4 yillik tapu kadastro ve Çocuk gelişimi

Beden eğitimi öğretmenliği, işletme , kamu yönetimi, çevre ekonomisi

Hangi ilde calisiyosunuz bu kadar yoğun oluyor sizin de
beden eğitimi öğretmenliğini okusun bnce mesleği olsun öğretmen avukat vs ama tapu memuru olmasin daha ne diyebilirim ki acımı pişmanlığımi daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum büyükşehirdeyim bn küçük şehirde degilim

beden eğitimi öğretmenliğini okusun bnce mesleği olsun öğretmen avukat vs ama tapu memuru olmasin daha ne diyebilirim ki acımı pişmanlığımi daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum büyükşehirdeyim bn küçük şehirde degilim
Büyük şehir olduğu için bu kadar yoğun olabilir. Kardeşime anlattım bi akrabayi aradı babam o da tapu da çalışıyormuş öyle yoğun değil dedi memnunmus kardeşim tapuyu yazacak.

Büyük şehir olduğu için bu kadar yoğun olabilir. Kardeşime anlattım bi akrabayi aradı babam o da tapu da çalışıyormuş öyle yoğun değil dedi memnunmus kardeşim tapuyu yazacak.
hakkında hayırlısı olsun nediyim artik bn söyleyeceğimi soyledim:)

Merak edenler için yazayim bugün sonuçlar açıklandı. Kardeşim 2.tercihi olan pdr bölümünü kazandi.

S sebbo tapu kadastro tutar kesin diyorduk ama pdr tuttu
130 bindeydi sıralaması bi de

Merak edenler için yazayim bugün sonuçlar açıklandı. Kardeşim 2.tercihi olan pdr bölümünü kazandi.

S sebbo tapu kadastro tutar kesin diyorduk ama pdr tuttu
130 bindeydi sıralaması bi de
çok sevindim kardeşinizin adina tapu tutsaydı gerçek ten üzülürdüm enazindan simdi bir mesleği olacak saygı görecek çok sevindim

X