- Emoji Skoru
- 367
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi moral arayan
-
Arkadaşlar merhaba.19 günlük bebeğim var.40 kım çıkmadı daha ama ben evde yalnız olduğum için çok sıkıldım ve dışarı çıkmak annemlere gitmek istiyorum.Ama etraftaki büyük insanlar 40 çıkmadan evden çıkamazmış yeni anneler diyorlar.sizler gittiniz mi bir yerlere çıktınız mı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eşimin teyzeleri çıkılmaz falan demiş onun da morali bozuldu.Bence de iyi gelir yürüyüşe çıkmak ama ben onlar yüzünden bebeğimi evin bahçesine bile indirmedim bir şey derler diye.Çok teşekkür ederimTamamen hurafe.
Ablamın 3 abimin 4 çocuğu var.
İkiside kırkı çıkmadan yürüyüş yaptı her gün.
Kalabalığa mikrop olabilecek yerlere götürmediler ama yürüyüş temiz havada sorun yok.
Hatta burda tavsiye ediyor uzmanlar.
Arkadaşlar merhaba.19 günlük bebeğim var.40 kım çıkmadı daha ama ben evde yalnız olduğum için çok sıkıldım ve dışarı çıkmak annemlere gitmek istiyorum.Ama etraftaki büyük insanlar 40 çıkmadan evden çıkamazmış yeni anneler diyorlar.sizler gittiniz mi bir yerlere çıktınız mı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben etraftaki insanlardan dolayı evin bahçesine indirmeye korkuyorum.Çok iyi yapmışsınız ne güzel sizeBiz 2 aylikken tatil yaptik.
Bebiş 1 haftalikken dışarı çıkıyordum. Hergün yaklaşik 2 saat boyunca
Tabi ki gittim niye gitmeyeyim ki saçmalıyorlar.Yenidogan hergun hava almali ayrica.Arkadaşlar merhaba.19 günlük bebeğim var.40 kım çıkmadı daha ama ben evde yalnız olduğum için çok sıkıldım ve dışarı çıkmak annemlere gitmek istiyorum.Ama etraftaki büyük insanlar 40 çıkmadan evden çıkamazmış yeni anneler diyorlar.sizler gittiniz mi bir yerlere çıktınız mı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben etraftaki insanlardan dolayı evin bahçesine indirmeye korkuyorum.Çok iyi yapmışsınız ne güzel size
Kendinizi iyi hissediyorsanız çıkın tatbiki hatta kendinizi kötü hissediyorsanız çıkın ki nefes alın. Minik civcivde dışarıyla tanışsınArkadaşlar merhaba.19 günlük bebeğim var.40 kım çıkmadı daha ama ben evde yalnız olduğum için çok sıkıldım ve dışarı çıkmak annemlere gitmek istiyorum.Ama etraftaki büyük insanlar 40 çıkmadan evden çıkamazmış yeni anneler diyorlar.sizler gittiniz mi bir yerlere çıktınız mı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bi dünya turuna çıkmadığım kaldı vallahiArkadaşlar merhaba.19 günlük bebeğim var.40 kım çıkmadı daha ama ben evde yalnız olduğum için çok sıkıldım ve dışarı çıkmak annemlere gitmek istiyorum.Ama etraftaki büyük insanlar 40 çıkmadan evden çıkamazmış yeni anneler diyorlar.sizler gittiniz mi bir yerlere çıktınız mı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben 3 günlükken sahile yürüyüşe çıkmaya başladım , sonrasında bir daha da eve girmedikArkadaşlar merhaba.19 günlük bebeğim var.40 kım çıkmadı daha ama ben evde yalnız olduğum için çok sıkıldım ve dışarı çıkmak annemlere gitmek istiyorum.Ama etraftaki büyük insanlar 40 çıkmadan evden çıkamazmış yeni anneler diyorlar.sizler gittiniz mi bir yerlere çıktınız mı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gidin istediğiniz yere bırakın kim ne derse desin öyle bişey yokArkadaşlar merhaba.19 günlük bebeğim var.40 kım çıkmadı daha ama ben evde yalnız olduğum için çok sıkıldım ve dışarı çıkmak annemlere gitmek istiyorum.Ama etraftaki büyük insanlar 40 çıkmadan evden çıkamazmış yeni anneler diyorlar.sizler gittiniz mi bir yerlere çıktınız mı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?