40 Gün Oldu Yada 40 Yıl !!!

yaooows canım , adam sana kapan demiş. senin kişilik haklarına saldırmış bir yerde. seni açıkken görüp beğeniyor ya! sonra niye kapanıyormuşsun beyfendi istedi diye... atını istediği gibi koşturamayacağını göstermişsin işte. kararlarının arkasında durmuşsun. düşün ki bugün bu saygısızlığı yapan adam ilerde neler yapabilirdi. senden yüz buldukça astarını isterdi.

bunları düşün ve bu ayrılık kararının ne kadar doğru olduğuna inan. ayrıca sürekli bunalım aşk şarkıları dinleyip, aşkla ilgili özlü sözler vs okuyup da kendini bunalıma sokma.. sana tavsiyem şöyle hareketli, yenisi bulurum, giden gider kalan sağlar bizimdir konularını içeren şarkılar dinleyip kendini gazlaman. emin ol unutursun.

Senide merak ettim joey,nişanlınla ilgili eski konuları takip ederdim...umarım unutmuşsundur:34:

sağol canım :) ohooo ben onu unutalı baya oldu. zaten sorunlu ayrılmıştık hatırlarsan. tüketmişti beni yani. ondan sonra yeni biri oldu. sonra o da bitti. şimdi yeni adaylarımı bekliyorum :9:

sağol canım :) ohooo ben onu unutalı baya oldu. zaten sorunlu ayrılmıştık hatırlarsan. tüketmişti beni yani. ondan sonra yeni biri oldu. sonra o da bitti. şimdi yeni adaylarımı bekliyorum :9:

Hatırlıyorum ailevi ailevi dedi altından ayrılık çıkmıştı...işinle ilgilide sorun vardı sevmiyorsdun sanırım yanlışta hatırlıyo olabilirim. Unutmuşsan çok iyi :) benim arkadaşımda nişan attı kimi erkekler bu durumu hep sorun yaptı,inşallah senin başına gelmemiştir.Ama geri kafalılar olabiliyo işte...

evet canım doğru hatırlıyorsun aynen öyleydi... valla şimdiye kadar kimse sorun etmedi bunu. zaten hiç de saklamadım, hep başında söyledim. işine gelirse kalır gelmezse gider diye.

Kızlar Bana destek oldugunuz için çok sağolun bende atlatacağım atlatmak zorundayım

Hayat devam ediyor :46:

evet canım doğru hatırlıyorsun aynen öyleydi... valla şimdiye kadar kimse sorun etmedi bunu. zaten hiç de saklamadım, hep başında söyledim. işine gelirse kalır gelmezse gider diye.

Nişanlın hiç barışma eğilimlerinde bulunmadımı?

canım merhaba görüştünüz bu zaman diliminde hiç bi değişiklik var mı sen nasılsın duygu düşüncelerin nasıl

senin son durmun nedir çiğdemel ? nickim değişti ondan tanımayabilirsin... boşandın mı nişanlın polisti sanırım :44:

temmuzda canım mahkeme ilkinde hakim bir yıl geçmesi gerek dedi haziranda bir yıl doluyor zaten baksana şaka gibi yazınca farkettim bir yıl olacak yaw
şükür hayati fonksiyonlarımda bir problem yok dengesiz oldum çıktım ya bi iyiyim bi kötüyüm henüz taşlar yerine oturmadı anlayacağın :)

Sanırım bu ayrılıkların yan etkisi

Bir iyi bir kötü

Bir uykulu bir uykusuz

Bi neşeli bi ağlamaklı

Bendeki etkiler :D

aynen öyle bi iyiyim bi kötüyüm diyorum ya dengeyi bulamadım henüz bir yıl olacak ya...
geçen sene bu zamanki hallerimi hatırlıyorum da koştur koştur yetişecek diye uğraşıyodum yok provasıydı yok kontrolüydü şimdi baksana yine aynı işteyim yine aynı yerdeyim ama ben ben değilim...

geçen kaç aydan sonra eve geri gelen çeyizleri annem açmış kaldırıp koymuşlardı bi köşeye üstünü beyaz örtüyle örtmüşlerdi bende kendi kendime benim cenazeler diye isim koymuştum onlara.. bohçalar sararmasın diye açmışlar ortalık karman çormandı işten geldim şaşırdım odayı öyle görünce çıktım sanki onlar bana ait değilmiş gibi yabancıymışım gibi baktım o emek verip aldıklarıma.. sonra kapıyı kapattım oturdum başına izledim dokundum hepsine teker teker içim tuhaf oldu ne ağlayabildim ne gülebildim... bunları yaşayıp gördükçe birinin düğün dernek lafı edilince çeyizdi eşyaydı lafı edilince gülüyorum ama sanki elinden zorla bişey alınmış ve onun eksikliğini üzüntüsünü yaşayan bir insan gibi hissediyorum kendimi...

aynen öyle bi iyiyim bi kötüyüm diyorum ya dengeyi bulamadım henüz bir yıl olacak ya...
geçen sene bu zamanki hallerimi hatırlıyorum da koştur koştur yetişecek diye uğraşıyodum yok provasıydı yok kontrolüydü şimdi baksana yine aynı işteyim yine aynı yerdeyim ama ben ben değilim...

geçen kaç aydan sonra eve geri gelen çeyizleri annem açmış kaldırıp koymuşlardı bi köşeye üstünü beyaz örtüyle örtmüşlerdi bende kendi kendime benim cenazeler diye isim koymuştum onlara.. bohçalar sararmasın diye açmışlar ortalık karman çormandı işten geldim şaşırdım odayı öyle görünce çıktım sanki onlar bana ait değilmiş gibi yabancıymışım gibi baktım o emek verip aldıklarıma.. sonra kapıyı kapattım oturdum başına izledim dokundum hepsine teker teker içim tuhaf oldu ne ağlayabildim ne gülebildim... bunları yaşayıp gördükçe birinin düğün dernek lafı edilince çeyizdi eşyaydı lafı edilince gülüyorum ama sanki elinden zorla bişey alınmış ve onun eksikliğini üzüntüsünü yaşayan bir insan gibi hissediyorum kendimi...

Seninki çok daha zor

Ama aşk işte her türlü can yakıyor

En ufak bi şeyde dalıp götürüyor eskileri hatırlatıyor üzüyor yıpratıyor

Tek gerçek var zaman geçiyor can yaka yaka 5 ay nasılda geçti

Sanırdımki 5 dk onsuz yaşayamam

Nişanlın hiç barışma girişiminde bulunmadı....

Seninki çok daha zor

Ama aşk işte her türlü can yakıyor

En ufak bi şeyde dalıp götürüyor eskileri hatırlatıyor üzüyor yıpratıyor

Tek gerçek var zaman geçiyor can yaka yaka 5 ay nasılda geçti

Sanırdımki 5 dk onsuz yaşayamam

Bende o kadar derinden yaşadımki ayrılığı...

Herşey boş anlamsız...

Patron dosya istese ağlar ...annem tuz istese ağlar...ağlarda ağlardım

Uzun ayrılıktan sonra barıştık şimdi düğün hazırlığı

Darısı sizin başınıza

Ama öyle bir başladıkki baktım bu sefer el üstünde değerim biliniyo ve halen o his var yani AŞK :69:

Bende o kadar derinden yaşadımki ayrılığı...

Herşey boş anlamsız...

Patron dosya istese ağlar ...annem tuz istese ağlar...ağlarda ağlardım

Uzun ayrılıktan sonra barıştık şimdi düğün hazırlığı

Darısı sizin başınıza

Ama öyle bir başladıkki baktım bu sefer el üstünde değerim biliniyo ve halen o his var yani AŞK :69:

İşte tek istediğim bu benimde tekrar başlamak ama sil baştan başlamak el üstünde tutulmak değerimin bilinmesi ama sanki imkansız gibi geliyor
5 aydır en ufak bir tık yok çünkü ondan

ya biz arada görüşüyoruz ama nasıl yapıcaz nasıl edecez ayrılığı kanıksadık sanırım ama ben daha cesaretliydim önceden hani bişeyleri göze alabiliyordum şimdi benimde cesaretim yok sevmesine seviyoruz ama bizden bi halt olmaz gibi geliyor o benden daha cesaretsiz daha çok kızıyorum ona erkek dediğin böyle olmaz ya amannn ne bilim :97::97::97:

ya biz arada görüşüyoruz ama nasıl yapıcaz nasıl edecez ayrılığı kanıksadık sanırım ama ben daha cesaretliydim önceden hani bişeyleri göze alabiliyordum şimdi benimde cesaretim yok sevmesine seviyoruz ama bizden bi halt olmaz gibi geliyor o benden daha cesaretsiz daha çok kızıyorum ona erkek dediğin böyle olmaz ya amannn ne bilim :97::97::97:

Kısmet olmayınca insanın eli kolu bağlanır derler ya senin durumunda öyle,belki eşin çok şey yapmak istiyo ama yapamıyor...Sonuçta ekonomik özgürlüğüde var elinde her imkan var ama yapamıyo :50:

Back
X