4 yillik tapu kadastro ve Çocuk gelişimi

TurkuazKrampon

Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
8.315
7.544
Arkadaşlar merhaba
Kardesim üniversite tercihleri yapıyor bu bolumu yazmak da çok kararsız kaldı.
Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. internetten araştırdık ama güncel yazi bulamadik daha cok tecrubesi, bilgisi olanlar yazarsa daha iyi aydinlanicaz.

4 yillik Tapu kadastro bolumu mezunlari kolay atama oluyor mu? Bi bayan icin iş koşulları ve maaşı nasıl?

(Cocuk gelişimi bolumu okuyanlar da öğretmenlik haricinde nerelerde çalışabiliyor ve maaşları nasıl?)

Son düzenleme:
2 yıllığın çok ataması var da 4 yıllığı bilmiyorum.

Çocuk gelişimi mezunları formasyon alıp öğretmen olamıyor şimdilik. Hastanelerde çocuk gelişimi uzmanı olarak çalışabilir.

kk birinci noteri sen bilirsin

TurkuazKrampon kardeşimin kiz arkadaşı okuyo bu bölümü. onun söylediğine göre direkt ataniyorsun. açık çok fazla varmış. az mezun verdiği için işsiz kalma yokmuş.

ama şahsi olarak arastirmadim ben açıkçası. bilgi ve belge yönetimi bölümü de eskiden az mezun veren direk atanilan bi bölümdü. şimdi nasıl bilmiyorum.
kardeşiniz hakkında hayırlısı olsun:)

4 yillik üniversited
4 yillik üniversite için mi dediniz bunları
4 yıllık 2 üniversitede var bu bolum hangi üniversitede okuyor ve şu an çalışıyor mu

4 yillik üniversited

4 yillik üniversite için mi dediniz bunları
4 yıllık 2 üniversitede var bu bolum hangi üniversitede okuyor ve şu an çalışıyor mu

aynen dört yıllık için dedim iki bölümüde. iki yıllığıyla ilgili bilgim yok
gazide dört yıllık okuyor. çalışmıyor ikinci sınıf olcak bu yıl. ona da bilen biri tavsiye edip yazdırmış.

Internette 2 universitede görünüyor 1 i ankara hacı bayram veli diğeri burdur mehmet akif ersoy universitesi şu anda bakıyoruz.

Internette 2 universitede görünüyor 1 i ankara hacı bayram veli diğeri burdur mehmet akif ersoy universitesi şu anda bakıyoruz.

hacı Bayram dediği gaziden kopan kismin yeni adıdır. biliyorsunuz üniversiteler bölündü yeni isimler aldı fakülteler

hacı Bayram dediği gaziden kopan kismin yeni adıdır. biliyorsunuz üniversiteler bölündü yeni isimler aldı fakülteler
Bi de bi konuda yardiminizi istiyoruz. Kpss atama puani bulamıyoruz. Acaba okuyan direkt atanıyor mu bi sorabilirmisiniz?

Bi de bi konuda yardiminizi istiyoruz. Kpss atama puani bulamıyoruz. Acaba okuyan direkt atanıyor mu bi sorabilirmisiniz?

evet açık çok olduğu için baraj yokmuş alımda. ama ne kadar yüksek alırsa il tercihi o kadar rahat olur. 80 85 üzeriymis ankaranin puanı galiba

evet açık çok olduğu için baraj yokmuş alımda. ama ne kadar yüksek alırsa il tercihi o kadar rahat olur. 80 85 üzeriymis ankaranin puanı galiba
Anlamadım hem puanla dediniz hem direkt ataniliyo hangisi acaba. kpss sınavına giriliyor sonunda ama dimi

Kpss olmadan atama zaten olmaz , direkt deme nedeni mezun kadar atama sayısı var .
Şimdi anladım. Kardeşim cok teşekkür ediyor güncel hiç bi yazı bulamamıştık. Rahatlıkla tutuyor bu bolumu yazıcaz.
Bi de son sorum dersleri ağır mi ve maasi hakkinda bilginiz varmı?:)

Anlamadım hem puanla dediniz hem direkt ataniliyo hangisi acaba. kpss sınavına giriliyor sonunda ama dimi

ben uzmanım mesela. kamudayim ama 70 barajı var girdiğim kurumda.
puan türü var geçerli olan. ben hem genel kültür genel yetenek sınavına girdim hem alana girdim. girdiğim sınavların ortalaması alınan bi puan türüyle başvurdum. sınav listesine girdim. kurumun açtığı sınava girdim orda da baraj 70 di ama 84 le kapattı. sonra mülakata girdim. atandım. üç yıl çalıştıktan sonra tekrar sınava mülakata girdim. benim yeni bitti mesela atanma uzmanlığimi alma surecim.

kardeşiniz girerse b gurubundan sınava girecek. aldığı puana göre tercih yapacak.
mesela ağrı 62 yle kapatır ankara 82 yle kardesiniz 80 alsa ağrıya atanır ankaraya atanamaz. ama ataninca bitiyo süreç bu kadar. bu doğrudan atanmak işte. açıkta kalmaz ama küçük uzak istemediği bi il yazmak zorunda kalabilir. o yüzden ne kadar yüksek puan o kadar iyi

Şimdi anladım. Kardeşim cok teşekkür ediyor güncel hiç bi yazı bulamamıştık. Rahatlıkla tutuyor bu bolumu yazıcaz.
Bi de son sorum dersleri ağır mi ve maasi hakkinda bilginiz varmı?:)

memurlar nete maas hesaplama robotun bi bakın. büyük ihtimalle normal memur maaşı alacak.
derslerini bilmiyorum ben

Siz tapu kadastro okuyup uzmanlık mi aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…