ilk gun ben de heyecandan uyuyamamistim. Bugün de tembellik yaptim. Sabah namaza kalktim sonra hiiic dusunmeden cumburlop yatağa..Gunaydiiiiiiiiiinnnnnn
chentiq ya bende biseyler trs gitti
Bu benim uyanmam gereken saatti ama ben hala uyumadim nasil olcak o is
aaa gunes dogmadan 3 saat once ise giden bir bayan. Cok ozel olmayacaksa ne isle mesgulsunuz? Cok imrendim gercekten. Ben de bu kadar erken kalkmak istiyorim. Daha 6.54 te zar zor kalkiyorum..Günaydin:)
Şu an burda 5.29 ve ben işteyim
Unutmazsam her sabah günaydın derim:)
Ben uyandıktan 3 saat sonra güneş doğuyor diyeyim de uykunuzun kıymetini bilin
Canım ben hastanede çalışıyorum o yüzden çok erken işbaşı yapıyorumilk gun ben de heyecandan uyuyamamistim. Bugün de tembellik yaptim. Sabah namaza kalktim sonra hiiic dusunmeden cumburlop yatağa..
aaa gunes dogmadan 3 saat once ise giden bir bayan. Cok ozel olmayacaksa ne isle mesgulsunuz? Cok imrendim gercekten. Ben de bu kadar erken kalkmak istiyorim. Daha 6.54 te zar zor kalkiyorum..
40 gün mü :) yaklaşık 6 senedır 6 da uyanıyorum , hava aydınlanmadan ıste oluyorum yahu
Ben zaten hergün 6 da kalkıyorum işe gidiyorum..Yer değişelim kalkarsınızeller uyanmaya biz uykulara hasrett
Bende iş bulamayınca depresyona giriyorum hemen ama elinde sonunda bulursunuz.Valla anın tadını çıkarın bütün resmi işlerinizi halledin.Kışın çalışmak zulüm zaten hava buz minibüsler dolu otobüsler gelmiyorNe kadar sanslisiniz ise giderken ben de oyleydim ama bu yıl is bulamayinca diplomali ev hanimligo yapiyorum malesef
Valla suan tek tesellim o. aay bu havada da otobus minibus hic cekilmez beee diyip kendimi avutuyorum. fukara avuntusuBende iş bulamayınca depresyona giriyorum hemen ama elinde sonunda bulursunuz.Valla anın tadını çıkarın bütün resmi işlerinizi halledin.Kışın çalışmak zulüm zaten hava buz minibüsler dolu otobüsler gelmiyor
Allah gönlünüze göre versin inşallahValla suan tek tesellim o. aay bu havada da otobus minibus hic cekilmez beee diyip kendimi avutuyorum. fukara avuntusu
gelin :) bak şu saat olmuş hala uyumamışız... nasıl kalkacaksak yarın. uyanınca günaydın diyelim bakalım kim daha evvel uyanır :)kızlar ben de geliyim mi:))
ben hala uyuyamadım üstelik bitkisel uyku ilacı da aldım
eskiden bu saat olup uyumayınca tüm gün uyumazdım düzene girmek için gene öyle mi yapsam ki
ama öğleden sonra kesin bayılırım uykusuzluktan
çalışırken kalkmak çok kolay. sizi motive eden br şey var. mecburiyet40 gün mü :) yaklaşık 6 senedır 6 da uyanıyorum , hava aydınlanmadan ıste oluyorum yahu
uyku güzel bir şey değil ki... insanın amacı olmalı. yoksa uykulara hasretim. uyuduğum halde bir de... çocuklar var... ama işte ilk sayfada dedim ya... uyuyunca kendime hiç vaktim kalmıyor...Ben zaten hergün 6 da kalkıyorum işe gidiyorum..Yer değişelim kalkarsınızeller uyanmaya biz uykulara hasrett
GunaydinGÜNAYDIN