40 gunluk evlilik caba gostermeye deger mi

Ramazan sonu dr. Diye gündeme getiricem kabul edilmezsem en fazla bir yıl diye kendine sınır koydum uzulurmuyum diye düşünüyorum muğla otobüsüne bindiğim anda reset atar aklıma birdaha bakmam arkama yapımı biliyorum çünkü en ufak bu adım goremezsem inceldigi yerden ben koparirim diye dusunuyorum ama mutlaka yasanmisliklari olanlar vardır bu şekilde doğru bir adimmidir bilemiyorum

Nişanlılık ve sevgililik donemimizi soranlar olmuş iki yıl çok gorusemedik sevgililik zamanımızda sonra ben artık bu ilişkiye yatırım yapmaktan vazgeçtim iki yıldır seven insan beklemez evlilik kararı için bundan sonra ne kadar ekmek o kadar köfte benim hayat enerjimi yukarı çekecek birine ihtiyacım var senle beklentilerimiz uyuşmuyor diye aslında karşı beni bıraksın diye zora koştum ayrılır nasılsa diye sonra biz yola çıktık isteme için geliyoruz diye bir telefonla bu gün içinde nişan yaptık evlilik tarihi almak için geldiğinde bak imza için bir ayimiz var iyice ölç tart nasıl biriyle birlikte olacağını iyi anla mutsuz olduğum yerde en yakın yoldan döner giderim senden melek olmanı değil kadın oldugumu bilmeni ve normal bir kocalik dışında beklentim yok dedim acaba van olan güvenini mi sarstim diye de düşünüyorum

Açıkçası emek harcayıp da sonunda üzülmek mi yoksa bencillik yapıp bu zamanı tekrar sevip evleneceğim biri için harcamak mi bu ikisi arasında gelip gidiyorum
Size cevap vereyim. Belki çevrenizle bu konuyu konuşamıyorsunuz ama bu durum hiç mi hiç normal değil oruç şu bu bahane.çok ciddi bir sorun var ve sizinle paylaşmaması da büyük problem. Bu şekilde devam ettirilmez. Bunu kabullenip devam ettirmeyecrğinizi net bir dille söyleyin. Kendinize de dikkat edin bunun duyulmasını istemez ve tepkisini kestiremezsiniz. Sakin ve mantıklı hareket edin.

Size cevap vereyim. Belki çevrenizle bu konuyu konuşamıyorsunuz ama bu durum hiç mi hiç normal değil oruç şu bu bahane.çok ciddi bir sorun var ve sizinle paylaşmaması da büyük problem. Bu şekilde devam ettirilmez. Bunu kabullenip devam ettirmeyecrğinizi net bir dille söyleyin. Kendinize de dikkat edin bunun duyulmasını istemez ve tepkisini kestiremezsiniz. Sakin ve mantıklı hareket edin.boy

Nişanlılık ve sevgililik donemimizi soranlar olmuş iki yıl çok gorusemedik sevgililik zamanımızda sonra ben artık bu ilişkiye yatırım yapmaktan vazgeçtim iki yıldır seven insan beklemez evlilik kararı için bundan sonra ne kadar ekmek o kadar köfte benim hayat enerjimi yukarı çekecek birine ihtiyacım var senle beklentilerimiz uyuşmuyor diye aslında karşı beni bıraksın diye zora koştum ayrılır nasılsa diye sonra biz yola çıktık isteme için geliyoruz diye bir telefonla bu gün içinde nişan yaptık evlilik tarihi almak için geldiğinde bak imza için bir ayimiz var iyice ölç tart nasıl biriyle birlikte olacağını iyi anla mutsuz olduğum yerde en yakın yoldan döner giderim senden melek olmanı değil kadın oldugumu bilmeni ve normal bir kocalik dışında beklentim yok dedim acaba van olan güvenini mi sarstim diye de düşünüyorum
Hiç alakası yok canım. Nikahına girmiş kadın istersen küfrettiğin adam olsun. Bu şekilde davranmazdı bu fırsatı kullanırdı her erkek. Sen de sorun yok onda var.

Aramizda bir akrabalık bağı yok ve bosanacakda olsam onun çevresinde bunun bilinmesini istemem belki kendi içinde sevmiyor beni kimsenin kalbine zorla sevgi ekemem yarın baskasi çıkar hayat ikisinede güllük gülistanlık olur ama ben aileme ve birkaç arkadaşıma teyzemteyzem söyledim çünkü bende sorumlu olmak istemem ayrilmaninda adabı var bir birbirimize kırılabiliriz ama bunu sülalece yapmamıza gerek yok varsin rahatlık zenginlik battı defolup gitti derin arkamdan

Aramizda akrabalık bağı yok bu yüzden gidecek olursam kimsenin bilmesini istemem belki içinde sevmiyor beni kimsenin kalbine zorla sevgi ekemem yarin biri çıkar hayat ikisine de güllük gulistanlik olur bilinmez ama aileme birkaç arkadaşıma teyzeme söyledim yarin bende sorumlu olmak istemem ayrilmaninda bir adabı var biz birbirimize kırılabiliriz ama bunu sülalece yapmaya gerek yok varsin rahatlık zenginlik battı defolup gitti desin arkamdan

Bütün bu düşüncelerinizini bence onunla paylaşın kaygılarınız olduğunu bilsin.korkularınız olduğunu bilsin.geleceğinizi düşünmek sizin en tabi hakkınız eşiniz bile olsa hakkınıza giremez bundan sorumludur.
Biz kadınlar sex ilişki konularını açık açık konuşmuyoruz. Üstü kapalı niye yapmıyoruz diyoruz kızıp geçiyoruz.irdeleyin neden olabilir bunları tek tek konuşun.sizinde ihtiyaçlarınızı tek tek söylesin buna rağmen yoksa arayışa girmek zorunda bırakacağını söyleyin kimse taş değil herkesin ihtiyacı vardır.olmazsa en son boşanırsınız

Bütün bu düşüncelerinizini bence onunla paylaşın kaygılarınız olduğunu bilsin.korkularınız olduğunu bilsin.geleceğinizi düşünmek sizin en tabi hakkınız eşiniz bile olsa hakkınıza giremez bundan sorumludur.
Biz kadınlar sex ilişki konularını açık açık konuşmuyoruz. Üstü kapalı niye yapmıyoruz diyoruz kızıp geçiyoruz.irdeleyin neden olabilir bunları tek tek konuşun.sizinde ihtiyaçlarınızı tek tek söylesin buna rağmen yoksa arayışa girmek zorunda bırakacağını söyleyin kimse taş değil herkesin ihtiyacı vardır.olmazsa en son boşanırsınız
Bence herseyden önce ona aşık mısınız değilseniz zorlamayın sonra boşa gecti yıllar demeyin Ben eşime hala aşıkım oda bana bu sayede benim aşırı isteksizlik problemlerim yüzünden nerdeyse bitecekti evlilik kurtuldu bende yaptıkça daha cok yapasım geldi iyiki astım isteksizliği şimdi cok iyiyiz hatta balayından bile cok iyi Ama aşık olmasa birimiz bu iş biterdi cokdan

Kesin ciddi bir problemi var belki çözülebilecek belki gay olmak gibi hiç çözülemeyecek birşey
Ramazan sonunu beklemene gerek yok al karşına konuş paylaşmazsan çözemeyiz de güvenini kazan belki açılır sıkıntının neden kaynaklandığını anlatır sana

Söylediklerinizde onur kırıcı bir şey yok. Kendinizi boşuna suçlamayın. Emin olun sorun sizde değil.

Yanlış yönlendirmek de istemem ama şu duruma bir yıl zaman çok fazla. Şu forumdaki iseksizlik konularını okuyun ve gelecekte yaşayacaklarınız hakkında fikir sahibi olun. Çünkü hemen hemen hepsi aynı seyir ve sona sahip. Sonra karar verin 1 yıl vermeye değer mi deymez mi, allah yardımcınız olsun

Söylediklerinizde onur kırıcı bir şey yok. Kendinizi boşuna suçlamayın. Emin olun sorun sizde değil.

Yanlış yönlendirmek de istemem ama şu duruma bir yıl zaman çok fazla. Şu forumdaki iseksizlik konularını okuyun ve gelecekte yaşayacaklarınız hakkında fikir sahibi olun. Çünkü hemen hemen hepsi aynı seyir ve sona sahip. Sonra karar verin 1 yıl vermeye değer mi deymez mi, allah yardımcınız olsun
çok teşekkür ediyorum

B

aynen öyle ben yaklaşırsam bunların hepsi var ama birbirimizin yanında çok açık şeyler giymeyiz yada görünmeyiz ama ben yaklaşsam sarılır falan ama sonuç yok annemlerde her seferinde ne kadar şanslısın nikah çok güzel oldu nişan çok güzel oldu hiç eksiğin yok deyip duruyor canım sıkılıyor iyice
Eksigi uluorta soyletmeye mi calisiyor,hayret bir sey yaa..

Yani hiç umut yoksa bir yıl bu durumda fazla bir süre.. Böyle bir durumda çocuk yapmayı hiç bir şekilde düşünmeyin bence..
İnşallah çok mutlu olursunuz.. sizi kaybetmemek için istemeye geliyoruz demiş, belki evliliğinin bitmemesi için bir çabası olur. Kayınvalidenize falan da en son konuyu açmalısınız. Söyleyin hepsi bilsin ne olduğunu. Tabi boşanma kararı aldığınızda. Suçu size bulmasınlar.

Hiç çekme kahrını. Baştan böyleyse, hadi oldu düzeldi diyelim. 1 olacak 10 bekleyeceksin! O 1'de sus payı olarak olacak. Hayata bi kez geliyoruz. Onun bunun kahrını çekmeye değmiyo.

Her şey istediğin kadar mükemmel olsun. Eğer cinsellik senin için önemliyse ve onemlide olmalı. Ondanda mahrum kalıyorsan hiv olmasın böyle bi evlilik. Ne bileyim, belki cinsel tercihi farklıdır, gaydir, paravan evililik yapmıştır vs vs
Paravan evlilik nedir. Goolgeden araştır demezsiniz umarım denk geldim sormak istedim ☺️☺️

X