- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canılarım yanlış anlattım sanırım diş kisti damatta var o olacakmış ameliyat.
kızım sadece bilinmeyen sebebi anlaşılmayan yüksek ateşi oluyor.yumurtalık yada idrar yolu enfeksiyondan şüphe ediliyor,ama yapılan tedaviler hiç bir sonuç vermiyor.ilaçlar bitiyor,ateşi tekrar yükseliyor.çocuğu felanda yok henüz.
ama bu belirsizlikte kızımı bayağa üzüyor.bize aksettirmemeye çalışsada,ruh halide bozulmuş dolayısıyla.tabiii biz de çok üzülüyoz.
tepeden tırnağa tükrük tahlillerinden tutunda kültür tahlillerine kadar yapıldı ama hala :1no2: :1no2: elde var sıfır.hep gecici bir iyileşme
dua edin nolur arkadaşlar kızım iyileşsin nolur.yaklaşık üç aydır devam ediyor bu durum. birşey söylemedim burda ama içim içimi kemiriyor yanii.senağlamasenağlama
Iyi akşamlar çıtırlarrr
----------------ohhhhhh çektim belkide sizlerde duydunuz bende bi türlü ameliyat olamadım
----------------çok sıkıntıdayım ya allah hepimizi yardım etsin amin
Kızlar,hepinize arkadaşlık teklifi yolluyorum.:1hug:Unuttuklarımda,bana yollayabilir.a.s.Profilleri bulmak çok zor oluyor.:uhm:İnşallah,beceririm,genelde ben pek yollamıyorum,karşıdan geliyor. kaydirigubbakcemile3 Zaten,bazılarınıza şaşırdımda,niye almamışımki şimdiye kadar diye. Şeniz
canımsın ya ne güzel hepimiz bir birimizi merak ediyoruz ve burdayız tşk ederim irnam sanal değilsiniz benim yanımda gerceksiniz optsağolun arkadaşlar dilekleriniz için.inşallah bulunur yavrumun ne sıkıntısı varsa çözülür.o orda ateşden kavruldukca benimde burda içim yanıyor. :çok üzgünüm:allahım hiç kimsenin evladına acı vermesin.tüm hastalara şifalar nasip etsin.:Saruboceq: :Saruboceq:
esmerim canım sanada çok üzülüyorum.hayırlısıyla ameliyatını olabilsende kurtulsaydın keşke.allah güç ve sağlık versin demekten başka elimizden bir şey gelmiyor canım.:çok üzgünüm:
tşk canım ilgin için bende bi türlü ameliyat olamadım safradan ve göbekden olacaktımİrna'cım geçmiş olsun canım.Kızına ve damadına acil şifalar diliyorum canım.
Gözün aydın oğluşuna kavuştun sevinçle üzüntüyü bir arada yaşıyorsun.
Kızının ateşi belkide psikolojik olabilir oralarda yalnız canım sizlere özlemi vardır.
Gidebiliyorsan oğlunuda al git yanına annelik çok zor canım üzülme herşey yoluna girer.
Esmerim ne oldu canımmmmm. ahın taaaaaaaa bana geldi.
Neden ameliyat olacaksın merak etim ALLAH'ım herkesin şifasını versin
Herkesi öpüyorum canlarrrrr.
sizede hayırlı cumalarbu arada hepinize hayırlı bereketli cumalar
amin amain seninde duan kabul olsunGünaydın sevgili çıtırlarım.
Herkesin cuması mübarek olsun .
Bütün dualarınız kabul olsun.
cuman mubarek olsun
evet hayırlı karneler bizde çoçuk yok şu an ama çoçukları olana allah akıl ve sağlık versinhepinizin cumaları hayırlı,duaları kabul olsun arkadaşlar.
bugün öğrenciler içinde çok önemli bir gün dilerim onlar içinde güzel,tatlı süprizlerle dolu olsun.malum karne günü.onların yanı sıra anne babalarda sevinsinler inşallah.
:roflol::uhm:
herkesin yuvrusuna iyi tatillerrr:1rolleyes:a.s.:1hug:
Hayırlı Cumalar ...Hastalara şifa, evimize bereket, özlemlerimize kavuşma, Şehitlerimize Rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum...
Bu gün karne alan yavrularımıza, güzel tatiller inşallah