- 6 Nisan 2010
- 1.622
- 164
- 163
- Konu Sahibi yaowwwwssss
ben tabiki unut her gün biriyle çık gez kendini kandır demiyorum ama geceni gündüzünü uğruna zindan ettiğin nasıl durabiliyorsa sensiz sende durabilirsin.. acınıda çek ama isyan etme.. Allah sağlıkla sınamasın insanların ne dertleri var kendi derdini küçümsemezsen o dert seni heder eder.. çektiğin acıya, o acıyı verene şükredeceksin. bak o zaman emin ol kendini daha iyi ve daha güçlü hissediyor insan..
Bak burasini cok sevdim. Sen derdini yuceltirsen acini kendin buyutmus olursun, birinin yuzunden veya senin sucsuz oldugundan boyle davrandigin icin kendin dusersin kendin aglarsin hesabina gidiyor. Oyuzden ayrildim mi.. tmm.. nedenleri istemeyrek ztn gozlemleyeceksin, kendini ve onu ic hesaba cekseksin. butun bunlar sana bir ders olmali, yanlis anlama yasadiklarin hata demiyorum ama ilerisi icin ic temellerini atmis olursun. Terk etmek veya terk edilmek mi daha aci bilmiyrm. baskalarin dustugu durumu dusunup kendi derdini kucultmen ve sukur etmen gerek. Bize bu dunya verilen musibetlerin bir nedeni var. Buda kula ayittir. Biz bilemeyiz..