40 gunluk evlilik caba gostermeye deger mi

aynen öyle ben yaklaşırsam bunların hepsi var ama birbirimizin yanında çok açık şeyler giymeyiz yada görünmeyiz ama ben yaklaşsam sarılır falan ama sonuç yok annemlerde her seferinde ne kadar şanslısın nikah çok güzel oldu nişan çok güzel oldu hiç eksiğin yok deyip duruyor canım sıkılıyor iyice
En büyük eksik evliliğin içinde maalesef, hiç seksi şeyler giymediniz mi yanında, ilk günler giymişsinizdir her halde ya da denemek için daha sonraları, bunlara tepki vermediyse zaten çok ilerleme kaydetme ihtinaliniz de kalmıyor

Ben sana bişey söylim çoçuk değilsiniz ikinizde biraz daha sabırlı anlayışlı ol eve kendine bağlamaya çalış denemedim demezsin aklına gelen şeyleri dene daha sonra karar ver
Allah aşkına ne bağlamasından bahsediyorsunuz? Herşeyi geçtim hormonları gereği ilişkiye girmesi gerekiyor.

üstüne pandemi hizmetçi gibi hissetmeye başladım 😳
Siz 36 , o 40 yaşında anladığım kadarıyla ikinizinde ilk evliliği , iki yıllık flört dönemi bile fazla bu yaşlar için, sonuçta flört döneminde hiç ilişki olmuyorsa erkek maddi durumu da iyiyse , 2 gün bile beklememesi lazım. Geçen sene arkadaşın düğünü o yüzden iptal oldu , kızın ailesi 1 yıl erteleyelim dedi nişanlısı olay çıkardı neden beklemek zorundayız , ne gerek var. Nişanlısına 1 yıl dayanacak gücüm yok demiş 😅 . Nikahı yaptılar aynı evde yaşamaya başladılar . Düğünler başlar baslamazda yaptilar.

Siz 36 , o 40 yaşında anladığım kadarıyla ikinizinde ilk evliliği , iki yıllık flört dönemi bile fazla bu yaşlar için, sonuçta flört döneminde hiç ilişki olmuyorsa erkek maddi durumu da iyiyse , 2 gün bile beklememesi lazım. Geçen sene arkadaşın düğünü o yüzden iptal oldu , kızın ailesi 1 yıl erteleyelim dedi nişanlısı olay çıkardı neden beklemek zorundayız , ne gerek var. Nişanlısına 1 yıl dayanacak gücüm yok demiş 😅 . Nikahı yaptılar aynı evde yaşamaya başladılar . Düğünler başlar baslamazda yaptilar.
Allah mesut bahtiyar etsin

B

aynen öyle ben yaklaşırsam bunların hepsi var ama birbirimizin yanında çok açık şeyler giymeyiz yada görünmeyiz ama ben yaklaşsam sarılır falan ama sonuç yok annemlerde her seferinde ne kadar şanslısın nikah çok güzel oldu nişan çok güzel oldu hiç eksiğin yok deyip duruyor canım sıkılıyor iyice
Sanırım birbirinizden çekiniyorsunuz eşinizin yanında özgür olabildiğiniz kadar kimsenin yanında olamazsınız şu hayatta. Ben soruyu daha açık sorayım madem. Siz ona yaklaştığınız da ereksiyon olduğunu farkediyor musunuz? İlginç bir durum bilemiyorum çok ilerleme kaydedecek biri gibi durmuyor.

Ramazan tabiki bahane bunun farkındayım ama ben ne yapmaliyim
Sen ustune git vinsellik iste kocamsin de iliski istiyorum de kendin cinsellikle iliski istedigini belli et evde acik yigin hatta yatak odasında hic yuginme bakalim nasil tekpi verecek heralde erkek dir eger degilsede belli eder.baktin oyle sen yoluna ben yoluma dersin.kim kimi ceker burasi asker ocağı mi.

Ikimizin de ilk evliliği ben yakinlastigim zaman uyuyor numarası yapıyor ve bu gerçekten cok kırıcı iki haftadır bende emek vermekten vazgeçtim yatagimi ayirdim artık tv de bile sevisme sahneleri çıkınca çocuk gibi kanal degitirir olduk
Durum kötü fena yatak aytildiysa iş bitti gis gitti demektir.😌

üstüne pandemi hizmetçi gibi hissetmeye başladım 😳
Sen onu birak yada svik avik konus bu is boyle olmaz de ben kadin olarak cinsellik istiyorum de bana kocalik yapamiycaksan ayrilaim de bosuna harap etme kendini bulursun kendine uygun bir erkek nail olsa

Sanırım birbirinizden çekiniyorsunuz eşinizin yanında özgür olabildiğiniz kadar kimsenin yanında olamazsınız şu hayatta. Ben soruyu daha açık sorayım madem. Siz ona yaklaştığınız da ereksiyon olduğunu farkediyor musunuz? İlginç bir durum bilemiyorum çok ilerleme kaydedecek biri gibi durmuyor.

Evet oluyor

Bu durum dışında gerçekten kişilik olarak mumla arasam bulamam ama benim çok iyi bir arkadaşa değil kocam olacak kişiye ihtiyacım var
40 gün olmuş evleneli.. biraz çabalamalısın bence. Boşanmak en son düşüncen olmalı. Aşılamayacak bir şey değil ki. İçin vicdanın rahat olur. Belki henüz evliliğe alışamamıştır eşiniz.İlaçlar var çabuk ereksiyon için deneyebilirsiniz.

Bu çok doğru bende yas 40 kusur oldu evde yemek yok temizlik yok bir basima kaldım bunalımı yüzünden evlendi diye düşünüyorum ama 2 yıl sevgililik var geride birde evlenmeden önce de demiştim mutsuz olursam beklemem giderim diye bir imza attım diye hayatımı mahvedemem sende buna göre olc tart kendini diye
Öncesinde de demişsiniz adam neyine güvenip böyle davraniyir ki ya 💁🏻😳

Paravan yani bildiğin perde yani görücü usulü gibi sadece evlenelim diye evlenmek, yani bı aşk veya cinsellik vs vs için değilde millet bakar oldu dememek için sanırsam ben öyle biliyorum.
Paravan evlilik cinsel yönelimi farkli olup bunu saklamak ve toplum baskısından kurtulmak için yapılan evliliktir. Ki o kişilerde bile en azından boşalmak için az da olsa ilişki yaşanır. Bu bambaşka bişey

X