40 GÜN ERKEN KALKMAK

Topiğin hayırlı olsun :KK200:
Ben de erken uyanıyorum , daha önce gitseydim daha erken günaydın derdim .
Günaydın .
Bundan sonra fırsat buldukça uyandırır Günaydın derim inşallah :KK37:
cok sevinirim. Bu bahaneyle de tanismis olduk. Hep ileti begenilerinde goruyirdum nicki :))

Nasıl uyanamamışsam günaydın bile diyememişim zaten :KK48:
Bu saate kadar nasıl uyanık kalıyorsun sıkılmıyor musun ya? 22'de sızıp kalan biri olarak soruyorum bunu :KK48:
hamilelerin o saatlerde uyuyakalmasi normal... ben dun sabah da 6.54 te kalkmistim ama 8.20 de geri yattim. Ondan bahsetmistim. Yoksa gece 2 de 3 te yatarim en gec..

erken kalkmayla ilgili anılarım var kızlar.
okul hayatımda hep sabahçı gruba yazdırdı annem.
ordan alışkanlık var zaten.
birde mustakıl evde oturuyorduk yaz tatılı falan farketmez.6 da hepimiz ayakta olacaz.niye bir gelen olurmuş!!! annem derdi.
bir an önce kahvaltı yapıp ev işi yapmalıymışız.

şuan 30 yaşındayım sabah ezanıyla yada en geç 6 da ayaktayım...haftaiçi haftasonu farketmiyor...
bazen güzel ama bazende eşimle bir haftasonu sarılıp 10a kadar bile uyuyamamam beni üzüyor.
eşimin ailesi emekli şuan en erken 13.00te uyanırlar ve benimle dalga geçerler...
ne guzel bir aliskanlik. Ev islerini size mi yaptirirdi annen :KK70: peki simdi bu aliskanligi dusununce daha cok kizginlik mi yoksa sukran mi hissediyorsun? Kizimi ona gore yetistirecegim..

yesilimtrak yesilimtrak fotodaki sen misin? Hamileyken boya zararli degil mi

ne guzel bir aliskanlik. Ev islerini size mi yaptirirdi annen :KK70: peki simdi bu aliskanligi dusununce daha cok kizginlik mi yoksa sukran mi hissediyorsun? Kizimi ona gore yetistirecegim..

yesilimtrak yesilimtrak fotodaki sen misin? Hamileyken boya zararli degil mi
evet canım ev işleri kız kardeşimle benimdi.
çok iyi hatırladığım bir anı: ayağımın altına tabure alıp bulaşık durulardım bunu sanırım 7 yasında yaptım...
evleri silmek süpürmek benim işimse bulaşık kardeşimin olurdu. hergün böyle paylaşırdık. zaten durum yoktu hiç tatile gidemezdik.tüm tatiller böyle gelişti.

senin kızın için iş arkadaşımın kızını örnek vereyim.
kız 19 yaşında ve şuan tıp okuyor. ama annesi söylemeden yemekte yediği tabağı bile kaldırmazmış bundan dem vuruyor ark.hani koca kız ben bunu nasıl böyle yaptım diyor. ama kendisi şunu kabul ediyor.ben çok çektim işten güçten ona hiçbişeye elini sürdürtmedim diyor. yeğenleri gelince kadın imreniyor resmen.

sen ikisinin ortasını yap..

anneme ev işleri için bir kızgınlığım yok. lakin 1.sınıfta başlayan komşu kızla kıyaslaması.ne bileyim ilk okumayı öğrenen ben olmama rağmen sabah gazetesini alıp eğer başlığı okuyamazsam elinde terlikle hazırda beklemesi bunlardan dolayı kızgınım...çok dövdü.
ev işlerini yapardık bide beğenmezdi kızardı. şimdi ise ben ona göre çok titizim.ben beğenmiyorum onu:d

çenem düştü ama şunuda yazayım.
haftasonu eşim kalkana kadar spor yapıp tüm ütüyü bitirip kahvaltı hazırlıyorum.
sonra onu uyandırıyorum 10 gibi:)
bissürü işim bitmiş oluyor.
tabi hamilelikte şuan kısıtlandı ama hep böyleyim.
kız kardesımde aynı...

gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmez. bu biz miyiz sence :KK70: telefonundan programları araştır. alarm diye. mutlaka çıkar

su yöntemi nedir?
canim bu sabah cok sukir kalktim insAllah yarinda kalkarim..
ama sabah namazdan sobra geri uyudum ya..
o zamnki uyku o kadar cok tatliki seker gibi ayni:KK70:.
yq yiyesim geliyor o uykuyu..
şeytan insana o kadr tatli yapiyorki..

E
Esim beni namaza kaldirmak icin aramisti, ben de uyku semesi miy miy miy miy "ama uyku cok tatliiii uyku cok guzeell" deyp kapatmisim. Ben hatırlamıyorum ama o unutmamis :KK70:

6.54 kalktim.
Su an yatak yorgana sarili telin isiginda uykumu acmaya calisiyorum.
:uykucu:
Ya bu ne tatli ne seker bir ikondur boyle.
Verecegim bir karara bakar...:oops:
Acaba mi ki?

Her karar bir vazgecistir...
:kahve:bundan
:halay:bundan
:rapci::KK52::super::spor::spor::KK19::KK19::21::sampiyon::KK71::KK73:
Ve bunlardan...

Evet dusundum de

Ben bugun de gunesten once kalkacagim
:emir_bebek:

çenem düştü ama şunuda yazayım.
haftasonu eşim kalkana kadar spor yapıp tüm ütüyü bitirip kahvaltı hazırlıyorum.
sonra onu uyandırıyorum 10 gibi:)
bissürü işim bitmiş oluyor.
tabi hamilelikte şuan kısıtlandı ama hep böyleyim.
kız kardesımde aynı...

Hayır ben değilim keşke olaydım :))

Bugün kimse bana günaydın dememiş.
üStelik geri de yatmadım bi kereeeeeeeeeeeeem

GÜNAYDIN HANIMLAR :))

Haftasonlarıda mı erken uyanacaksınız :)

X