- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.537
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet. Orada geçen eylulden beri beraberiz. 1 seneyi devirdi topik. Darisi bunun basina .. 400 gun erken kalkmakTemizlikle ilgili bir topigin vardi dun aksam okumustum orda da sohbet guzeldi baya.
bana uymaz o 15 dk erken kalkmak olayi.. daha oturtamadim sistemi malesef...günaydın
allaam başım falan dönüyo uykusuzluktan az daha kestireyimdir
her gün bi öncekinden 15 dk erken uyanırsanız kendiliğinden erken kalkmaya başlarsınız diyorlar ama benim buna sabrım yok açıkçası bakalım kaçta geri döniciiim
bu mesaji çok begendim. Hatta kagida gecirip yatagimin basina koymayi dusunuyirum. Cok guzel anlatmossin ikonlarla falan. Ama ben hamur isleri konusunda hic yetenekli olamadim. Camasor mak. Desen su anda inanilmaz gurultulu calisiyor. Bulasik mak. Falan ses olur diye bosaltmiyorum ama benim erken dedigim 6.54 aslinda sadece benim icin erken. Bir cocugun normal uyanma saati. Hatta ileride sabahco olduklarinda neredeyse evden cikma saatleri. Uyansalar dahi umrumda olmamasi gerek...Erken kalkıp ne yapacağım da ne demek duymamış okumamış olayım çözüm şu; uykunu almış (almamışsanda almış rolü yap) olarak erken kalk sabah ezan sesi ve oksijen içeri girsin diye şöyle bir havayı yokla 5dk. Havalandır içeriyi, kendin başka yere geç üşütme. Mesela mutfağa salata malz yıka süzülsün, bulş. Mak. Sessizce boşalt, varsa çamş .mak. çalıştır. Haberlere gözgezdir ,fala n filan diye cinnn gibi olursun.heyecanlı, meraklı ,aktif.çünkü; yeşillik (ıspanak) yıkadıktan sonra birde doğrayayım dersin,kavurayım derken hoopp öğle yemeğin hazır.uykunda açılmış olmalı ki ocak olayına geçip akşama tavuk haşlayasın şöyle tane tane pilaavvv misss. Ve yemek sorunu çözülmüş olur yarıyarıya bu çok zaman ve güç kazandırıyor
Tesekkur ederim. Cok guzel demeni cok icten buldum ve mutlu oldum :)Merhaba :)
Hayırlı olsun, çok güzel topikmiş :)
Ben de yapmak istiyorum..
Merak ettiğim birşey var, 40 gün sonra ne olacak yani erken kalkmaya alışmış mı olacağız ?
Tesekkur ederim. Cok guzel demeni cok icten buldum ve mutlu oldum :)
Sana zahmet ilk mesaji okur musun? Orada 40 gun fikrini aklima sokan kişinin ismi var. Youtube daki videosu da neden 40 gun oldugunu cok guzel anlatmis. Şimdi ben anlatirsam eksik olabilir.
Yarin sozleselim mi ne dersinYeni gördüm güzel olmuş konu ben de keşke kalkabilsem bırakın erken kalkmayı bıraksalar tüm ömrümü yatakta geçireceğim her gün diyorum yarın böyle yapmayacağım diye yine aynısı oluyor, benim o kadar çok kitap okumam ve bitirmem gereken o kadar konu var ki ama hep üstümde bir ölü toprak.. Vitamin ilaçları da alıyordum bir ara kansızlık, demir eksikliği falan da böyle yapıyormuş ama bence bu değil sadece bende eksik olan başka şeyler var kendimi değiştirmem lazım.. Bana da yardımcı olun
Sözleşelim ama detaylandıralım sen ne için kalkacaksın kalkıp geri uyumak yok dimi sen kalktığında uykun gelmeden tüm işlerini halledebiliyor musun?Yarin sozleselim mi ne dersin
Yarin muhtemelen kalkamayacagim.Yalnız benim parmaklar sarhoş gib, uykudan sallana sallana yazıyorummm