4 yillik tapu kadastro ve Çocuk gelişimi

Arkadaşlar merhaba
Kardesim üniversite tercihleri yapıyor bu bolumu yazmak da çok kararsız kaldı.
Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. internetten araştırdık ama güncel yazi bulamadik daha cok tecrubesi, bilgisi olanlar yazarsa daha iyi aydinlanicaz.

4 yillik Tapu kadastro bolumu mezunlari kolay atama oluyor mu? Bi bayan icin iş koşulları ve maaşı nasıl?

(Cocuk gelişimi bolumu okuyanlar da öğretmenlik haricinde nerelerde çalışabiliyor ve maaşları nasıl?)
maaşı çok güzel tapu kadostranın.

Arkadaşlar merhaba
Kardesim üniversite tercihleri yapıyor bu bolumu yazmak da çok kararsız kaldı.
Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. internetten araştırdık ama güncel yazi bulamadik daha cok tecrubesi, bilgisi olanlar yazarsa daha iyi aydinlanicaz.

4 yillik Tapu kadastro bolumu mezunlari kolay atama oluyor mu? Bi bayan icin iş koşulları ve maaşı nasıl?

(Cocuk gelişimi bolumu okuyanlar da öğretmenlik haricinde nerelerde çalışabiliyor ve maaşları nasıl?)
SAnıyorum ki her ikisi için de kpss şart artık. Ben mezun olalı baya baya baya zaman oldu. Sağlık sektöründen bir bölüme yönelmesini tavsiye ederim. Tapu için her hangi bir bölümden mezun da memur olabilir.

Çocuk gelişimi, şimdi örgün dışındada mezun veriyor ve geleceğin işsizleri belli oldu. Ne kadar talep o kadar atama puanları yükselecek.

En iyisi Tapu ve Kadastro..
Arkadaşımın abisi okudu ve şuan memur.

Çocuk gelişimi, şimdi örgün dışındada mezun veriyor ve geleceğin işsizleri belli oldu. Ne kadar talep o kadar atama puanları yükselecek.

En iyisi Tapu ve Kadastro..
Arkadaşımın abisi okudu ve şuan memur.
Çok teşekkür ederim bizim de tapuya bayağı bi içimiz yattı. Onu seçecek kardeşim

2 yıllığın çok ataması var da 4 yıllığı bilmiyorum.

Çocuk gelişimi mezunları formasyon alıp öğretmen olamıyor şimdilik. Hastanelerde çocuk gelişimi uzmanı olarak çalışabilir.

Gerçekten mi? Okul öncesi öğretmenliği için formasyonu olan bir çocuk gelişimi mezunu bölümü birisi atanamıyor mu? Ben atanıyoe diye biliyorum, talim terbiye de atanıyor demiş formasyon varsa eğer.

Gerçekten mi? Okul öncesi öğretmenliği için formasyonu olan bir çocuk gelişimi mezunu bölümü birisi atanamıyor mu? Ben atanıyoe diye biliyorum, talim terbiye de atanıyor demiş formasyon varsa eğer.
Formasyon yok artık sorun orada. Önceden alınmış bir formasyonu varsa sorun yok.

Formasyon yok artık sorun orada. Önceden alınmış bir formasyonu varsa sorun yok.

Ha evet, bahsettiğim önceden alınmış formasyon durumu içindi. Şu an tezsiz yüksek lisansa çevirdiler evet formasyon kalktı. Bu durumda ancak tezsiz yüksek lisans ile okul öncesi öğretmeni olabilir.

Ha evet, bahsettiğim önceden alınmış formasyon durumu içindi. Şu an tezsiz yüksek lisansa çevirdiler evet formasyon kalktı. Bu durumda ancak tezsiz yüksek lisans ile okul öncesi öğretmeni olabilir.
Tezsiz yüksek lisans olayı da tam tanımlanmadı sanıyorum. Bir milli eğitim kendi verecek atandıktan sonra diyorlar bir üniversiteden kendiniz alacaksınız diyorlar. Karışık yani durum şu anda bildiğim kadarıyla.

X