4 yillik tapu kadastro ve Çocuk gelişimi

ah birde içini görseniz yüreğiniz yanar uzak tutun sevdiklerinizi okusun mesleği olsun saygı duyulsun illa memurluksa istenilen tapudan uzak durulsun
Böyle yazacaginiza Ne olduğunu açık açık yazsanız daha iyi değil mi 2 3 gün içinde tercihini yapacak
Gerçekten mi? Okul öncesi öğretmenliği için formasyonu olan bir çocuk gelişimi mezunu bölümü birisi atanamıyor mu? Ben atanıyoe diye biliyorum, talim terbiye de atanıyor demiş formasyon varsa eğer.
Formasyon kalktı. Yuksek lisans yapıp(2 yıl daha okuyup) atanabiliyor

Böyle yazacaginiza Ne olduğunu açık açık yazsanız daha iyi değil mi 2 3 gün içinde tercihini yapacak

Formasyon kalktı. Yuksek lisans yapıp(2 yıl daha okuyup) atanabiliyor
çok yoğun bir kurum akşam 9a kadar çalışıyoruz haftasonu gidiyoruz işleri çok riskli ve sıkıntıli hata yaptığında ailene bile rucu eder sen ölmüş olsan puanı kaç 4 yıllıkları yazabiliyormu fikir verebilirim

4 yillik mi okudunuz maaşını merak ediyoruz ?
Eşit ağırlık puana değil sıralamaya göre 178.bin

Ailene bile ucu değer mi demek istediniz

Ailene bile ucu değer mi demek istediniz
Kardeşiniz çalışırken bi hata yaptı zarara sebep oldu mesela. Ondan alırlar bu parayı ondan alamazsa sizden alırlar demek istemiş. Yani hataya yer olmayan bir bölüm o yüzden de çok stresli.

Sizi üzmek istemem ama iki bölümde iyi değil aslında. İyi maaş iyi çalışma şartları umuyorsanız bu iki bölümde umduğunuzu vermez. Otursun bi sene daha çalışıp daha iyi bi puan alsın bence kardeşiniz.

Tapu kadostro üni de kaç sıralama ile alıyor , kardesinizin sıralamasıni merak ettim
Tapu 300 binle ankarayi alıyor. Kardesimin 178 bin sıralaması. Sinif öğretmenliği 120 130 binlerde bunu istiyordu ama tutmaz. Çocuk gelişi mi de 178 binle aydın adnan menderesi tutuyor. Ama öğretmen olmak için 2 yıl daha okumak gerekiyor aşırı kararsız kaldik

başka hangi bölümler var tutan

kardeşiniz sadece 1 gün benim yanımda çalışma ortamını görsün kararsızlığı gider. Ben Tapu Müdür vekiliyim. Buraya ne yazsak abartı zannedersiniz. Benim günahım neydi diyecek içine düşünce. Sağlık problemi yoksa olacak, küfür etmiyorsa edecek vs vs . Öyle normal memurluk gibi düşünmeyin. Hele bayan için demişsiniz. Daireden 8 de çıktım hala çalışıyordu memurlarım, + yarın da gelicekler . Ben memurum 5 te çıkarım yok, mahkeme müzekkereleri birikirse, hacizler atlanırsa görürüm ..İnsanız hata yaparım da yok..hem çok dikkatli olucaksın, hem de hızlı..Medeni hukuku, borçlar hukukunu vs iyi bilmen lazım. Ha doğuda vs küçük bir ilçede çalışır kimsenin olmadığı ancak belki öyle ..Alımlar da azaldı zaten, memur falan geldiği yok hiç geçen sene 7 kişi aldılar. Yakında noterlere verileceği için hem alımlar azalıyor, hem de görevde yükselme çok zorlaştı yakında o da kalkar.

Ben de aaa iyi bolummus ne güzel ataması oluyormuş diye yazacaktım ki orda çalışan arkadaşı görünce çok şaşırdım.
İyi ki de sormuş ve burda denkgelmissiniz.
Bakın birinci ağızdan duydunuz.
Kardeşinizin neye ilgisi var?
Sırf okuyup memur olayım mi diye düşünüyor?
Bir hedefi var mıydı?
Seneye hazırlanma imkanı var mı?
Bunların cevapları da çok önemli.

Zaten 2.senesi geçen sene tutmuyodu. Öğretmenlik istiyor. Yada memur olacak bi bölüm

Teşekkür ederim yorumunuz için kardeşimi olduğu gibi gönderdim vazgecicez sanirim

Hangi ilde calisiyosunuz bizim burda 5 de kapatıyorlar geçen işimiz düştü 5 de kapanacak demişlerdi.
Özel de mi calisiyosunuz
Özel tapu olmaz. Vatandaşa 5 zaten. Memur 5 ten sonra kalan islemleri hazirlama , imzasini aldiklarini kutuge tescil etme, tebliğ yapma,haciz işleme, mahkeme yazılarını yazma vs işlerini yapıyor. O da kacta biterse artik 8- 9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…