- 24 Şubat 2021
- 141
- 130
- 36
-
- Konu Sahibi ahbuhayat525
Öyle olan ya söylemeli yada bekar kalmalı. Oda bi tür aldatma değil mi?İktidarsizlığı ya da eşcinselliği gizlemek için yapılan evliliklere deniliyor
Maalesef öyle, ama amaç orada erkeğin erkek olduğunu ispatlama. Aaa bak evlendi adam demek ki düşündüğümüz gibi değilmiş dedirtmek. Tabi kadınlar ziyan oluyor bu durumda.Öyle olan ya söylemeli yada bekar kalmalı. Oda bi tür aldatma değil mi?
Siz birde uzak doğuyu görün... Bir kere Tokyo da bulundum dedeler bile mantak... Tek başınıza ana caddede bile yürüyemezsiniz.Ama şimdi bu arkadaşın kocasının abazan olmasına ihtiyacı var :)
askım 40 günlük cok yenisiniz catır catır sabah aksam yapmanız lazım ramazanda evet orucluyken olmaz ama iftardan sonra yapabilirsiniz sahura kadar gusul alırsınız bence tekrar konus eğer böyle devam ederse iyice ilerletmeden bosan gerçekten senden önemli mi kızzz ♥Merhabalar tecrübeli hanımlar lütfen yardımcı olundaha yeni evlendim 40 günlük evliyiz ama kocamla karı koca değil ev arkadasi gibiyiz cinsellik 0 imasi bile yok maddi durumumuz iyi yani şu an dışardan bakınca bir sıkıntısı yok karşıma aldım konuştum hayatında başkası mi var yada benim bilmem gereken başka birşey var mi dedim sevmiyorsan söyle herkes yoluna gitsin dedim r amazani bahane ediyor sadece bahane ediyor yani yoksa alakası bile yok bende duzelmeyecek birşey için vaktimi de kendimi de yıpratmak istemiyorum ramazandan hemen sonra durumda değişiklik olmazsa hemen boşanmali miyim yoksa beklemek dogrumu ama 3 4 ayda bir birliktelik için de hayatımı da kadınlığımida ertelemek istemiyorum yas 36 eşin 43 yardım edin lutfen
Eğer boşanmayı düşünüyorsanız ramazanın bitmesini beklemeyin. Çünkü ramazanda iftardan sonra gayet herşey yapılabiliyor.. En azından normal çiftler yapıyor..Merhabalar tecrübeli hanımlar lütfen yardımcı olundaha yeni evlendim 40 günlük evliyiz ama kocamla karı koca değil ev arkadasi gibiyiz cinsellik 0 imasi bile yok maddi durumumuz iyi yani şu an dışardan bakınca bir sıkıntısı yok karşıma aldım konuştum hayatında başkası mi var yada benim bilmem gereken başka birşey var mi dedim sevmiyorsan söyle herkes yoluna gitsin dedim r amazani bahane ediyor sadece bahane ediyor yani yoksa alakası bile yok bende duzelmeyecek birşey için vaktimi de kendimi de yıpratmak istemiyorum ramazandan hemen sonra durumda değişiklik olmazsa hemen boşanmali miyim yoksa beklemek dogrumu ama 3 4 ayda bir birliktelik için de hayatımı da kadınlığımida ertelemek istemiyorum yas 36 eşin 43 yardım edin lutfen
Aynen katılıyorumEğer boşanmayı düşünüyorsanız ramazanın bitmesini beklemeyin. Çünkü ramazanda iftardan sonra gayet herşey yapılabiliyor.. En azından normal çiftler yapıyor..
Benim fikrimce önce daha da ciddi bir şekilde oturup konuşun.. Direk boşanma fikrinizi söylemeseniz de sinyallerini verin.. Bir çözüm önerisi var mı ya da çözüm istiyor mu bunu öğrenin.. Çabası varsa deneyin tabi ki ama baktınız sizi geçiştiriyor, ciddiye almıyor o zaman kimse kusura bakmasın da elin adamına ev arkadaşı olup, onun kahrını çekmek zorunda değilsiniz.. Zaten bir süre sonra ilişkiniz saçma sapan bir hal alır..
Siz birde uzak doğuyu görün... Bir kere Tokyo da bulundum dedeler bile mantak... Tek başınıza ana caddede bile yürüyemezsiniz.
Once bi diktora gidin esinizin biyolojik veya psikolojik sorunlari olabilir duzelmesse bosanmayi dusunun derimMerhabalar tecrübeli hanımlar lütfen yardımcı olundaha yeni evlendim 40 günlük evliyiz ama kocamla karı koca değil ev arkadasi gibiyiz cinsellik 0 imasi bile yok maddi durumumuz iyi yani şu an dışardan bakınca bir sıkıntısı yok karşıma aldım konuştum hayatında başkası mi var yada benim bilmem gereken başka birşey var mi dedim sevmiyorsan söyle herkes yoluna gitsin dedim r amazani bahane ediyor sadece bahane ediyor yani yoksa alakası bile yok bende duzelmeyecek birşey için vaktimi de kendimi de yıpratmak istemiyorum ramazandan hemen sonra durumda değişiklik olmazsa hemen boşanmali miyim yoksa beklemek dogrumu ama 3 4 ayda bir birliktelik için de hayatımı da kadınlığımida ertelemek istemiyorum yas 36 eşin 43 yardım edin lutfen
Adınıza çok üzüldüm.. Çok haklısınız.. Bence siz bile bosanabilirsiniz Size cehennem azabı çektirmeye ne hakkı var?? Her şey gönlümüzce olsunBen 12 yıllık evliyim , evliliğin ilk 4 yılında toplam en fazla 10 kere oldu. Sonuncuda hamile kaldım. 8 yıldır hiç bir şey yok. Yani dışardan bakan bir göz değil bizzat yaşayan biri olarak hemen boşanın. Hatta boşanma da değil evliliğin iptali davası açabilirsiniz çünkü sadece kağıt üstünde evlenmişsiniz fiili olarak karı koca olmamışsınız.
Fiziksel bir sorunu olsa kendisi koşa koşa giderdi doktora eğer normal bir erkek olsaydı . Demek ki ya gay paravan evlilik yaptı ya da benim kocam gibi aseksüel ( cinselliğin her türünden iğrenen istemeyen ) biri iki durumda da tedavisi falan yok .
Boşuna yıllarınızı harcamayın hele benim gibi yılda 1 kereye denk gelip hamile kalırsanız çok çok daha zor .
Evliliğin iptali davası açarsanız kimse de size bir şey soramaz hatta tazminat bile isteyebilirsiniz ( düğün için yaptığınız masrafları )
Ben çok cahildim bakireydim zamanla düzelir alışır ister zannettim ama şimdiki aklım olsa düğün gecesi yatıp uyuduğunda ya da 7 gün balayında bir sürü bahane ile beraber olmadığında hemen iptal davası açar tazminatımı da alır kendime yeni bir hayat kurardım .
Kusura bakmayın birşey soracağım. Eşiniz 8 senedir sizi istemiyor insanlık hali herkes istenilmek, beğenilmek ister, hiç mi aklınıza başka şeyler gelmedi. Yani hiç mi sizi beğenen birisi olsun, kadınlığınızi doya doya yaşayin istemediniz? Ben sizin kadar dirayetli olamazdım sanırım boşanmak çok zor ama insanların da dürtüleri var.Ben 12 yıllık evliyim , evliliğin ilk 4 yılında toplam en fazla 10 kere oldu. Sonuncuda hamile kaldım. 8 yıldır hiç bir şey yok. Yani dışardan bakan bir göz değil bizzat yaşayan biri olarak hemen boşanın. Hatta boşanma da değil evliliğin iptali davası açabilirsiniz çünkü sadece kağıt üstünde evlenmişsiniz fiili olarak karı koca olmamışsınız.
Fiziksel bir sorunu olsa kendisi koşa koşa giderdi doktora eğer normal bir erkek olsaydı . Demek ki ya gay paravan evlilik yaptı ya da benim kocam gibi aseksüel ( cinselliğin her türünden iğrenen istemeyen ) biri iki durumda da tedavisi falan yok .
Boşuna yıllarınızı harcamayın hele benim gibi yılda 1 kereye denk gelip hamile kalırsanız çok çok daha zor .
Evliliğin iptali davası açarsanız kimse de size bir şey soramaz hatta tazminat bile isteyebilirsiniz ( düğün için yaptığınız masrafları )
Ben çok cahildim bakireydim zamanla düzelir alışır ister zannettim ama şimdiki aklım olsa düğün gecesi yatıp uyuduğunda ya da 7 gün balayında bir sürü bahane ile beraber olmadığında hemen iptal davası açar tazminatımı da alır kendime yeni bir hayat kurardım .
Çok haklısınız hem o adama boynuz takılmayacaksa hiç bir adama takılmamalı.. Adama bak ya 8 senedir yapmamak ne demek bu kadının duyguları istekleri yok mu? Söylenecek söz bulamıyorum böyle saygısız erkeklere!!!!Kusura bakmayın birşey soracağım. Eşiniz 8 senedir sizi istemiyor insanlık hali herkes istenilmek, beğenilmek ister, hiç mi aklınıza başka şeyler gelmedi. Yani hiç mi sizi beğenen birisi olsun, kadınlığınızi doya doya yaşayin istemediniz? Ben sizin kadar dirayetli olamazdım sanırım boşanmak çok zor ama insanların da dürtüleri var.
Ben açık açık yazamadım, siz yazmışsınız. Boşanmak kolay değil, aldatsan adıni o. ya çıkarırlar. O adam da demez ben bu kadına kadınlığını yaşatamadım da ondan aldattı diyr.Çok haklısınız hem o adama boynuz takılmayacaksa hiç bir adama takılmamalı.. Adama bak ya 8 senedir yapmamak ne demek bu kadının duyguları istekleri yok mu? Söylenecek söz bulamıyorum böyle saygısız erkeklere!!!!
O bencil ötesi adama inat ya boşansın yada dersini versin Ayrıca hiç bir gün bu kadar genc olmayacak kimse Şimdi yasamayacaksa ne zaman yasayacak kadınlığını?Ben açık açık yazamadım, siz yazmışsınız. Boşanmak kolay değil, aldatsan adıni o. ya çıkarırlar. O adam da demez ben bu kadına kadınlığını yaşatamadım da ondan aldattı diyr.
Kusura bakmayın birşey soracağım. Eşiniz 8 senedir sizi istemiyor insanlık hali herkes istenilmek, beğenilmek ister, hiç mi aklınıza başka şeyler gelmedi. Yani hiç mi sizi beğenen birisi olsun, kadınlığınızi doya doya yaşayin istemediniz? Ben sizin kadar dirayetli olamazdım sanırım boşanmak çok zor ama insanların da dürtüleri var.
Allah yardımcınız olsunArada aklıma geliyor tabii insanım ama oğlum otizmli onun eğitimi terapileri vs ile uğraşmaktan ne zamanım ne enerjim var kadın olmadan anne oldum hem de özel bir çocuk annesiyim bu da benim kaderimmiş
Size kolaylıklar diliyorum.Arada aklıma geliyor tabii insanım ama oğlum otizmli onun eğitimi terapileri vs ile uğraşmaktan ne zamanım ne enerjim var kadın olmadan anne oldum hem de özel bir çocuk annesiyim bu da benim kaderimmiş
Gizli Homoseksüel mi acaba?Hiç olmadi
" yeni yaptik " dedigi neydi peki ?Bazıları yazmış ilk kocam amabu zamanda ilk iliskim değil tabiki seven insan en basitinden tv izlerken bile sarilmak eline koluna bir şekilde temas için bahane üretmeye başlar daha bugün ben çok özledim seni diye yakınlaşmaya çalıştım daha yeni yaptikya cevabını aldım düşündüm evlilikten beri bir kere bile olmayan yeniden mi bahsediyorsun diyim dedim sonra yine ben üzülecem diye sustum geri çekildim