- 29 Haziran 2016
- 1.449
- 2.476
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır hemşerim makbere bağladınHamiyet Yüceses – Makber
Her yer karanlık
Pür nur o mevki
Mağrip mi yoksa
Makber mi yarab?
Mağrip mi yoksa
Makber mi yarab?
Kabrin çiçekten
Bir türbe olmuş
Dönmüş o türbe bir hacleğaha
Mağrip mi yoksa
Makber mi yarab?
Karanlık olunca aklıma geldi.güzel bir şarkıHayırdır hemşerim makbere bağladın
ne gıcık oldum sana sinir şeyMerhaba..
Konuyu şimdi gördüm..
Benim de derdim erken kalkmak
Çalıştığım için erken kalkmak mecburiyetindeyim fakat cumartesi ve pazarda sabahın köründe uyanmaktan nefret ediyorum.. Kaç saat uyursam uyuyayım sabah 6:30 benim gözlerimi açma saatim.. Tatil sabahları kendime yalvarıyorum, n'olur biraz daha uyu diye..
ne gıcık oldum sana sinir şey
Benim de böyle manzaram olsa kalkarim ya...İki gökkuşağı görme ihtimaliniz bile var.. :)
Erken uyanın... Tatil günleri hariç
Manzara çok güzel de benim cam ev sahibinin bahçesine bakıyor çokda iç açıcı değil acaba ondanmı uyanmıyorum kiİşin güzel tarafları elinde bi kahve ile üşenmeyip dışarıya çıkmak.. İnanılmaz görüntülerle karşılaşıyorsun.. Gaza geldim paylaşayım...
Aşk olsun
Puskurterek güldüm.... hahahahah...Manzara çok güzel de benim cam ev sahibinin bahçesine bakıyor çokda iç açıcı değil acaba ondanmı uyanmıyorum ki
içelim vallaha zaten benim koca o saatte gidiyor işe mecbur kalkıp yolcu ediyorum sobayı yakıp namaz falan derken iyi olur kahve içmekPuskurterek güldüm.... hahahahah...
Yarin turk kahvesi iciyoz mu. Malum persembe... malum 100...
Başla canımAy benim de yillardir hayalim hep erken kalkan bir kadin olabilmek hic olamadim kalktiysam da uyumusumdur bende yarin baslasam mi acep
Uyudun muVışşş chentiq daha uyanmadınmı vallaha bende geri uyuyorum
Evet uyudum o nasıl yatak kız bende yaptırayımUyudun mu
Acaba kendime hint yatagi mi yaptirsam diyorum.