40 GÜN ERKEN KALKMAK

Kızlar erken kalkmayı başarırsam buradan size günaydın diyeceğim mutlaka.
Ben erken kaklmak için su yöntemini denedim kalkıp geri yattım hep maalesef..
geri yatmamak için bir şeyler önerebilir misiniz?

hayatimda ilk defa boyle program duydum ya ..
nasil foto cekiyorsun..
gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmez. bu biz miyiz sence :KK70: telefonundan programları araştır. alarm diye. mutlaka çıkar

Kızlar erken kalkmayı başarırsam buradan size günaydın diyeceğim mutlaka.
Ben erken kaklmak için su yöntemini denedim kalkıp geri yattım hep maalesef..
geri yatmamak için bir şeyler önerebilir misiniz?
su yöntemi nedir?

Canim benim. Topikte sozlestigimiz gibi Kahvemi yaptim. Sanirim bundan sonra rituelim olabilir. Evin doguya bakan penceresinin birinin kenarına gectim. Bir avuc kuruyemis aldim. Birazdan da kitap seçeceğim gönlüme gore.. allah niyetimizi hayitla tamamlamayi nasip etsin

Canim benim. Topikte sozlestigimiz gibi Kahvemi yaptim. Sanirim bundan sonra rituelim olabilir. Evin doguya bakan penceresinin birinin kenarına gectim. Bir avuc kuruyemis aldim. Birazdan da kitap seçeceğim gönlüme gore.. allah niyetimizi hayitla tamamlamayi nasip etsin
Ben cam ev sahibinin havlusuna bakıyor perdeyi bile açamıyorum gi bende TV camını açayım bari kitap okumak da güEl fikir ama gözlerim yanıyor vallaha TV hiç değilse sesi dinlerin ve birazdan kalkıp hazırlanıp gezmeye gidexem

Topiğin hayırlı olsun :KK200:
Ben de erken uyanıyorum , daha önce gitseydim daha erken günaydın derdim .
Günaydın .
Bundan sonra fırsat buldukça uyandırır Günaydın derim inşallah :KK37:
Bu konuyu büyük bir heyecanla açıyorum. youtube da izlediğim bir video ile 40 gün erken kalk projesine başlıyorum (barış özcan)

Okuyan ve erken kalkmayı alışkanlık edinmiş HERKESten de destek bekliyorum. Gerek yazarak, gerek sorarak, bazen azarlayarak ama çoğu zaman elimden tutup kaldırarak.

Senelerdir istediğim ama başaramayıp ilk haftada pes ettiğim bir şey GÜNEŞ ile doğmak. Bu konuda rastgeldiğiniz makale, video, resim, öneri her türlü motive edici metaryale açım.

2017 nin ilk ışıklarında projem bitmiş olacak

Şimdilik 06:54 te kalkmayı seçiyorum.
Size gelip günaydın diyeceğim. Siz de derseniz ne mutlu olurum.

Niyet eyledim Allah rızası çin uykuya savaş açmaya.
Gazam, yataktan hicretim mübarek ola...

gunaydin. Oyle demeyin. Dun bu saatlerde geri yatmistim :KK70:

Nasıl uyanamamışsam günaydın bile diyememişim zaten :KK48:
Bu saate kadar nasıl uyanık kalıyorsun sıkılmıyor musun ya? 22'de sızıp kalan biri olarak soruyorum bunu :KK48:

erken kalkmayla ilgili anılarım var kızlar.
okul hayatımda hep sabahçı gruba yazdırdı annem.
ordan alışkanlık var zaten.
birde mustakıl evde oturuyorduk yaz tatılı falan farketmez.6 da hepimiz ayakta olacaz.niye bir gelen olurmuş!!! annem derdi.
bir an önce kahvaltı yapıp ev işi yapmalıymışız.

şuan 30 yaşındayım sabah ezanıyla yada en geç 6 da ayaktayım...haftaiçi haftasonu farketmiyor...
bazen güzel ama bazende eşimle bir haftasonu sarılıp 10a kadar bile uyuyamamam beni üzüyor.
eşimin ailesi emekli şuan en erken 13.00te uyanırlar ve benimle dalga geçerler...

X