40 gunluk evlilik caba gostermeye deger mi

Seven insan öpüşmek, koklasmak ister, hadi seveni geçtim bir erkek boşalmadan nasıl durur ki?
Aynen mutlaka tecrübeli kişiler vardır benim kavgalarımla birşey olup sonrada allah korusun üstüne birde çocukla kalmak istemem bu yaşta tabiki anne olmak istiyorum artık malum yas faktörü ama benide seven birinden

Ramazan bitsin en fazla 1 2 hafta daha bekle ondan sonra al karşına konuş tekrar olmazsa ayrılırsın

Ya paravan evlilik yapanlarda oluyor ama çocuk da yapıyorlar.sadece paravanla alakalı olmayabilir.
Hiç olmaması gerçekten büyük bi sorun.
Tamam da siz 40 günlük evlisiniz Ramazan'dan önce neden olmadı

Nasıl 40 günlük evlisin, ve 1-2 kez mi yaptiniz

Ramazan bitsin en fazla 1 2 hafta daha bekle ondan sonra al karşına konuş tekrar olmazsa ayrılırsın
Yeni evliler ramazanla alakası olduğunu zannetmiyorum. Benim 15 gün ilişki yaşamamam lazım eşimde zaten ramazan bekleriz dedi ama 1 hafta sonra kuzu kuzu geldi, ki bu henüz yeni evlilik. Bence sorun büyük.

Oda ramazan öncesi düğün yorgunluğu şaka gibi
Yok ablacım mümkün değil.
Bu adamda başka sorun var.
Biz yorgunluktan bayılacak haldeyken ilk hafta biraz uyuyup ilişki yaşadık.
Ben sevmediği için olmadığını düşünmüyorum.ereksiyon problemi olabilir, utana bilir.
Gay durumu olsa yine ereksiyon olacağı için girişimde bulunur.cok örnek var paravan evliliklerde ilişki yaşayan.

Ikimizin de ilk evliliği ben yakinlastigim zaman uyuyor numarası yapıyor ve bu gerçekten cok kırıcı iki haftadır bende emek vermekten vazgeçtim yatagimi ayirdim artık tv de bile sevisme sahneleri çıkınca çocuk gibi kanal degitirir olduk

Gençliğini heba etme, yazık günlerine. Hayatına seni her açıdan deli gibi isteyen biriyle mi devam etmek istersin, özgüvenini yerle bir eden, kadınlığını sorgulatan bu adamla mı ?

Aile terapistine gitmeyi deneseniz ?

Eşinizin doktora gitmesi gerekiyor.hemde acilen.
Sağlık sorunu var en başta.bana daha önce evlenmemesi de bu yüzden gibi.tabii kendi tercihi evlenmemek.
Ama erkekler 1 hafta zor dayanır boşalmamaya.en kötü mastürbasyon yapıyorlar.
Yani gerçekten sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum.

Kesinlik öyle yani bizimki bir gün boşluk oldumu sonraki gün hicnini alır, bence de sağlıklı olan o , ama tedavisini olmadan evlenmemeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…