Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben unutmuşum , kusura bakmayın ,hâlbuki erkenden uyanmistim .
Günaydın .
Konu sahibi uyudu bence abla :))
evet. 40 gun aliakanlik haline getirmek icin ..Haftasonlarıda mı erken uyanacaksınız :)
Bol su içiyorsun yatmadan önce sabah tuvaletin geliyor erkenden alarm gibi gerçekten mecbur kalkıyor insan ama tekrar geri yatmamak zor benim için..gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmez. bu biz miyiz sence telefonundan programları araştır. alarm diye. mutlaka çıkar
su yöntemi nedir?
ben çok su içmesemde dediğiniz gibi erkenden wc ye kalkıyorum...Bol su içiyorsun yatmadan önce sabah tuvaletin geliyor erkenden alarm gibi gerçekten mecbur kalkıyor insan ama tekrar geri yatmamak zor benim için..
ben çok su içmesemde dediğiniz gibi erkenden wc ye kalkıyorum...
üşümüşşem biraz daha yorganın altına girerim ama uyumam.Ne güzel otomatik hale gelmiş demek ki.
tekrar yatıyor musunuz benim gibi peki?
erken kalkıp uyumamanın piri yapar mısın beni üstadüşümüşşem biraz daha yorganın altına girerim ama uyumam.
bir önceki sayfada mjlarım var:)
erken kalkmanın piriyim ben
Börek falan yap kahvaltıya güzel bi kahvaltı hazırlaYrin ilk haftasonu gunum olacak.
Korkuyorum. Esim taa 10.30 larda kalkmak isteyecek. 11 de cayin demlenmesini.
Ne yapacagim o kadar saat...
Cay iciyorum. Mimkin diiil uyuyamiciiiimmmmBörek falan yap kahvaltıya güzel bi kahvaltı hazırla
Çay içince uykum kaçıyormu kiCay iciyorum. Mimkin diiil uyuyamiciiiimmmm
Cay kahve her sey canim...Çay içince uykum kaçıyormu ki
2 cocugum var cok sukur.Erkek kalkmak istiyorsanız, çocuk yapın ve uykulara veda edin.
Kimi ister bulamaz, kimi de kıymet bilmez.
Uyuyun arkadaşım, horlaya pırtlaya bol bol uyuyun.
Hayat zaten o uyuduklarınızın bedelini bir gün size ödetiyor.
Allah bağışlasın, annelerini üzmüyorlar demek ki.2 cocugum var cok sukur.
Yenilemeye calismak diyelim. Cocuklarim da uykucu olunca gec kalkiyorum. Ama kendime vakit ayirmak istiyorum. Yapmak istediklerimi yapabilmek icin de sabah erken kalkmak istiyorum.Allah bağışlasın, annelerini üzmüyorlar demek ki.
Üçüncüyü düşünmez misiniz?
Şaka bir yana imrenmedim değil; iki çocukla, eviyle, işiyle, hayatındaki kişiyle ilgilenip bir de üzerine kendini hayat tarzı olarak yenilemeye fırsat bulmanıza.
Alkışlamaktan başka bir şey düşmez bana.
uyurken niyetlen canım rabbim niyet ettim senin rızan için sabah namazına uyanmaya katından bana yardımcı gönder allahım de bak nasıl uyanırsınbende sabah namazina kalkip bir daha da yatmak istemiyorum.bunu nasil yapabilirim ya??
sabah namazina bile kalkamiyorum ona canim sikiliyor keske biri hergun beni namaza kaldirsa ya..