- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
-
- Konu Sahibi ahbuhayat525
Paravan yani bildiğin perde yani görücü usulü gibi sadece evlenelim diye evlenmek, yani bı aşk veya cinsellik vs vs için değilde millet bakar oldu dememek için sanırsam ben öyle biliyorum.Çok özür dilerim ama cahilligime verin nedir bu paravan evlilik
Bu çok doğru bende yas 40 kusur oldu evde yemek yok temizlik yok bir basima kaldım bunalımı yüzünden evlendi diye düşünüyorum ama 2 yıl sevgililik var geride birde evlenmeden önce de demiştim mutsuz olursam beklemem giderim diye bir imza attım diye hayatımı mahvedemem sende buna göre olc tart kendini diyeParavan yani bildiğin perde yani görücü usulü gibi sadece evlenelim diye evlenmek, yani bı aşk veya lemek i
Eşim polis memuru o muglada ben kayserideydim bir kaç ayda bir görüşüyorduk ama tabiki yakınlaşma yoktu o zamanlardaPeki nasıl tanıştınız sevgililik döneminiz nasıldı
ramazanı kendine kılıf olarak kullanıyor Allah yardımcınız olsunMerhabalar tecrübeli hanımlar lütfen yardımcı olundaha yeni evlendim 40 günlük evliyiz ama kocamla karı koca değil ev arkadasi gibiyiz cinsellik 0 imasi bile yok maddi durumumuz iyi yani şu an dışardan bakınca bir sıkıntısı yok karşıma aldım konuştum hayatında başkası mi var yada benim bilmem gereken başka birşey var mi dedim sevmiyorsan söyle herkes yoluna gitsin dedim r amazani bahane ediyor sadece bahane ediyor yani yoksa alakası bile yok bende duzelmeyecek birşey için vaktimi de kendimi de yıpratmak istemiyorum ramazandan hemen sonra durumda değişiklik olmazsa hemen boşanmali miyim yoksa beklemek dogrumu ama 3 4 ayda bir birliktelik için de hayatımı da kadınlığımida ertelemek istemiyorum yas 36 eşin 43 yardım edin lutfen
durmaz. büyük ihtimalle sizden gizli yapıyor duşta, tuvalette vs.Seven insan öpüşmek, koklasmak ister, hadi seveni geçtim bir erkek boşalmadan nasıl durur ki?
eşinle konuş doktora gitmeyi öner belki söyleyemediği anlatamadığı bir durum vardır hiç olmaması normal değilhayır hiç olmadı
Ne biçim erkekler var ya1-2 kez de olmamis
sordum ya hayatında biri var yada beni sevmiyorsun bu konuşma ikinci kez olmayacak ve benim sabrim bitmek uzere senden soguyorum dedim hemen yanasmaya kalkti bunu da ben istemedimeşinle konuş doktora gitmeyi öner belki söyleyemediği anlatamadığı bir durum vardır hiç olmaması normal değil
Bence boşanma için 1 gün bile beklemeyin. Sizi resmen oltaya getirmiş.Ikimizin de ilk evliliği ben yakinlastigim zaman uyuyor numarası yapıyor ve bu gerçekten cok kırıcı iki haftadır bende emek vermekten vazgeçtim yatagimi ayirdim artık tv de bile sevisme sahneleri çıkınca çocuk gibi kanal degitirir olduk
Neyi saklıyor? En acilinden bir uzman bulun bence. Buna yanaşmıyorsa avukat.sordum ya hayatında biri var yada beni sevmiyorsun bu konuşma ikinci kez olmayacak ve benim sabrim bitmek uzere senden soguyorum dedim hemen yanasmaya kalkti bunu da ben istemedim
bi başkası olarak değil cnm sağlık sorunu olabilir ya pikolojiktir yada ereksiyon sorunu vardır bunu da size söyleyemeye bilir tabiki kolay değil sizin için zor bahaneler aramasinin bir sebebi vardır onu söylemek istedim kendiside bu sorunu kabullenmeye bilirsordum ya hayatında biri var yada beni sevmiyorsun bu konuşma ikinci kez olmayacak ve benim sabrim bitmek uzere senden soguyorum dedim hemen yanasmaya kalkti bunu da ben istemedim
Burada okuduğum sorunlara dayanarak söyleyebilirim ki, sonunuz en sık 3 4 ayda bir birlikteliktir. İlk gece bile dokunmayan, ramazanı bahane eden, karşınıza alıp konuştuğunuzda sorunu görnezden gelen bir adamın nornal bir cinsel hayata evrilme ihtimalini göremedim.Merhabalar tecrübeli hanımlar lütfen yardımcı olundaha yeni evlendim 40 günlük evliyiz ama kocamla karı koca değil ev arkadasi gibiyiz cinsellik 0 imasi bile yok maddi durumumuz iyi yani şu an dışardan bakınca bir sıkıntısı yok karşıma aldım konuştum hayatında başkası mi var yada benim bilmem gereken başka birşey var mi dedim sevmiyorsan söyle herkes yoluna gitsin dedim r amazani bahane ediyor sadece bahane ediyor yani yoksa alakası bile yok bende duzelmeyecek birşey için vaktimi de kendimi de yıpratmak istemiyorum ramazandan hemen sonra durumda değişiklik olmazsa hemen boşanmali miyim yoksa beklemek dogrumu ama 3 4 ayda bir birliktelik için de hayatımı da kadınlığımida ertelemek istemiyorum yas 36 eşin 43 yardım edin lutfen
İyi yapmışsınız, siz elinden kaçmayın diye dokunacak olan adam sadece siz istediğiniz için arada bir dokunmaya devam edecektir. Bu da sizi asla mutlu etmez. Bence beklediğiniz süre bile gayet yeterli fazlasına ihtiyacınız yok. Ya size açıkça problemini anlatmalı ve çözüm aramalı ya da sizi yormamalı.sordum ya hayatında biri var yada beni sevmiyorsun bu konuşma ikinci kez olmayacak ve benim sabrim bitmek uzere senden soguyorum dedim hemen yanasmaya kalkti bunu da ben istemedim
Evet peki hiç yanınızda soyunur mu? Sizi öper dokunur mu? Birlikte duşa girdiniz mi? Hiç ereksiyon olduğunu gördünüz mü? Mesela otururken size sarılır mı oturur uzak mı durur? Detaylar da önemlidir. Eğer bu dediklerimi yapmıyor sizden kaçıyorsa büyük ihtimalle iktidarsızlık problemi var. Ne olursa olsun evlenmeden önce söylemeliydi ne yapın edin sorunu öğrenin ve yolunuzu ona göre çizin. Yazık sizde ne umutlarla evlendiniz kimbilirSanırım ama bu benim değil eşimin problemi
BEvet peki hiç yanınızda soyunur mu? Sizi öper dokunur mu? Birlikte duşa girdiniz mi? Hiç ereksiyon olduğunu gördünüz mü? Mesela otururken size sarılır mı oturur uzak mı durur? Detaylar da önemlidir. Eğer bu dediklerimi yapmıyor sizden kaçıyorsa büyük ihtimalle iktidarsızlık problemi var. Ne olursa olsun evlenmeden önce söylemeliydi ne yapın edin sorunu öğrenin ve yolunuzu ona göre çizin. Yazık sizde ne umutlarla evlendiniz kimbilir
aynen öyle ben yaklaşırsam bunların hepsi var ama birbirimizin yanında çok açık şeyler giymeyiz yada görünmeyiz ama ben yaklaşsam sarılır falan ama sonuç yok annemlerde her seferinde ne kadar şanslısın nikah çok güzel oldu nişan çok güzel oldu hiç eksiğin yok deyip duruyor canım sıkılıyor iyiceEvet peki hiç yanınızda soyunur mu? Sizi öper dokunur mu? Birlikte duşa girdiniz mi? Hiç ereksiyon olduğunu gördünüz mü? Mesela otururken size sarılır mı oturur uzak mı durur? Detaylar da önemlidir. Eğer bu dediklerimi yapmıyor sizden kaçıyorsa büyük ihtimalle iktidarsızlık problemi var. Ne olursa olsun evlenmeden önce söylemeliydi ne yapın edin sorunu öğrenin ve yolunuzu ona göre çizin. Yazık sizde ne umutlarla evlendiniz kimbilir
Ben sana bişey söylim çoçuk değilsiniz ikinizde biraz daha sabırlı anlayışlı ol eve kendine bağlamaya çalış denemedim demezsin aklına gelen şeyleri dene daha sonra karar verMerhabalar tecrübeli hanımlar lütfen yardımcı olundaha yeni evlendim 40 günlük evliyiz ama kocamla karı koca değil ev arkadasi gibiyiz cinsellik 0 imasi bile yok maddi durumumuz iyi yani şu an dışardan bakınca bir sıkıntısı yok karşıma aldım konuştum hayatında başkası mi var yada benim bilmem gereken başka birşey var mi dedim sevmiyorsan söyle herkes yoluna gitsin dedim r amazani bahane ediyor sadece bahane ediyor yani yoksa alakası bile yok bende duzelmeyecek birşey için vaktimi de kendimi de yıpratmak istemiyorum ramazandan hemen sonra durumda değişiklik olmazsa hemen boşanmali miyim yoksa beklemek dogrumu ama 3 4 ayda bir birliktelik için de hayatımı da kadınlığımida ertelemek istemiyorum yas 36 eşin 43 yardım edin lutfen
Evlenmiş aynı yatağa girmiş, zorla varmamış, görücü usulü değil, 2 yıl da evlilik öncesi var. Sorması ayıp nereye bağlayacak bu adamı, evde birbirlerinden başka meşgaleleri mi var, yasaklar yüzünden zaten evden çıkamıyor kimse, hangi erkek gerdeğe girmek için karısının kendisini eve bağlamasını bekliyor.Ben sana bişey söylim çoçuk değilsiniz ikinizde biraz daha sabırlı anlayışlı ol eve kendine bağlamaya çalış denemedim demezsin aklına gelen şeyleri dene daha sonra karar ver