- 8 Ağustos 2017
- 143
- 281
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dogumdan sonra erken kalkabilirim belki :)Ay sevgili topiğim.. yettim gene geldim. edison gibi.
Bir gün mutlaka bulacağım şu ampulü
Gece kalkacaksin zaten çocuğu emzirmek için ben gece üç kere kalkiyordum en son sabah 6da kalktım bugün mesela.. yarım saat kızımı emzirdim memeyi bırakmadi ki :/ tekrar yaticaktim aman dedim gittim kahvaltı hazırladım mis gibi kocamı uyandırdım böylelikle eşimi ise gönderip şimdi kahvaltı masalda çay içiyorum hayat bana güzel :)Ben dogumdan sonra erken kalkabilirim belki :)
Barış özcan kimmiş neden güneşle uyanmak hemen bir bakayımSelam kızlarrr
Barış özcanın kanalında bu konuyu yıllar önce duymuştum ve uzun zamandır erken kalkmaya çabalarım...
Yaz başladığından beri her konuda çok saldığım, uyku problemi de mevcut.
Benim de aklıma hemen bu meydan okuma geldi, bir de baktım ki boyle bir konu varmiisss fakat biraz unutulmaya yüz tutmuusss
Ben uyandığım zaman bu konuda bildirim yapmayı istiyorum, bakalımmm
Barış özcan kimmiş neden güneşle uyanmak hemen bir bakayım
Eşim takip ediyor barış ı amaneden erken kalkmak onu algılayamadım ben daha sağlığa ne faydası var. Her gün erken uyanıyorum 6.30 gibi hafta sonu 7 de uyanıyorum.Youtubeda eğitim içerikli videolar yayınlayan sevdiğim bir abimiz
Eşim takip ediyor barış ı amaneden erken kalkmak onu algılayamadım ben daha sağlığa ne faydası var. Her gün erken uyanıyorum 6.30 gibi hafta sonu 7 de uyanıyorum.
Verimli olurda ne yapcam tüm gün kitap okumak ders çalışmak gibi şeyler dışında pek verimli geçmez sanırımSağlığa faydası var mıdır bilemiyorum ama bu 40 gün erken kalkmak başlıklı videosunda birçok başarılı insanın çok erken saatte güne başladığından bahsediyor. Benim gibi yapmak istediği çok şey olup uykuya zamanı yedirmek istemeyenler için yararlı oluyor güne erken başlamak...
Bilen biri yardımcı olur sanırım bende bilmiyorum ama ezan saatlerini yazan sitelerde olabilirSabah erken kalkmak günü daha verimli olmasını sağlıyor ama ben sürekli evde oldugumdan erken kalkamıyorum kesinlikle :/sabah kerahat vaktini nasıl bulabiliriz ben de kerahat vakti uyumak istemiyorum
Mersinde 6.37 imişSabah erken kalkmak günü daha verimli olmasını sağlıyor ama ben sürekli evde oldugumdan erken kalkamıyorum kesinlikle :/sabah kerahat vaktini nasıl bulabiliriz ben de kerahat vakti uyumak istemiyorum