40 ve +40 yaş

İyi akşamlar herkesea.s.
Hindi Cumhuriyetindeki ödevimi bitirdima.s:nazar:
Biraz mola verelim di mi ama?:eek: kaydirigubbakcemile5
Herkese öpücüklerŞeniz:nazar:

günaydın çıtırlarrrrrrrrr
her nerde olursanız olun
------------------------GÜNAYDIN GÜNAYDINNNN

tünaydın hepinize .hepiniz iyisinizdir inşallah.

bir fıkra doğru söze ne diyebiliriz ki dimi arkadaşlarkaydirigubbakcemile5

İş TeLefonu
Ev telefonu faturası hayli yüksek gelince, ev halkı toplanmış.
Baba:Yahu bu korkunç bir fatura. Ben bu telefonu asla kullanmıyorum, hep çalıştığım şirketteki telefonu kullanıyorum.

Anne: Aynen ben de akşama kadar çalıştığım bankada elimin altında telefon.. Ne yapayım bunu.

Oglan:Vallahi ben de şirketimin bana verdiği cep telefonu ile bütün görüşmelerimi yapıyorum.

Kız:Eee, benimde şirket hattım var. Ev telefonunu hiç kullanmam ki!

Herkes aniden evdeki hizmetçiye döner ve cevap arar gözle bakarlar.

Hizmetçi:Eee? Problem ne o zaman? Sanırım hepimiz iş telefonlarını
kullanıyoruz!

Hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum.

Etkincim çok iyi geldi :))))

..APRANAX isimli ilaç ile ilgili...
Vatandasin biri, haftasonu arkadasinin evine gidiyor.
Çok basi agridigindan, arkadasi ona bir Apranax veriyor. Vatandas yutmadan önce ilacı ağzinda çigniyor, bir kaç dk. sonra suurunu kaybediyor. Çevresindekileri tanimamaya basliyor. Apar topar hastaneye kaldiriyorlar ve orada anlasiliyor ki;sebep beyin kanamasi... Nedeni ise, doktorlarin açiklamalarina göre; agrikesicilerin özellikle Apranax ve türevlerinin çignenmesi yada ağizda bekletilmesi
apranax,aprol, aprowell, naprosyn, napradol,kapnax,
apraljin, aleve synax, oprax (kisaca etken maddesi naproksen sodyum olanlar) ignenince;
etken madde beyne çok hizli nufuz ediyor ve ölümcül Sonuçlara yol çabiliyormus.Amman dikkat....

tünaydın diyorum bende
,bugün tembelliğim üstümde,gözümü bir actım saat 11,5 olmuş.koca gitmiş,ayy hiiçç duymadım bile yaa, ölü gibi uyumuşum,kendime kızdım,bu kadar uyunulurmu diye.halbuki yarın oğlum geliyor yarı yıl tatili için,sevdiği birkaç şeyi yapmam lazım.şimdi merakla bekler anacım ne yapmiş diye.hayal kırıklığına uğratmayım bari çocuğu.

neyse ben bir yandan kaçayım kızlar,hepinize kolay gelsin gününüz.a.s.

etkin fıkra harikaydı,evin yardımcısı taşı gediğine koymuş resmen.:roflol::roflol:

lereenim bende duymuştum,ilaçları tarif üzrine içilmesi kesinlikle lazım.bilgilendirdiğin için çok sağol tatlım.

Son düzenleme:
iyi günler güzel arkadaşlarım benim sizleri çok özledim umarım herkes iyidir gerçi takip ediyorum ama yazmam zor oluyor biraz irnam şimdiden gözün aydın canım lereenim hatırtlatmam çok iyi olmuş bu ağrı kesiciler hatta vitaminler bile leplebi gibi tüketiyoruz ama yan etkileri ni hiç bilmiyoruz dediğin gibi doktor değil eş dost tavsiyesiyle ilaç alıyoruz üstelik

canımcımın oğlu geliyormuş ne mutlusundur şimdi irnacığım şimdiden Allah kavuştursun canım

paylaşımlara teşekkürler kızlar

lereenim bilgilendirdiğin için sağol ilaç alırken çok dikkatli olmak lazım.

irnacığım gözünaydın.Benim kızımda yarın geliyor ,birazdan bende eve gidip hazırlık yapıcam.

tünaydın hepinize .hepiniz iyisinizdir inşallah.

bir fıkra doğru söze ne diyebiliriz ki dimi arkadaşlarkaydirigubbakcemile5

İş TeLefonu
Ev telefonu faturası hayli yüksek gelince, ev halkı toplanmış.
Baba:Yahu bu korkunç bir fatura. Ben bu telefonu asla kullanmıyorum, hep çalıştığım şirketteki telefonu kullanıyorum.

Anne: Aynen ben de akşama kadar çalıştığım bankada elimin altında telefon.. Ne yapayım bunu.

Oglan:Vallahi ben de şirketimin bana verdiği cep telefonu ile bütün görüşmelerimi yapıyorum.

Kız:Eee, benimde şirket hattım var. Ev telefonunu hiç kullanmam ki!

Herkes aniden evdeki hizmetçiye döner ve cevap arar gözle bakarlar.

Hizmetçi:Eee? Problem ne o zaman? Sanırım hepimiz iş telefonlarını
kullanıyoruz!

doğru söze ne denir
etkin fıkra için teşekkür
lereenim bilgilerin için teşekkür ederim
tatil geldi uzakta evlatları olanların yüzü gülüyor ne mtlu onlara GÖZÜNÜZ AYDIN diyorum hanımlar:1hug:

Kızlar nostalji bölümünde lereenim ben ve bir çok arkadaş fotoğraf paylaştık.
sizlerin fotolarını da bekliyoruz ama yükleyince lütfen bize haber verin

güzel dilekleriniz için çookk sağolun arkadaşlar.evet tatilin gelmesiyle evlatlarda şenlendiriyor yuvaları.allah kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin tüm yolculara.:Saruboceq:

ev hanımı hoş geldin canım farkındayım kaçgündür göremedim seni.boyun ağrıların nasıl,inşallah biraz olsun hafiflemiştir.

etkincim seninde gözün aydın,sağsağlim kavurşursun inşallah.

yeşilim bende yüklücem ama atmayı bilmiyorum .oğlanı bekliyorum.o gelince atacam bakalım,catlatırım heralde topiği :roflol:

Hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum.

Etkincim çok iyi geldi :))))

..APRANAX isimli ilaç ile ilgili...
Vatandasin biri, haftasonu arkadasinin evine gidiyor.
Çok basi agridigindan, arkadasi ona bir Apranax veriyor. Vatandas yutmadan önce ilacı ağzinda çigniyor, bir kaç dk. sonra suurunu kaybediyor. Çevresindekileri tanimamaya basliyor. Apar topar hastaneye kaldiriyorlar ve orada anlasiliyor ki;sebep beyin kanamasi... Nedeni ise, doktorlarin açiklamalarina göre; agrikesicilerin özellikle Apranax ve türevlerinin çignenmesi yada ağizda bekletilmesi
apranax,aprol, aprowell, naprosyn, napradol,kapnax,
apraljin, aleve synax, oprax (kisaca etken maddesi naproksen sodyum olanlar) ignenince;
etken madde beyne çok hizli nufuz ediyor ve ölümcül Sonuçlara yol çabiliyormus.Amman dikkat....
Canım ne kadar önemli bir paylaşım .Çok teşekkürler .Ben bu ilacı uzun yıllar kullandım , sonra Almanya da yaşayan kuzenimin doktoru , çok tehlikeli olduğunu söyledi içmeyi bıraktım .Sürekli başım ağrıdığı için maalesef ağrı kesici kullanıyorum .Son yıllarda aspirin alıyorum .Ama dozaj yüksek olunca kanı sulandırma olayı da çok oluyor .Artılarının yanında bir kaza durumunda , kanamanın durmaması riski var.Dikkat etmek gerekli.

irna
Krizantem

--------------------------------------------------------------------------------

tünaydın diyorum bende
,bugün tembelliğim üstümde,gözümü bir actım saat 11,5 olmuş.koca gitmiş,ayy hiiçç duymadım bile yaa, ölü gibi uyumuşum,kendime kızdım,bu kadar uyunulurmu diye.halbuki yarın oğlum geliyor yarı yıl tatili için,sevdiği birkaç şeyi yapmam lazım.şimdi merakla bekler anacım ne yapmiş diye.hayal kırıklığına uğratmayım bari çocuğu.
Canım oğlusunun gelmesine sevindim .Kaçıncı sınıfta nerede okuyor.Yakında kızında gelir inşallah ŞenizŞeniz

Canım oğlusunun gelmesine sevindim .Kaçıncı sınıfta nerede okuyor.Yakında kızında gelir inşallah ŞenizŞeniz

son sınıf makina mühendisliğini okuyor.ıspartada sülayman demirel ünv. sinde ablası çok uzak yaa.biz amasyada bayaa var arası.şükür bu sene bitiyor .inş.
kızım gelemiyor ne yazıkki oda karsta senağlama biliyorsun.damat dişlerinde kist varmış.erzurum hastenesinde ameliyat olacakmış bu tatilde.ondan dolayı ordalar.senağlama

bende memleketin ortasındayım.senağlama böyle işte canım..

tünaydın diyorum bende

neyse ben bir yandan kaçayım kızlar,hepinize kolay gelsin gününüz.a.s.

etkin fıkra harikaydı,evin yardımcısı taşı gediğine koymuş resmen.:roflol::roflol:

lereenim bende duymuştum,ilaçları tarif üzrine içilmesi kesinlikle lazım.bilgilendirdiğin için çok sağol tatlım.

İyi etmişsin canım,ne güzel dinlenmişsin.Gözünaydın olsun,sen şimdi neler,neler yapıyorsundur.:1hug:Ellerine,kollarına sağlık.a.s.
Ev Hanımım,dinlen canım,en önemlisi dinlenmek.a.s.:nazar:Benimde bu gün bir başım tuttu yine.Öğle Namazı na bile kalkamadım.Düşün yani,Allah affetsin:Saruboceq:.Ama iyi çalıştık 4 gündür. kaydirigubbakcemile5 Acısı çıkacaktı tabi.:lepi:Şimdi iyiceyim,atıım kendimi hemen buralara.:eek:

X