4 yıllık ilişkim beni heryerden engelledi

zehraaaaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
9
3
1
24
4 yıllık bi ilişkim var sürekli kavgalar ediyorduk ama asla kopmuyorduk evlilik düşünüyorduk ailelerimiz herkes biliyor yine kavga ettik üstüne çok gittim sonra annesi konuştu benimle kızım ne üzülüyorsun daha dün bi kızla konuşuyordu ama kimdi bilmiyorum dedi ve şok oldum engelledim onu heryerden Çünki hiçbir açıklama yapmadı annesi de yanındaydı duydu annesinin bana söylediklerini kızı falan umursamadı ve o da beni engelledi her yerden o kadar kötüyüm ki sinirlendim sosyal medya hesabı kullanmıyorduk açtım ve bilmesine rağmen umursamadı whatsapp profillerimiz aynıydı ben kaldırdım onunki duruyor ama beni engellemiş başka yerden baktırdım gördüm ağlamaktan bi hal oldum kız kimdi bilmiyorum üstüne bi de utanmadan engelledi instagram açmaması profili kaldırmaması baş harfim halen duruyor ama normalde böyle yapmazdı bırakmazdı böyle bıktım yani ne yapacağımı bilemiyorum napmalıyım sizce

İlişkiniz zaten toksikmiş.
Bu ilişkiyi evliliğe götürmek gibi saçma bir karar vermeyin.
Sevgiliyken durumunuz neyse evlendiğinizde çarpı 100 olur.
Sanırım birine iyilik yaptınız ya da bir sadaka verdiniz bunun için ALLAH sizi korumaya çalışıyor.

Bu işaretleri görmezden gelmeyin derim.

Doğru karar vermiş en azından o mantiklıymıs nokta koymuş böyle sürekli kavga ettiğiniz ilişkiden ne bekliyorsunuzki 4 senedir kavga yopranacagi kadar yipranmistir zaten ilişki boşanmaya depar atan bir evlilik olurdu olsaydı ve olursada..Çok çocuksu buldum sizi yaşınızı bilemem bu kadar sık kavga aşktan olmaz uyumsuzluktan olur sürekli birbirinize dönmeniz alışkanlık ve mantıksızlıktan . Bence kabul edip yoluna bakmak ikinizinde hayrına olur .Zorlayabilirsinizde gerçi bence evlenseniz bile ayrılıktan kaçamaz bu ilişki

Sürekli kavga ettiğim biriyle bende evlenmezdim hata kimdeysd kumde bizden olmuyor derdim.Kesje 4 sene sürmemiş olsaydı İlk 2 yıl hadi Aşk tutku dönmüştür kişiler birbirine fakat süre uzadıkça bayar insana huzurda lazım

Yani anne olarak bende istemezdim kim ister buradaki annelerden kızınız yada oğlunuz sürekli kavga ediyorlar daha evli bile değiller bu karışmak degilki bende kızıma derdim sizden olmaz bosanirsiniz ilerde diye bu cadılik değil bence bunu kim olsa söyler

Cadılık yaptı demiyorum ama oğlunun bana yaptıkları diz boyu bu kavgalar hep onun yüzünden oluyordu benden kaynaklı değildi bunu de göz aradı edemez bu ilişkiyi ben sürdürdüm benim sayemde 4 yıl oldu ben sürdürmeseydim kendisiyle kimse 1 ay durmazdı olan bana oldu onlara değil

O kadar görmezden geldim ki annesi bana kızdı hepsi senin suçun sen onu bu hale getirdin dedi ki haklı da o kadar ağır şeyleri affettim ki maalesef

kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz yani.
çocuk size başkası olduğunu bile söyleyememiş annesine söyletmiş.

Surdurmeseydin,düz boyu kavga eden adamın peşinde koşmasaydin.Bu bir lütuf değil. Olmayacak bir şeyi oldurmaya çalıştınız diye insanlar alkış tutmaz,madalya takmaz Zekanizla ya da bu adama neden mecbur olduğunuz hakkında dedikodu ederler ,kimse aferin demez.Bu adama harcadığınız enerjiyi kendinize harcasaydınız çok daha güzel bir yerde farklı bir cevrede yaşıyor olurdunuz.En büyük kötülüğü kendinize yapmışsınız yazık çok yazık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…