40 GÜN ERKEN KALKMAK

Günaydin:)
Şu an burda 5.29 ve ben işteyim
Unutmazsam her sabah günaydın derim:)
Ben uyandıktan 3 saat sonra güneş doğuyor diyeyim de uykunuzun kıymetini bilin:KK70:

Günaydın, işi olmadığı halde 7de hortlayanlar kulübünden geliyorum :işsiz: 45 dakikadır tekrar uyuyayım diye kıvrandım ama yook olmadı :KK14:

Valla ustun caba sarfediyorum uyumamak icin. saclarima masa yaptim makyaj yaptim resmen uyumamak ocin debeleniyorum.

Kizlar gala uyumadimnkendimi ayakta alkisliyorum bu uykusuzlukla bakalim yarin sabah kalkabilecek miyim? bu saatten sonra asla uyumam lazim 11 e kadar cunku uyursam gece yine ayakta olacagim. hadi bakalim insallah uyumammm

Gunaydiiiiiiiiiinnnnnn:KK200::KK200::KK200:

chentiq chentiq ya bende biseyler trs gitti :deli:
Bu benim uyanmam gereken saatti ama ben hala uyumadim nasil olcak o is:işsiz:
ilk gun ben de heyecandan uyuyamamistim. Bugün de tembellik yaptim. Sabah namaza kalktim sonra hiiic dusunmeden cumburlop yatağa..

Günaydin:)
Şu an burda 5.29 ve ben işteyim
Unutmazsam her sabah günaydın derim:)
Ben uyandıktan 3 saat sonra güneş doğuyor diyeyim de uykunuzun kıymetini bilin:KK70:
aaa gunes dogmadan 3 saat once ise giden bir bayan. Cok ozel olmayacaksa ne isle mesgulsunuz? Cok imrendim gercekten. Ben de bu kadar erken kalkmak istiyorim. Daha 6.54 te zar zor kalkiyorum..

ilk gun ben de heyecandan uyuyamamistim. Bugün de tembellik yaptim. Sabah namaza kalktim sonra hiiic dusunmeden cumburlop yatağa..

aaa gunes dogmadan 3 saat once ise giden bir bayan. Cok ozel olmayacaksa ne isle mesgulsunuz? Cok imrendim gercekten. Ben de bu kadar erken kalkmak istiyorim. Daha 6.54 te zar zor kalkiyorum..
Canım ben hastanede çalışıyorum o yüzden çok erken işbaşı yapıyorum

Selam millet bu sabah kimseler gunaydin dememis. ben 7 de kalktim sonra yine yattim 36 saat uykusuz kalmayi bunyem kaldirmadi. yarin sabaha kismet artik...

kızlar ben de geliyim mi:))

ben hala uyuyamadım üstelik bitkisel uyku ilacı da aldım

eskiden bu saat olup uyumayınca tüm gün uyumazdım düzene girmek için gene öyle mi yapsam ki

ama öğleden sonra kesin bayılırım uykusuzluktan

40 gün mü :) yaklaşık 6 senedır 6 da uyanıyorum , hava aydınlanmadan ıste oluyorum yahu

Ben zaten hergün 6 da kalkıyorum işe gidiyorum..Yer değişelim kalkarsınız :KK57: eller uyanmaya biz uykulara hasrett:KK42:

40 gün mü :) yaklaşık 6 senedır 6 da uyanıyorum , hava aydınlanmadan ıste oluyorum yahu

Ben zaten hergün 6 da kalkıyorum işe gidiyorum..Yer değişelim kalkarsınız :KK57: eller uyanmaya biz uykulara hasrett:KK42:

Ne kadar sanslisiniz ise giderken ben de oyleydim ama bu yıl is bulamayinca diplomali ev hanimligo yapiyorum malesef :KK43:

Ne kadar sanslisiniz ise giderken ben de oyleydim ama bu yıl is bulamayinca diplomali ev hanimligo yapiyorum malesef :KK43:
Bende iş bulamayınca depresyona giriyorum hemen ama elinde sonunda bulursunuz.Valla anın tadını çıkarın bütün resmi işlerinizi halledin.Kışın çalışmak zulüm zaten hava buz minibüsler dolu otobüsler gelmiyor:skandal::KK57:

Bende iş bulamayınca depresyona giriyorum hemen ama elinde sonunda bulursunuz.Valla anın tadını çıkarın bütün resmi işlerinizi halledin.Kışın çalışmak zulüm zaten hava buz minibüsler dolu otobüsler gelmiyor:skandal::KK57:
Valla suan tek tesellim o. aay bu havada da otobus minibus hic cekilmez beee diyip kendimi avutuyorum. fukara avuntusu

Kizlar son bir kac gunumu anlatayim.

Oncelikle eve misafir geldi ve salonda yatirinca simdi kalksam ne yapacagim ki dedim. Kalkmadim ilk hata bu.

Cozum ise hemen bir misafirlik durumu ilan etmem lazim. Kalkinca yapacak os olmazsa ne yapilabilir diye.

Sonra birinde ise alarmi kapattim geceden . Gec yattim kalkamazsam ne olur diye. Fosur fosur uyudum. Sonra ne mi oldu. Asla toparlanamadim gun boyu uyukladim.

Sonraaaaaa bir gun iki gun derken amaan erken kalkan ne yapmis durumlarina girdim. Ayni diyetteki gibi...

Simdi tabiki de kendime musade etmeyeceğim beni sabote etmesine. Aman biraktin zaten dedirtmwyecegim.

Eeee yarin sabah kahvesine kim geliyor :KK66:

kızlar ben de geliyim mi:))

ben hala uyuyamadım üstelik bitkisel uyku ilacı da aldım

eskiden bu saat olup uyumayınca tüm gün uyumazdım düzene girmek için gene öyle mi yapsam ki

ama öğleden sonra kesin bayılırım uykusuzluktan
gelin :) bak şu saat olmuş hala uyumamışız... nasıl kalkacaksak yarın. uyanınca günaydın diyelim bakalım kim daha evvel uyanır :)

çalışırken kalkmak çok kolay. sizi motive eden br şey var. mecburiyet :KK70: ben ise kalksam ne yapcam diye kendimi yataklara gömüyorum...

uyku güzel bir şey değil ki... insanın amacı olmalı. yoksa uykulara hasretim. uyuduğum halde bir de... çocuklar var... ama işte ilk sayfada dedim ya... uyuyunca kendime hiç vaktim kalmıyor...

Temizlikle ilgili bir topigin vardi dun aksam okumustum orda da sohbet guzeldi baya.

X