- 16 Eylül 2020
- 72
- 84
- 38
-
- Konu Sahibi ahbuhayat525
Aynen mutlaka tecrübeli kişiler vardır benim kavgalarımla birşey olup sonrada allah korusun üstüne birde çocukla kalmak istemem bu yaşta tabiki anne olmak istiyorum artık malum yas faktörü ama benide seven birindenSeven insan öpüşmek, koklasmak ister, hadi seveni geçtim bir erkek boşalmadan nasıl durur ki?
Ramazan bitsin en fazla 1 2 hafta daha bekle ondan sonra al karşına konuş tekrar olmazsa ayrılırsınMerhabalar tecrübeli hanımlar lütfen yardımcı olundaha yeni evlendim 40 günlük evliyiz ama kocamla karı koca değil ev arkadasi gibiyiz cinsellik 0 imasi bile yok maddi durumumuz iyi yani şu an dışardan bakınca bir sıkıntısı yok karşıma aldım konuştum hayatında başkası mi var yada benim bilmem gereken başka birşey var mi dedim sevmiyorsan söyle herkes yoluna gitsin dedim r amazani bahane ediyor sadece bahane ediyor yani yoksa alakası bile yok bende duzelmeyecek birşey için vaktimi de kendimi de yıpratmak istemiyorum ramazandan hemen sonra durumda değişiklik olmazsa hemen boşanmali miyim yoksa beklemek dogrumu ama 3 4 ayda bir birliktelik için de hayatımı da kadınlığımida ertelemek istemiyorum yas 36 eşin 43 yardım edin lutfen
MantıklıRamazan bitsin en fazla 1 2 hafta daha bekle ondan sonra al karşına konuş tekrar olmazsa ayrılırsın
Hiç uğraşmayın derim. Üstelik bence 40 li yaşlar erkeklerin hormonları tavan yapan yaşlar. Belli ki eşiniz de ciddi bir sorun var. Keşke evlenip sizi böyle bir duruma sokmasaymış.Hiç olmadi
Oda ramazan öncesi düğün yorgunluğu şaka gibiYa paravan evlilik yapanlarda oluyor ama çocuk da yapıyorlar.sadece paravanla alakalı olmayabilir.
Hiç olmaması gerçekten büyük bi sorun.
Tamam da siz 40 günlük evlisiniz Ramazan'dan önce neden olmadı
Nasıl 40 günlük evlisin, ve 1-2 kez mi yaptinizMerhabalar tecrübeli hanımlar lütfen yardımcı olundaha yeni evlendim 40 günlük evliyiz ama kocamla karı koca değil ev arkadasi gibiyiz cinsellik 0 imasi bile yok maddi durumumuz iyi yani şu an dışardan bakınca bir sıkıntısı yok karşıma aldım konuştum hayatında başkası mi var yada benim bilmem gereken başka birşey var mi dedim sevmiyorsan söyle herkes yoluna gitsin dedim r amazani bahane ediyor sadece bahane ediyor yani yoksa alakası bile yok bende duzelmeyecek birşey için vaktimi de kendimi de yıpratmak istemiyorum ramazandan hemen sonra durumda değişiklik olmazsa hemen boşanmali miyim yoksa beklemek dogrumu ama 3 4 ayda bir birliktelik için de hayatımı da kadınlığımida ertelemek istemiyorum yas 36 eşin 43 yardım edin lutfen
Yeni evliler ramazanla alakası olduğunu zannetmiyorum. Benim 15 gün ilişki yaşamamam lazım eşimde zaten ramazan bekleriz dedi ama 1 hafta sonra kuzu kuzu geldi, ki bu henüz yeni evlilik. Bence sorun büyük.Ramazan bitsin en fazla 1 2 hafta daha bekle ondan sonra al karşına konuş tekrar olmazsa ayrılırsın
Yok ablacım mümkün değil.Oda ramazan öncesi düğün yorgunluğu şaka gibi
1-2 kez de olmamisNasıl 40 günlük evlisin, ve 1-2 kez mi yaptiniz
Ikimizin de ilk evliliği ben yakinlastigim zaman uyuyor numarası yapıyor ve bu gerçekten cok kırıcı iki haftadır bende emek vermekten vazgeçtim yatagimi ayirdim artık tv de bile sevisme sahneleri çıkınca çocuk gibi kanal degitirir oldukYani canım hiç girişimde bulunmadıniz mi.
Yani ramazanda olsa siz yeni evlisiniz.
Yani bizde ramazan olduğu için biraz ağırdan alıyoruz ama haftada 2-3 kez ilişki oluyor.
Şimdi sen eşinle hiç öpüşüp,sevismiyomusun.o zaman ileri gitmek için hamlesi oluyo mu eşinin.
İlişki başında ereksiyon oluyor devami gelmiyor mu acaba.
Birde eşinin ve senin ilk evlilikleriniz mi.
Gençliğini heba etme, yazık günlerine. Hayatına seni her açıdan deli gibi isteyen biriyle mi devam etmek istersin, özgüvenini yerle bir eden, kadınlığını sorgulatan bu adamla mı ?Ikimizin de ilk evliliği ben yakinlastigim zaman uyuyor numarası yapıyor ve bu gerçekten cok kırıcı iki haftadır bende emek vermekten vazgeçtim yatagimi ayirdim artık tv de bile sevisme sahneleri çıkınca çocuk gibi kanal degitirir olduk
Aile terapistine gitmeyi deneseniz ?Ikimizin de ilk evliliği ben yakinlastigim zaman uyuyor numarası yapıyor ve bu gerçekten cok kırıcı iki haftadır bende emek vermekten vazgeçtim yatagimi ayirdim artık tv de bile sevisme sahneleri çıkınca çocuk gibi kanal degitirir olduk
Eşinizin doktora gitmesi gerekiyor.hemde acilen.Ikimizin de ilk evliliği ben yakinlastigim zaman uyuyor numarası yapıyor ve bu gerçekten cok kırıcı iki haftadır bende emek vermekten vazgeçtim yatagimi ayirdim artık tv de bile sevisme sahneleri çıkınca çocuk gibi kanal degitirir olduk
hayır hiç olmadıNasıl 40 günlük evlisin, ve 1-2 kez mi yaptiniz
Kesinlik öyle yani bizimki bir gün boşluk oldumu sonraki gün hicnini alır, bence de sağlıklı olan o , ama tedavisini olmadan evlenmemeliydiEşinizin doktora gitmesi gerekiyor.hemde acilen.
Sağlık sorunu var en başta.bana daha önce evlenmemesi de bu yüzden gibi.tabii kendi tercihi evlenmemek.
Ama erkekler 1 hafta zor dayanır boşalmamaya.en kötü mastürbasyon yapıyorlar.
Yani gerçekten sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum.
Umarım düzelir, bu şekil nirmal değil sizin ihtiyacınızı karsilmassi lazım en azından bunu hisetirmesi lazım çaba gösterisin barihayır hiç olmadı