40 Gün Oldu Yada 40 Yıl !!!

Canım O kendini aşmış

Kızlarla samimi fotolar falan ben 4 senedir Tanıyamamışım onu

Benim sevdiğim adam 15 ocakta öldü
Ben artık öyle düşünüyorum

Çünkü benim sevdiğim adam o olamaz

allahtan sana gercek yuzunu acık acık gosterdı cektırsın fotoları artık gelsede kabul edemezsın

çok sevmişsin onu belli, ama belliki o senin senin onu sevdiğin kadar sevmemiş yoksa böyle bir sebebi ayrılık sebebi haline dönüştürmezdi..unutmaya çalış bence..

canım erkek milleti işte ayrılınca onlar çok rahat hayatlarına devam edebiliyorlar :14:
Biz çok duygusal olduğumuz için kolay kolay atlatamıyoruz ama erkekler için aynı şey geçerli olmuyor malesef..
Ya çok duygusuzlar yada çok güzel rol yapabiliyorlar..Bu durumda seninde hayatına devam etmeye çalışman gerekiyor tabiki ama biliyorum oldukça zor bir durum ben 1 yıl kendime gelememiştim ve bir gün tam unuttum dediğimde bi yerden karşıdan karşıya geçerken onu görmüştüm gayet mutlu mesut şıkır şıkır giyinmiş bi yerlere gidiyodu unuttuğumu zanneden ben onu öyle görünce yol ortasında ağlama krizine girdim resmen mahvolmuştum ben burda harabe şeklindeyim ama o ne güzel hayatına devam edebiliyor diye..O an karar vermiştim bir daha onun için ağlamamaya yada üzülmemeye..Tabiki hemen yapamadım ama en azından zaman geçtikçe biraz daha iyileştim yani yaram kabuk bağladı..Şimdi yaramı kanatmamaya çalışıyorum yapılabilecek bişey yok çünkü bende artık ne olursa olsun beraber olamayacağımızı ve sonumuzun aslında olmadığını zaman geçtikçe anladım..
Sende kendini yıpratma tatlım inan sonra geçen zamana üzüleceksin..Hayatta herşeyin hayırlısı olucağı varsa oluyor zaten bazı şeyler..Bazende ne kadar uğraşsakta olmuyor maleseff..

allahtan sana gercek yuzunu acık acık gosterdı cektırsın fotoları artık gelsede kabul edemezsın

Tabiki artık gelsede kabulüm değil

çok sevmişsin onu belli, ama belliki o senin senin onu sevdiğin kadar sevmemiş yoksa böyle bir sebebi ayrılık sebebi haline dönüştürmezdi..unutmaya çalış bence..

Evet canım unutmaya çalışıyorum ve başarmaya başladım

canım erkek milleti işte ayrılınca onlar çok rahat hayatlarına devam edebiliyorlar :14:
Biz çok duygusal olduğumuz için kolay kolay atlatamıyoruz ama erkekler için aynı şey geçerli olmuyor malesef..
Ya çok duygusuzlar yada çok güzel rol yapabiliyorlar..Bu durumda seninde hayatına devam etmeye çalışman gerekiyor tabiki ama biliyorum oldukça zor bir durum ben 1 yıl kendime gelememiştim ve bir gün tam unuttum dediğimde bi yerden karşıdan karşıya geçerken onu görmüştüm gayet mutlu mesut şıkır şıkır giyinmiş bi yerlere gidiyodu unuttuğumu zanneden ben onu öyle görünce yol ortasında ağlama krizine girdim resmen mahvolmuştum ben burda harabe şeklindeyim ama o ne güzel hayatına devam edebiliyor diye..O an karar vermiştim bir daha onun için ağlamamaya yada üzülmemeye..Tabiki hemen yapamadım ama en azından zaman geçtikçe biraz daha iyileştim yani yaram kabuk bağladı..Şimdi yaramı kanatmamaya çalışıyorum yapılabilecek bişey yok çünkü bende artık ne olursa olsun beraber olamayacağımızı ve sonumuzun aslında olmadığını zaman geçtikçe anladım..
Sende kendini yıpratma tatlım inan sonra geçen zamana üzüleceksin..Hayatta herşeyin hayırlısı olucağı varsa oluyor zaten bazı şeyler..Bazende ne kadar uğraşsakta olmuyor maleseff..

Olmuyor canım malesef

Bu gece rüyamda gördüm onu

2 ay'ın ardından tam unutmaya başladım derken Hasretim kabardı

Rüyamda bir balkondan bakıyordum

Birisi geldi belimden sarıldı omuzumdan öptü bir döndüm baktım o

Sımsıkı sarıldım çok özledim seni dedim Bende dedi

Ve ağlamaya başladım derken / Uyandım

Ve gerçekten ağlamaya başladım Şimdi çok duygusalım çok özledim bugün onu :43:

unutulur !!! emin ol bigün unutulur !!! bir de bakarsın başka kişilere üzülüyorsun artık bir de bakarsın ben ne günler geçirmişim ya bak şimdi her şey geçti dediğin günler gelmiştir. zaman sadece zaman..

Son açtığım konuya bakın. Ayrıldım. Kahroldum. Neler çektim. Üzüntüler, içerlemeler, eriyip bitmeler..

Derken yavaş yavaş alışmaya başladım onsuzluğa ve başkasıyla çıkmaya başladım. O başkası bana aşkım dio seni seviyorum diyor dünyalar benim oluyor (:

Aşk oyun değil ama sıkıcı..İçindeyken anlamıyorsunuz bitince anlamsız geliyor..

Ben unuttum biliyor musun ?

Ciddi ciddi unuttum ve sevgilim bana aşkım dediğinde, sabahları günaydın mesajı attığında dünya umrumda olmuyor :62:

Son açtığım konuya bakın. Ayrıldım. Kahroldum. Neler çektim. Üzüntüler, içerlemeler, eriyip bitmeler..

Derken yavaş yavaş alışmaya başladım onsuzluğa ve başkasıyla çıkmaya başladım. O başkası bana aşkım dio seni seviyorum diyor dünyalar benim oluyor (:

Aşk oyun değil ama sıkıcı..İçindeyken anlamıyorsunuz bitince anlamsız geliyor..

Ben unuttum biliyor musun ?

Ciddi ciddi unuttum ve sevgilim bana aşkım dediğinde, sabahları günaydın mesajı attığında dünya umrumda olmuyor :62:

Senin adına çok sevindim ve çok güzel bi hikayen var demekki Umutsuzluğa düşmemek gerekmiş

Mutluluklar size

yaouwwsss
bende kac gun olmus ayrılalı sızden takıp edıyorum
yakın zamnalarda ayrıldık.benım kızgınlıgım olmadıgı ıcın unutmak daha zor gelıyor.he belkıde unutmak ıstemedıgımden yazıyor olacagım ama kızlar gıbı usunmuyorum ben
baska kızların hayatına gırmesı hakkınd abısey dıyemm
ama 61 gundur aramamıs aramaz sevmemeıs dıyoalr ya
ben katılmıyorum bende asagı yukarı okadar gundur aranmıyorum ama sevılıyorum emınım
cunku bende aramıyorum ama hala cok sevıyorum..
senın sevgının nekadar buyuk oldugunu bıldıgım kadar onun bırgun donecegınıde cok ıı bılıyorum...
ama geldıgınde bu cektıgın acıları dusunup dıyeceksınkı benım canımı bukadar yakmıs adama nasıl guveneyım....
guclu olmaya calıs cok fazla sorgulama ıste 4 yıl sabrettım bumu olcaktı falan deme
ınsan encok evlılık hayallerının yıkılmasına uzuluyo dıyosunkı bunca yıl emek verdım bu oldu sımdı ben kıme guveneyım
haklsıında..
ben kendımı bırıne anlatmak bırını sevmeye ugrasmak falan bana okadar agır gelıyokı
ugrasacak takatım yok sanırım cok yorgunum...
sana tek dıyecegım şukretkı nefret etemk ıcın nedenın var ya hıcbır sucu olmadıgı halde ayrılmak zoprunda kalsaydın...
umarım bunan sonra guler yuzun..

yaouwwsss
yakın zamnalarda ayrıldık.benım kızgınlıgım olmadıgı ıcın unutmak daha zor gelıyor.he belkıde unutmak ıstemedıgımden yazıyor olacagım ama kızlar gıbı usunmuyorum ben
ben katılmıyorum bende asagı yukarı okadar gundur aranmıyorum ama sevılıyorum emınım
senın sevgının nekadar buyuk oldugunu bıldıgım kadar onun bırgun donecegınıde cok ıı bılıyorum...
ama geldıgınde bu cektıgın acıları dusunup dıyeceksınkı benım canımı bukadar yakmıs adama nasıl guveneyım....
guclu olmaya calıs cok fazla sorgulama ıste 4 yıl sabrettım bumu olcaktı falan deme
ınsan encok evlılık hayallerının yıkılmasına uzuluyo dıyosunkı bunca yıl emek verdım bu oldu sımdı ben kıme guveneyım
haklsıında..
ben kendımı bırıne anlatmak bırını sevmeye ugrasmak falan bana okadar agır gelıyokı
sana tek dıyecegım şukretkı nefret etemk ıcın nedenın var ya hıcbır sucu olmadıgı halde ayrılmak zoprunda kalsaydın...

Canım kızla fotoları yan yana ama kesinlikle bi temas yok ama ne olursa olsun ben o kızdan nefret ediyordum

Onu faceden engelini kaldırıp tekrar arkadaş olarak eklemesi bile bana çok sinir bozucu geldi

Ama halen face şifresini değiştirmedi girip bakabiliyorum

O beni aramıyor sormuyor olabilir ama ben biliyorum Kalbi benimle ve bi söz söyleyeyim cuk diye oturuyor

Belki Aradığını Bulamamış Olabilirsin Bende ; Ama Unutma Ki, Bende Bulduğunu Bulamayacaksın Hiçkimsede

canım hepsini okuyamadım ama üzme kendini inan herşey zamanla geçiyo ona nasıl alıştıysan onsuzluğada o şekilde alışıyosun
güçlü ol :71:

yaouwwsss
haklsıında..

canım senin hikayen ne, merakımı mazur gör ..

Üzülme der Mevlana ! İstediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur !

Üzülmüyorum.. Çünkü hayat yeni birşey öğretti bana: Hiç gitmeyecekmiş gibi sevenler, HİÇ SEVMEMİŞ gibi gidenlermiş aslında..

Aşk İçin Elinden Geleni Yaptıysan...
Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin.

Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz.Sen, "Ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır.

Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu.

Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "Acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. Hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki...

Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor.Kitap okurken de mutlu oluyorsun Unuttun mu? Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da aaaif verecek sana.Yine içeceksin rakını balığın yanında. Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası....

Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun as olan yürektir. Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini

Son düzenleme:
Veee Bugün Tam 40 Gün oldu
Biliyorsunuz Kapanmıyorum Diye ayrılık oldu bizim sonumuz...
Onsuz Uyandıgım Onsuz uyuduğum
Onun Aşkım diyen sesini duymadığım tam 40 Gün
Ölüm olsa belki alışırdım Mecburluğa Belki acımızı dindirmeye çalışırdım
Ama ölümden daha acıymış ayrılmak Yakınını kaybetmek gibi değilmiş
Kendini kaybetmekmiş Severek ayrılmak
Ne yaptığını bilmeden geçen 40 Gün
Acaba o ne düşünüyor diye geçen geceler
Sabah olduğunda gözlerini açıp ilk önce telefona bakıp aramadığını görmek , üzülmek yine üzülmek hep üzülmek...
Acısı geçmiyor be kızlar :43:
Telefonumdan Msjları silmeye gitmiyor işte elim
Nasıl silerim ki Beni çok sevdiğini Belirttiği o Msjları
EE Peki Hani seviyorsa Nerde Diyor Yüreğim Kalbime :43:
Hele o gözlerimizin güldüğü Resimler onlara bakarken gözlerimden akan yaşlar Geçermi Kızlar bunlar
Peki ya ben geçmesini İstiyormuyum
Hayır ! ...
Onu çok özledim.Ben beni özledim Çünkü o artık ben olmuş-tu ...
Bu Nereye kadar böyle gidecek
40 Gün Değil 40 Yıl geçsede Üstünden Unutulur MU ? Kalbim onu Unutur MU :43:

beni o kadar iyi anlatmış ki bu sözler..:14:

Back
X