4 yıllık ilişkim beni heryerden engelledi

Surdurmeseydiniz? Olmayacak iliskiyi ittire ittire bu hale ancak getirebilmissiniz yine uzulen sizeiniz demekki zorlamamak gerekiyor

La havle ve la guvvete. Belediyeler sulara bişi mi karıştırıyor,bu aşılara bişi mi koydular da evlilik yaşında kızların aklı durdu?

Bana kavgalar annesi yüzünden oluyordu onun oğluyla kimse bir ay ilişki sürdüremez diye cevap vermişsiniz sizde sevginin yetmediğini anlamış oldunuz hep ben sürdürdüm yazmişsiniz sürdürmeyeceksiniz bu tecrübe oldu size o zaman ki yazmış üyeler aynı fikirdeyim bu kişi ile kesin artık sizde tüm bağı kendinize yönelin inanın yürümezdi evlilik bile olsa.Sevgi uyum ve saygı yoksa ise yaramaz

Birde Allah'a havale etmeniz ne işe yarayacak olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz 5 çocuk yok ortada aslında Allah sizin 4 sene önce yapmanız gerekeni yapmış ilişki bitmiş.Zaten gidişat o yondeymis zorlaya zorlaya can vermis bu hiç başlamaması gereken ilişki kavga etmek yerine duygularınızı yönetmeyi öğrenin gencsiniz tekrar sever sevilirsin iz Size daha uygun daha kavgasız bir ilişki daha hayırlı bir evlilik vardır kaderde.İkinizinde 4 yılı gitmiş tecrübe diye bakın en çokda kendinizi sevin bundan sonra birde ilişki yürümüyorsa zorlamayın barismayin arayıp sormayın sizi seven sizi mutlu eder yıpratmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…