40 gunluk evlilik caba gostermeye deger mi

Çok saçma bence ikinizin de ilk evliliği ve flört nişanlı gibi dönemlerde hiç yakınlaşmamışsınız. Bunun böyle olacağı belliymiş sanki. Nişanlılık aşamasında mesela hiçbirşey yaşamayan bir kadın kaldı mı bu devirde? Herkes o dönemde kıyıda köşede sıkıştırılmıştır nişanlısı tarafından bunlar gelecekteki cinsel hayata dair ipuçları

Siz hiç mi erkek görmediniz ya?

Siz hiç mi erkek görmediniz ya?
Ne saçmalıyorsunuz? Boşanmak neden bu kadar kolay olsun ki? Emek vermiş, hayaller kurmuş evlenmiş. 40 günde çöpe mi atsın. Biraz çabalamaktan kimseye zarar gelmez.
Boşandıktan sonraki ruhsal çöküntüyü herkes kolay atlatamıyor maalesef. Üstelik ruhsal olarak kendini suçlama safhasını yaşayacak niye bunu yapsın ki. İçi rahat olur, ben elimden geleni yaptım der en son çekilir kenara. Pardon siz prensessiniz ya herkes peşinizde..

Şuan herkes evlerde sosyallik sıfır. Psikolojik olarak herkes sıkıntılı. Daha çok yenisiniz ve ne yazık ki pandemiye denk gelmiş. Bence boşanmak için o kadar acele etmeyin.

Erkekler sevişmek için evliliğe alışmaya ya da kadına bağlanmaya ihtiyaç duymaz. Türk erkekleri dünyanın en abazan erkeklerinden.

Paravan evlilik cinsel yönelimi farkli olup bunu saklamak ve toplum baskısından kurtulmak için yapılan evliliktir. Ki o kişilerde bile en azından boşalmak için az da olsa ilişki yaşanır. Bu bambaşka bişey
Tamam işte bende öyle dedim, adam belkide sırf bu şeyler için evlenmiş, kendisi gizli yapiyor veya hastalığı var saklıyor vs

Yanlış anlaşılmak istemem bu yüzden uzun süre evlilik yaşayan hanımlardan fikir almak istiyorum sadece evet eşimi seviyorum onunda sevdiğinin farkındayım ama aynı evde kardeş gibi olacaksam kendi kardeşlerimde var niye evimi ayırdım o zaman hadi emek vereyim evlilik terapisi yada dr. A gidip tedaviye ikna edeyim ayda bire razı olup oturayim ama nereye kadar en basitinden en ufak bir konuda bile yardım istemeye kalksam bu adam neyim ki yada nereye kadar diye düşünüyorum bu şekilde 5 yıl hadi evli kaldım hemen boşandı demesinler diye gittim aşılamayla birde çocuk yaptım diyelim ilerisi ya karşıma aklımızi gönlümüzu celen birileri çıktı kim kime hadi bana bay bay diyecek diye düşünüyorum su an sadece arkadaş ama arada bir imza dışında bağlayan ne hadi benim zorumla bir iki oldu hamile kalsam yarın demezmi bir iki olmayla hamile mi kalınır beni mi aldatıyor denmez mi herşey soru işareti hepsine razı gelsemde akşam işten gelince sarilicam öpüp koklucam diye mutlulukla beklemek çok mu şey istiyorum acaba bende sabirtaşı değilim ki

Bazıları yazmış ilk kocam amabu zamanda ilk iliskim değil tabiki seven insan en basitinden tv izlerken bile sarilmak eline koluna bir şekilde temas için bahane üretmeye başlar daha bugün ben çok özledim seni diye yakınlaşmaya çalıştım daha yeni yaptikya cevabını aldım düşündüm evlilikten beri bir kere bile olmayan yeniden mi bahsediyorsun diyim dedim sonra yine ben üzülecem diye sustum geri çekildim

Böyle düşünmekte haklısınız, öngörüleriniz çok doğru. Bence yapmanız gerekeni çok iyi biliyorsunuz, allah yardımcınız olsun, inşallah hayatınıza gönlünüze göre biri girer

Açıkçası emek harcayıp da sonunda üzülmek mi yoksa bencillik yapıp bu zamanı tekrar sevip evleneceğim biri için harcamak mi bu ikisi arasında gelip gidiyorum
Eğer seviyorsan uğraş yoksa bence hemen boşan Sevemeden birde böyle cekilmez gecmez ömür

Toplum baskisida zerre kadar umrumda değil açıkçası beğenmeyen küçük oğluna almasın kimse benimle dört duvar içinde aynı cokuntuleri yaşamıyor sonuçta mutsuz bir birlikteliktense kaliteli yanlizligida tercih ediyorum eşimin huyu suyu cinsellik dışında sıkıntılı olsa evlendigim hafta arkama bakmam ama kız kardeşim gibi ne bileyim ışte

Evlilik emekse sen 40 günü aşkın zamandır bu adamın evliliğin gereklerini yerine getiemesini bekleyerek yeterli emeği verdin. Ama o bunu yapmadı. Bence uzatman gerekmiyor. Sen bu işi ve sonrasını yeteri kadar sorgulamışsın, yapacağın hamle yanlış değil. Korkmamalısın. Kardeş kardeş yaşayacaksan kardeşlerinle yaşardın, neden bu adamla yaşayasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…