- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
- 173
- Konu Sahibi yaowwwwssss
Kızlar halen ses seda yok 

Hayret bi durum resmen :44::44::44:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar halen ses seda yok
bittiğine daha yeni yeni inanmaya başladın sanırım. boşver ses yoksa, sen de artık önüne bak, ses verme.. beklenti içinde oldukçada hayal kırıklığına uğrayabilirsin
Seni aramamasından mı bahsediyosun:26:
Kusura bakma ama ben bir sitede ayrılık şiirleri okurken bunuda okudum alıntımı bu _?
bittiğine daha yeni yeni inanmaya başladın sanırım. boşver ses yoksa, sen de artık önüne bak, ses verme.. beklenti içinde oldukçada hayal kırıklığına uğrayabilirsin
Ben de öyle düşünüyorum.
O memnun demekki hayatından,sen de memnun olmaya bakmalısın..
bu kadar basit bir sebepten bitiyorsa, karşılıklı olarak birbirinizin taleplerine cevap veremiyorsanız elde ne gelirki.
söylemesi çok basit değilmi?
canım Allah sabır versin herşeyden önce. ben tam 8 ay, gece-gündüz bilmeden yaşadım zamanında. severek ayrılmanın, sesini duyamamanın ne demek olduğunu gayet iyi bilirim. ama bildiğim birşey daha var ki herşeyin hayırlısını dileyeceksin Allah'tan. ben tam o 8 ayın sonunda eşimle görüşmeye başladım, arkadaş olarak, dertleşmek için. onun omuzunda eski sevgilim için ağladım. bunalımdan beni şimdiki eşim çıkarttı, hayata yeni bağladı ve inan bana şuan iyi ki öyle olmuş diyorum, iyi ki eşim karşıma çıkmış. hayırlısı buymuş. sen de buna inan lütfen ve tüm kalbinle dua et, herşeyin hayırlısını dile Allah'tan.
evet canım haklısın bizimde 3 ay oldu ne bir ses ne bir nefes ne bir msj tık yok hiç böle olmamıştı sanırım cidden bitti![]()
Bi ara malum sitede ilişki durumunu değiştirmişti biriyle beraber demiştin ayrılmışlar mı?
Seni soruyo olması normal bence,ve yüzü de yoktur doğal olarak..![]()
bence zaten bitirmek için atmış bu kapalılık meselesini ortaya. çünkü ya kapanırsın ya biter derken bitme ihtimalinide biliyodu. daha önceki konunuda okumuştum, ayrılınca başka biriyle çıktın diye zor affetmişti seni. yine denedi seni belki, gerçekten seviyomu vs.. bi ayrıl bi barış, artık hayır gelmez bu ilişkiden bence.. bir de o takıntılı bir insan gibi geldi bana.. hayırlısı olsun.. unutmaya bak
Sen şimdi onun face şifresini biliyorsun ve onun face adresine mi giriyorsun?:26:
Ne yalan söliim evet :) ama sık dık değil haftada 1 kere kontrol edip çıkıyorum![]()
Ne diyim şaşırdım aynı anda o girse ne olacak![]()
Ay ne olacakki benim girdiğimi anlayacak ki zaten biliyor sonuçta şifresi aynı mail adreside benim mail adresim yani mailleri bana düşüyor halen bunları bile bile değiştirmiyor
Vee ben biliyorum bu son değil başlangıç Naz yapıyor
Sence
Ay ne olacakki benim girdiğimi anlayacak ki zaten biliyor sonuçta şifresi aynı mail adreside benim mail adresim yani mailleri bana düşüyor halen bunları bile bile değiştirmiyor
Vee ben biliyorum bu son değil başlangıç Naz yapıyor
Sence
Gerçekten hayatından silen adam şifresini falan değiştirir enterasan yani ya da erkeklerin beyni farklı işler derler ya belki de bu durum aklına bile gelmiyor. Naz yapıyor demişsin ama üç ay uzun bir süre...
biz mahkemede boşandık, o hala face ve mail şifresini değiştirmemiş. benim de bildiğimi biliyor. umutlanacak bi durum yok benim kendi açımdan zaten sildim onu hayatımdan. şifresini değiştirse ne olur değiştirmese.. keşke değiştirse diyorum,çünkü merak edip baktığım bile oluyor:), ama ona karşı herhangi bir sevgi, umut vs. yok içimde.. sırf öylesine..
erkekler için şifreydi mail di pek önemli olmayabiliyor