40 Gün Oldu Yada 40 Yıl !!!

:) bir ihtimal daha var oda ölmek mi dersin
:60::60::60::60:
madem bu kadar merak ediyosun neden bi arayıp merhaba demiyosun. gerçi geri dönsen ona direkt kapanmanı bekler heralde.. bilemiyorum ama en azından hal hatır sorabilirsin. oda sevinir bence.

madem bu kadar merak ediyosun neden bi arayıp merhaba demiyosun. gerçi geri dönsen ona direkt kapanmanı bekler heralde.. bilemiyorum ama en azından hal hatır sorabilirsin. oda sevinir bence.

Aramak mı heralde ben bunu anca rüyalarımda yaparım onu aramak demek kapanmayı kabul etmek demektir

Zaten ayrılırkende öyle demişti kapanırsan eğer bi gün seni hep bekliyor olacağım :5:

Aramak mı heralde ben bunu anca rüyalarımda yaparım onu aramak demek kapanmayı kabul etmek demektir

Zaten ayrılırkende öyle demişti kapanırsan eğer bi gün seni hep bekliyor olacağım :5:

aramakmi neden aramak? dusunemiyorum hem terk ediyorsun hemde pisman olmus gibi masumca arayacan va hal hatirmi soracan.. gercekten pisman olduysan belki bir umit bazi seyler baska bir sekilde devam edebilir ama tekrar ararsan ayni meselelerin tekrar acilacagi anlamina da gelebilir. neyse ben kafani karistirmayayim simdi sonra sorumlu olurum

aramakmi neden aramak? dusunemiyorum hem terk ediyorsun hemde pisman olmus gibi masumca arayacan va hal hatirmi soracan.. gercekten pisman olduysan belki bir umit bazi seyler baska bir sekilde devam edebilir ama tekrar ararsan ayni meselelerin tekrar acilacagi anlamina da gelebilir. neyse ben kafani karistirmayayim simdi sonra sorumlu olurum

Canım zaten bende seninle aynı fikirdeyim aramam aramayı hiç düşünmüyorum

konunu ilk açtığın günden beri takip ediyorum.açıkcası sennle birlikte üzülüyorum desem yeridir.Siteye uzun bir süredir giremiyordum,bir umutla baktım ama hala değişen bişey olmamış.erkeklerin bu kadar umursamaz olmasına çok sinir oluyorumm.o seni aramıyorsa sende asla ve asla arama:20:.sözünün arkasında dur lütfen.üzüldüğünü asla belli etme güçlü ol...inşallah iş işten geçtikten sonra dönmezzzzzz....Allah hayırlsını versin hepimize inşallah

Son düzenleme:
canım neden kapanmak istemedin. çok özel değilse. yani aşkın ve mutluluğun için deneyebilirdin. tabi konu nedir bilemıyorum tatlım baktım aşağılara ama göremedim :(

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım.İnşallah üzüntülerin son bulur barışırsınız herşey tatlıya bağlanır.Ama eğer bu işin oluru yoksa şunu diyeyim sana bigün geçecek...:43:

canım neden kapanmak istemedin. çok özel değilse. yani aşkın ve mutluluğun için deneyebilirdin. tabi konu nedir bilemıyorum tatlım baktım aşağılara ama göremedim :(

anladigim kadariyla arkadas dine karsi degil ama kapanmak istemiyor. Sevdigi kisi ise dinine bagli biri diye hatirliyorum belki yanlis hatirliyor da olabilirim.
Bu kapali bir kiz icin, ya acilirsin yada bu is biter gibi bir mesele olsa neyse cunku ayni sey degil, kapali olupta acilmak acik olup ta kapanmaktan daha zor ve imkansiz kdr zor. Dine karsi gelmek gibi olur. Ama acikliktan kapiliga gecis yapmak daha hafif bir sey.

Son düzenleme:
sen ne hissediyorsun şimdi özlem var mı geriye dönük muhakkak vardır ama içini burnunun direğini sızlatacak kadar büyük bir özlemin var mı canımcım
Özlemmi özlem evet bnmki onun ismini başkasında duyunca içimi acıtan resimlerine bakınca kalbimi sızlatan özlem Kokusu durup dururken burnuma gelen özlem özelm özlem ... :43:

anladigim kadariyla arkadas dine karsi degil ama kapanmak istemiyor. Sevdigi kisi ise dinine bagli biri diye hatirliyorum belki yanlis hatirliyor da olabilirim.
Bu kapali bir kiz icin, ya acilirsin yada bu is biter gibi bir mesele olsa neyse cunku ayni sey degil, kapali olupta acilmak acik olup ta kapanmaktan daha zor ve imkansiz kdr zor. Dine karsi gelmek gibi olur. Ama acikliktan kapiliga gecis yapmak daha hafif bir sey.

Oda benden farksızdı ilk baştan böyle olsaydı 4 yıl devam edemezdik onun dinini yaşamasını çok seviyorum ama beni oldugum gibi kabul etseydi keşkeee :59::59:

Oda benden farksızdı ilk baştan böyle olsaydı 4 yıl devam edemezdik onun dinini yaşamasını çok seviyorum ama beni oldugum gibi kabul etseydi keşkeee :59::59:

ne diyeyim yaowwwwss yapilacak birsey yok, madem senin secimlerine saygi duymasini istiyordun sende ozman bu ayriligin sebebine saygi duyman ve onu unutman lazim.. uzulursun hakli olarak ama elden birsey gelmez ya oyle katlanacan ya boyle..

Özlemmi özlem evet bnmki onun ismini başkasında duyunca içimi acıtan resimlerine bakınca kalbimi sızlatan özlem Kokusu durup dururken burnuma gelen özlem özelm özlem ... :43:

canımmm bende yaşıyorum söylediklerini belki senden daha beter bir şekilde dışa vurdum ama kendime yapmışım hep sana nacizane tavsiyem fotoğraflara bakma beraber olduğunuz fotoğrafları kaldır elinin altından.. onun ismini duymayı başkalarından bekleme kendi kendine biz falancayla ayrıldık ve bunu aşman gerektiğine inandır kendini geç aynanın karşısına konuş kendini inandır en zoru bu ama bunu kendi kendine başaramazsan duygularını normale döndüremezsin.. beraber gittiğiniz yerlerden uzak dur oralardan geçen otobüse minibüse binme farklı yol güzergahları dene bak zamanla aşacaksın bunu bir zaman yap.. sonra git otur aynı yerlerde çayını kahveni iç.. hiç bir şey çözümsüz değil vücudumuzun verdiği tepkimeler beynimizin bize verdiği direktiflerle gerçekleşiyor onun için beyin sağlığın önemli.. kendini geliştirebileceğin şeylerle uğraş hani bunu başkalarına inat ya da gösteriş olarak yapma kendim için yapıyorum diyeceksin ki sağlıklı olabilesin..
bazen hayat her istediğimizi vermiyor.. Birde sana benim çok sevdiğim ve kendi kendime sürekli dillendirdiğim bir söz var; Ey Gönül, hayatımın altı üstüne geldi diye endişe etme.. Nereden bileceksin hayatının altının üstünden daha hayırlı olmadığını... Bu Mevlana'nın bir sözü. Sende düşün olur mu bu sözü? Hepimiz kuluz, isyan ederek daha mutlu olamıyoruz. Aklında bir sürü soru olabilir cevapsız neden ben, bununla mı sınanıyorum falan gibi ama unutma hiç birimize kaldıramayacağımızdan fazlasını yüklemiyor Yaradan.
Şu mübarek günde Allahım cümlemize gönül ferahlığı versin..

ne diyeyim yaowwwwss yapilacak birsey yok, madem senin secimlerine saygi duymasini istiyordun sende ozman bu ayriligin sebebine saygi duyman ve onu unutman lazim.. uzulursun hakli olarak ama elden birsey gelmez ya oyle katlanacan ya boyle..

Katlanıyoruz mecburen :((

cigdemel arkadasimiz cok guzel soylemis, onun tavsiyerine kulak as canim..
Ben atlattim, sende atlatirsin, inan zor olsa bile o zoru basarmak kadar guzel birsey yok. Arkama bakiyorum ve hem pismanlik, hem huzun, ozleme benzeyen kalp sizisi benim basardigim zorluktan uzaklastirip nefsime boyun bukmemi istiyor ama o duygularini kontrol ettikten sonra kazanan sen oluyorsun.
nefsi mudahele etmek zor birsey heleki soz konusu ask ollunca. Ama mecbursun yoksa sagligina zarar verirsin ve ilerde yanlis adim atmani da saglayabilir. derdine dermani bu forumda bulamazsin, istedigin kadar derdini yaz, biz ne desek bile gelir yine dertlenirsin Cunku kalbine soz geciremiyorsun. Ben Allaha sigindim, dua ettim, sabir ettim, ve bu 4 ay icinde iyilestim. Sende yapabilrsin.

yahu biraz insan olarak kendi gücümüze inanmak zorundayız..bak etrafına unutup mutlu olan insanlardan ne eksiğimiz var onlar mı çok akıllı biz mi çok aklı kıt insanlarız.. bu adamlarla 4-5 senemiz geçti diye kahredip üzülmeye ne gerek var bacım 30 yıllık evli insanlar artık heyecanımız kalmadı diye ayrılıyor..ben tabiki unut her gün biriyle çık gez kendini kandır demiyorum ama geceni gündüzünü uğruna zindan ettiğin nasıl durabiliyorsa sensiz sende durabilirsin.. acınıda çek ama isyan etme.. Allah sağlıkla sınamasın insanların ne dertleri var kendi derdini küçümsemezsen o dert seni heder eder.. çektiğin acıya, o acıyı verene şükredeceksin. bak o zaman emin ol kendini daha iyi ve daha güçlü hissediyor insan..

Back
X