- 6 Nisan 2010
- 1.622
- 164
- 163
- Konu Sahibi yaowwwwssss
sifresini bildigini unutmustur olamazmi? erkek bunlar cocuk gibi olur unutuverir boyle detaylari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sifresini bildigini unutmustur olamazmi? erkek bunlar cocuk gibi olur unutuverir boyle detaylari
madem bu kadar merak ediyosun neden bi arayıp merhaba demiyosun. gerçi geri dönsen ona direkt kapanmanı bekler heralde.. bilemiyorum ama en azından hal hatır sorabilirsin. oda sevinir bence.:) bir ihtimal daha var oda ölmek mi dersin
![]()
madem bu kadar merak ediyosun neden bi arayıp merhaba demiyosun. gerçi geri dönsen ona direkt kapanmanı bekler heralde.. bilemiyorum ama en azından hal hatır sorabilirsin. oda sevinir bence.
Aramak mı heralde ben bunu anca rüyalarımda yaparım onu aramak demek kapanmayı kabul etmek demektir
Zaten ayrılırkende öyle demişti kapanırsan eğer bi gün seni hep bekliyor olacağım![]()
aramakmi neden aramak? dusunemiyorum hem terk ediyorsun hemde pisman olmus gibi masumca arayacan va hal hatirmi soracan.. gercekten pisman olduysan belki bir umit bazi seyler baska bir sekilde devam edebilir ama tekrar ararsan ayni meselelerin tekrar acilacagi anlamina da gelebilir. neyse ben kafani karistirmayayim simdi sonra sorumlu olurum
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım.İnşallah üzüntülerin son bulur barışırsınız herşey tatlıya bağlanır.Ama eğer bu işin oluru yoksa şunu diyeyim sana bigün geçecek...![]()
canım neden kapanmak istemedin. çok özel değilse. yani aşkın ve mutluluğun için deneyebilirdin. tabi konu nedir bilemıyorum tatlım baktım aşağılara ama göremedim![]()
Özlemmi özlem evet bnmki onun ismini başkasında duyunca içimi acıtan resimlerine bakınca kalbimi sızlatan özlem Kokusu durup dururken burnuma gelen özlem özelm özlem ...sen ne hissediyorsun şimdi özlem var mı geriye dönük muhakkak vardır ama içini burnunun direğini sızlatacak kadar büyük bir özlemin var mı canımcım
anladigim kadariyla arkadas dine karsi degil ama kapanmak istemiyor. Sevdigi kisi ise dinine bagli biri diye hatirliyorum belki yanlis hatirliyor da olabilirim.
Bu kapali bir kiz icin, ya acilirsin yada bu is biter gibi bir mesele olsa neyse cunku ayni sey degil, kapali olupta acilmak acik olup ta kapanmaktan daha zor ve imkansiz kdr zor. Dine karsi gelmek gibi olur. Ama acikliktan kapiliga gecis yapmak daha hafif bir sey.
Oda benden farksızdı ilk baştan böyle olsaydı 4 yıl devam edemezdik onun dinini yaşamasını çok seviyorum ama beni oldugum gibi kabul etseydi keşkeee![]()
Özlemmi özlem evet bnmki onun ismini başkasında duyunca içimi acıtan resimlerine bakınca kalbimi sızlatan özlem Kokusu durup dururken burnuma gelen özlem özelm özlem ...
Oda benden farksızdı ilk baştan böyle olsaydı 4 yıl devam edemezdik onun dinini yaşamasını çok seviyorum ama beni oldugum gibi kabul etseydi keşkeee![]()
ne diyeyim yaowwwwss yapilacak birsey yok, madem senin secimlerine saygi duymasini istiyordun sende ozman bu ayriligin sebebine saygi duyman ve onu unutman lazim.. uzulursun hakli olarak ama elden birsey gelmez ya oyle katlanacan ya boyle..