- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
ya ben uyanamadim ya...alarmi duymuyorum ben..Günaydın kızlar
artik yuksek sesli alarm muzigi koymam lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben uyanamadim ya...alarmi duymuyorum ben..Günaydın kızlar
Erken yatmıyor Musunuz ben en geç 23.00 de yatıyorumya ben uyanamadim ya...alarmi duymuyorum ben..
Cep teli kullaniyorsan cok guzel programlar var. Bendeki foto cekmeden susmuyor mesela. Fotografi da sen yukluyorsun. Ben banyodaki lavabonun fotosunu yukledimya ben uyanamadim ya...alarmi duymuyorum ben..
ben dun yattigimda yanlis hatirlamiyorsam gece 01 00 di..Erken yatmıyor Musunuz ben en geç 23.00 de yatıyorum
hayatimda ilk defa boyle program duydum ya ..Cep teli kullaniyorsan cok guzel programlar var. Bendeki foto cekmeden susmuyor mesela. Fotografi da sen yukluyorsun. Ben banyodaki lavabonun fotosunu yukledim
gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmez. bu biz miyiz sence telefonundan programları araştır. alarm diye. mutlaka çıkarhayatimda ilk defa boyle program duydum ya ..
nasil foto cekiyorsun..
su yöntemi nedir?Kızlar erken kalkmayı başarırsam buradan size günaydın diyeceğim mutlaka.
Ben erken kaklmak için su yöntemini denedim kalkıp geri yattım hep maalesef..
geri yatmamak için bir şeyler önerebilir misiniz?
Gunaydin canim...Hayırlı sabahlar hadi kalk chentiq adıyamanda sabah oluyor
Ohhh keyfeeeGunaydin canim...
Ankara da olmanin faydalari..
Benim saat belli. 6.54
Canim benim. Topikte sozlestigimiz gibi Kahvemi yaptim. Sanirim bundan sonra rituelim olabilir. Evin doguya bakan penceresinin birinin kenarına gectim. Bir avuc kuruyemis aldim. Birazdan da kitap seçeceğim gönlüme gore.. allah niyetimizi hayitla tamamlamayi nasip etsinOhhh keyfeee
Ankaraya bi defa gelmiştim teyzem ordaydı çok soğuk dimi oralarGunaydin canim...
Ankara da olmanin faydalari..
Benim saat belli. 6.54
Ben cam ev sahibinin havlusuna bakıyor perdeyi bile açamıyorum gi bende TV camını açayım bari kitap okumak da güEl fikir ama gözlerim yanıyor vallaha TV hiç değilse sesi dinlerin ve birazdan kalkıp hazırlanıp gezmeye gidexemCanim benim. Topikte sozlestigimiz gibi Kahvemi yaptim. Sanirim bundan sonra rituelim olabilir. Evin doguya bakan penceresinin birinin kenarına gectim. Bir avuc kuruyemis aldim. Birazdan da kitap seçeceğim gönlüme gore.. allah niyetimizi hayitla tamamlamayi nasip etsin
ayazi fenadir. Simdi bile soguk ama Daha baslamadi yani..Ankaraya bi defa gelmiştim teyzem ordaydı çok soğuk dimi oralar
gunaydin amin insallahgünaydın topiğin hayırlı olsun
gunaydin. Oyle demeyin. Dun bu saatlerde geri yatmistimGübaydın. gerci size çok daha erken aymış
Bu konuyu büyük bir heyecanla açıyorum. youtube da izlediğim bir video ile 40 gün erken kalk projesine başlıyorum (barış özcan)
Okuyan ve erken kalkmayı alışkanlık edinmiş HERKESten de destek bekliyorum. Gerek yazarak, gerek sorarak, bazen azarlayarak ama çoğu zaman elimden tutup kaldırarak.
Senelerdir istediğim ama başaramayıp ilk haftada pes ettiğim bir şey GÜNEŞ ile doğmak. Bu konuda rastgeldiğiniz makale, video, resim, öneri her türlü motive edici metaryale açım.
2017 nin ilk ışıklarında projem bitmiş olacak
Şimdilik 06:54 te kalkmayı seçiyorum.
Size gelip günaydın diyeceğim. Siz de derseniz ne mutlu olurum.
Niyet eyledim Allah rızası çin uykuya savaş açmaya.
Gazam, yataktan hicretim mübarek ola...
gunaydin. Oyle demeyin. Dun bu saatlerde geri yatmistim