40 gunluk evlilik caba gostermeye deger mi

Paravan yani bildiğin perde yani görücü usulü gibi sadece evlenelim diye evlenmek, yani bı aşk veya lemek i
Bu çok doğru bende yas 40 kusur oldu evde yemek yok temizlik yok bir basima kaldım bunalımı yüzünden evlendi diye düşünüyorum ama 2 yıl sevgililik var geride birde evlenmeden önce de demiştim mutsuz olursam beklemem giderim diye bir imza attım diye hayatımı mahvedemem sende buna göre olc tart kendini diye

ramazanı kendine kılıf olarak kullanıyor Allah yardımcınız olsun

eşinle konuş doktora gitmeyi öner belki söyleyemediği anlatamadığı bir durum vardır hiç olmaması normal değil
sordum ya hayatında biri var yada beni sevmiyorsun bu konuşma ikinci kez olmayacak ve benim sabrim bitmek uzere senden soguyorum dedim hemen yanasmaya kalkti bunu da ben istemedim

Bence boşanma için 1 gün bile beklemeyin. Sizi resmen oltaya getirmiş.

sordum ya hayatında biri var yada beni sevmiyorsun bu konuşma ikinci kez olmayacak ve benim sabrim bitmek uzere senden soguyorum dedim hemen yanasmaya kalkti bunu da ben istemedim
bi başkası olarak değil cnm sağlık sorunu olabilir ya pikolojiktir yada ereksiyon sorunu vardır bunu da size söyleyemeye bilir tabiki kolay değil sizin için zor bahaneler aramasinin bir sebebi vardır onu söylemek istedim kendiside bu sorunu kabullenmeye bilir

Burada okuduğum sorunlara dayanarak söyleyebilirim ki, sonunuz en sık 3 4 ayda bir birlikteliktir. İlk gece bile dokunmayan, ramazanı bahane eden, karşınıza alıp konuştuğunuzda sorunu görnezden gelen bir adamın nornal bir cinsel hayata evrilme ihtimalini göremedim.
İyi yapmışsınız, siz elinden kaçmayın diye dokunacak olan adam sadece siz istediğiniz için arada bir dokunmaya devam edecektir. Bu da sizi asla mutlu etmez. Bence beklediğiniz süre bile gayet yeterli fazlasına ihtiyacınız yok. Ya size açıkça problemini anlatmalı ve çözüm aramalı ya da sizi yormamalı.
Bakir bile olabilir ama bunu sizinle paylaşıp birlikte hareket etmeliydi, utanılacak bir durum olamaz bu, utanılması gereken çözümsüz bırakıp üzerini örtmektir.

Abinin kuşu ölmüs bence ramazan sonrasi bi kac hafta daha yoklamak iyi olur tabi ama degisecek bisey olacagini sanmiyorum baska bi problem var oaravan evlilik gay olma vs degil bu hic hic istememe ki gayler paravan evlilik yapanlar bile o ise yelteniyor en azindan. cinsellik evliligin %60 idir bence o yuzden yol yakinken aile terapistine gidip bi yol kat edemezseniz de o yoldan donmek gerek

Ya Gay ya sağlık sorunu var. Gay ise boşanmaktan başka çare yok, sağlık sorunu ise de doktora git. Cinselliğin olmadığı bir evlilik olmaz.

Sanırım ama bu benim değil eşimin problemi
Evet peki hiç yanınızda soyunur mu? Sizi öper dokunur mu? Birlikte duşa girdiniz mi? Hiç ereksiyon olduğunu gördünüz mü? Mesela otururken size sarılır mı oturur uzak mı durur? Detaylar da önemlidir. Eğer bu dediklerimi yapmıyor sizden kaçıyorsa büyük ihtimalle iktidarsızlık problemi var. Ne olursa olsun evlenmeden önce söylemeliydi ne yapın edin sorunu öğrenin ve yolunuzu ona göre çizin. Yazık sizde ne umutlarla evlendiniz kimbilir

B
aynen öyle ben yaklaşırsam bunların hepsi var ama birbirimizin yanında çok açık şeyler giymeyiz yada görünmeyiz ama ben yaklaşsam sarılır falan ama sonuç yok annemlerde her seferinde ne kadar şanslısın nikah çok güzel oldu nişan çok güzel oldu hiç eksiğin yok deyip duruyor canım sıkılıyor iyice

Ben sana bişey söylim çoçuk değilsiniz ikinizde biraz daha sabırlı anlayışlı ol eve kendine bağlamaya çalış denemedim demezsin aklına gelen şeyleri dene daha sonra karar ver

Ben sana bişey söylim çoçuk değilsiniz ikinizde biraz daha sabırlı anlayışlı ol eve kendine bağlamaya çalış denemedim demezsin aklına gelen şeyleri dene daha sonra karar ver
Evlenmiş aynı yatağa girmiş, zorla varmamış, görücü usulü değil, 2 yıl da evlilik öncesi var. Sorması ayıp nereye bağlayacak bu adamı, evde birbirlerinden başka meşgaleleri mi var, yasaklar yüzünden zaten evden çıkamıyor kimse, hangi erkek gerdeğe girmek için karısının kendisini eve bağlamasını bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…