş

Iyi akşamlar çıtırlarrr
----------------ohhhhhh çektim belkide sizlerde duydunuz bende bi türlü ameliyat olamadım
----------------çok sıkıntıdayım ya allah hepimizi yardım etsin amin

Canım çok geçmiş olsuna.s..İnşallah bir an önce nedeni bulunup çaresine bakılırda,sizinde içiniz rahat eder.:1hug:a.s.

Kızlar,hepinize arkadaşlık teklifi yolluyorum.:1hug:Unuttuklarımda,bana yollayabilir.a.s.Profilleri bulmak çok zor oluyor.:uhm:İnşallah,beceririm,genelde ben pek yollamıyorum,karşıdan geliyor. kaydirigubbakcemile3 Zaten,bazılarınıza şaşırdımda,niye almamışımki şimdiye kadar diye. Şeniz

ben de de varsın sanıyordum dağ çiçeği iyi oldu teşekkürler
hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar....

bende varsın zaten Şeniz

sağolun arkadaşlar dilekleriniz için.inşallah bulunur yavrumun ne sıkıntısı varsa çözülür.o orda ateşden kavruldukca benimde burda içim yanıyor. :çok üzgünüm:allahım hiç kimsenin evladına acı vermesin.tüm hastalara şifalar nasip etsin.:Saruboceq: :Saruboceq:

esmerim canım sanada çok üzülüyorum.hayırlısıyla ameliyatını olabilsende kurtulsaydın keşke.allah güç ve sağlık versin demekten başka elimizden bir şey gelmiyor canım.:çok üzgünüm:

İrna'cım geçmiş olsun canım.Kızına ve damadına acil şifalar diliyorum canım.
Gözün aydın oğluşuna kavuştun sevinçle üzüntüyü bir arada yaşıyorsun.
Kızının ateşi belkide psikolojik olabilir oralarda yalnız canım sizlere özlemi vardır.
Gidebiliyorsan oğlunuda al git yanına annelik çok zor canım üzülme herşey yoluna girer.
Esmerim ne oldu canımmmmm. ahın taaaaaaaa bana geldi.
Neden ameliyat olacaksın merak etim ALLAH'ım herkesin şifasını versin
Herkesi öpüyorum canlarrrrr.

günaydın arkadaşlar nasılız bugün izmir yağmurlu içim sıkılıyor zaten

günaydın çıtırlarım hayırlı cumalar

Hepinizin cuması mübarek olsun.irna geçmiş olsun canım ,inşallah tahlillerden bir an önce sonuç çıkar da seninde için ferah olur.

hepinizin cumaları hayırlı,duaları kabul olsun arkadaşlar.

bugün öğrenciler içinde çok önemli bir gün dilerim onlar içinde güzel,tatlı süprizlerle dolu olsun.malum karne günü.onların yanı sıra anne babalarda sevinsinler inşallah.

:roflol::uhm:

Hayırlı Cumalar ...Hastalara şifa, evimize bereket, özlemlerimize kavuşma, Şehitlerimize Rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum...
Bu gün karne alan yavrularımıza, güzel tatiller inşallah

hayırlı cumalar arkadaşlar
irna ve esmer güzeli geçmiş olsun canlarım ,allah iyilikler versin ........

irna karikatüre bayıldım .
Az önce bir öğrenci geldi internetten karne notlarını düzeltecekmiş
hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaştı ,arkasına bakmadan gitti .güya karnem iyi diye ailesini kandıracakbence asıl kendini kandırıyor...

ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin)
hayırlı cumalarrrrrr

canımsın ya ne güzel hepimiz bir birimizi merak ediyoruz ve burdayız tşk ederim irnam sanal değilsiniz benim yanımda gerceksiniz opt

tşk canım ilgin için bende bi türlü ameliyat olamadım safradan ve göbekden olacaktım

bu arada hepinize hayırlı bereketli cumalar
sizede hayırlı cumalar
Günaydın sevgili çıtırlarım.
Herkesin cuması mübarek olsun .
Bütün dualarınız kabul olsun.
amin amain seninde duan kabul olsun
cuman mubarek olsun

evet hayırlı karneler bizde çoçuk yok şu an ama çoçukları olana allah akıl ve sağlık versin

Hayırlı Cumalar ...Hastalara şifa, evimize bereket, özlemlerimize kavuşma, Şehitlerimize Rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum...
Bu gün karne alan yavrularımıza, güzel tatiller inşallah

herkesin yuvrusuna iyi tatillerrr:1rolleyes:a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…