40 GÜN ERKEN KALKMAK

Merhaba gul yapragi :) hafta sonu bu ne azim maşallah.nasil kalkabildin 6 da? Haftalardir mucadele ediyorum daha basaramadim.
Okullu var. Bugün de kursu vardı. Erkenci bir de bicirik var. Bir de tutmam gereken borçlar. Hazır imsak da altı bucuktayken kahvaltimi yapıp niyetleniyorum. Aslında uykuyu çok severim ama alistim artık. Ufaklik gece cok uyanırsa o zaman devreler yanıyor ama. :rolleyes:

Günaydın :KK28: konunu görünce yazmak istedim oysaki daha uyumadım bile :olamaz: benimki daha beter sabah yatıyorum öğleden sonra kalkıyorum :oha:
Ama bir ara uyuma hastalığına yakalandım diyeyim :KK48: akşam 10da sızıyordum sabah 6.5 7 de uyanıyordum o_Obi yandan iyi bi yandan kötü hep evdeyim sıkılıyorum ama erken kalkmak iyi genede müge anlı izliyordum ne güzel :KK70:

Dogru söylüyorsun bacim ya.. kalktim birqz durdum durdum geri yattim. 12 ye geliyordu uyandigimda :eğlence:
ya benim kızda tuhaaf benle uyuyor benimle uyanıyor erken kalksa bende mecbur kalacam kalmak için ama yok uyanmıyor

ya benim kızda tuhaaf benle uyuyor benimle uyanıyor erken kalksa bende mecbur kalacam kalmak için ama yok uyanmıyor
Kaç yaşında ki. Genelde erken kalkarlar ama çok mu geç yatıyor. Benim ufaklık saat gibi 7 de ayakta. Bazen daha erken. Büyüğü de küçükken öyleydi. :KK51::uykucu:

Kaç yaşında ki. Genelde erken kalkarlar ama çok mu geç yatıyor. Benim ufaklık saat gibi 7 de ayakta. Bazen daha erken. Büyüğü de küçükken öyleydi. :KK51::uykucu:
Benim kucuk 18 aylik gece 2 de yatti dun. Aksam 10 dan sonra yatar sabah 9 gibi hatta 10 gibi kalkar. Uykucu oldu cokti.

Bazen diyorum sabah namaziyla kalkip uyumasaydi da ben de oyle kalkaydim

Dört buçuk cnm
Buyukmus de. Krese gidiyor mu?
Kardesiminki de öyleydi birlikte yatar kalkarlardi. Hatta kardesim gündüz az uzansa gider yanına yatardı o da. Birlikte uyurlardi. Benimkiler az uzansam annneeeeee uyumaaaaa modundalar. :KK70:

Benim kucuk 18 aylik gece 2 de yatti dun. Aksam 10 dan sonra yatar sabah 9 gibi hatta 10 gibi kalkar. Uykucu oldu cokti.

Bazen diyorum sabah namaziyla kalkip uyumasaydi da ben de oyle kalkaydim
Sizin ki de çok kucukmus. :) Daha erken yatsa kalkabilir de 10 dan sonra uyuyunca normal. Öğle uykusunu 11,12 gibi uyutsaniz belki akşam daha erken gelir uykusu.

X