- 6 Kasım 2024
- 9
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi zehraaaaaay
-
Ay demi yaaaaaMüstakbel kayınvalidenin ateşe körükle gitmesicinneeeet…
Dalga geçmezseniz sevinirim 25 yaşındayız kendisi gerizekalı annesine verdi ben annesi ile konuşmak istemedimSoda içip ödevlerini yaparsan daha faydalı olur. Bidaha da velisine şikayet etme arkadaşını
Belki yeni kızın baş harfi sizinkiyle aynıdırbaş harfim halen duruyor
Ben de tanımadığım birileri arayınca falan anneme verirdim telefonu 5 YAŞIMDAYKENDalga geçmezseniz sevinirim 25 yaşındayız kendisi gerizekalı annesine verdi ben annesi ile konuşmak istemedim
Cadılık yaptı demiyorum ama oğlunun bana yaptıkları diz boyu bu kavgalar hep onun yüzünden oluyordu benden kaynaklı değildi bunu de göz aradı edemez bu ilişkiyi ben sürdürdüm benim sayemde 4 yıl oldu ben sürdürmeseydim kendisiyle kimse 1 ay durmazdı olan bana oldu onlara değilYani anne olarak bende istemezdim kim ister buradaki annelerden kızınız yada oğlunuz sürekli kavga ediyorlar daha evli bile değiller bu karışmak degilki bende kızıma derdim sizden olmaz bosanirsiniz ilerde diye bu cadılik değil bence bunu kim olsa söyler
Ben de öyle bi şok oldum ki ve kimse umursamadı normal bi şekilde bana söyleyip gittiler Allah’a havale ediyorum onları benZaten şu durumda artık ilişkiniz olmasın da annesi nasıl böyle rahat söylüyor ve oğlu ses çıkarmıyor orayı anlamadım.
O kadar görmezden geldim ki annesi bana kızdı hepsi senin suçun sen onu bu hale getirdin dedi ki haklı da o kadar ağır şeyleri affettim ki maalesefİlişkiniz zaten toksikmiş.
Bu ilişkiyi evliliğe götürmek gibi saçma bir karar vermeyin.
Sevgiliyken durumunuz neyse evlendiğinizde çarpı 100 olur.
Sanırım birine iyilik yaptınız ya da bir sadaka verdiniz bunun için ALLAH sizi korumaya çalışıyor.
Bu işaretleri görmezden gelmeyin derim.
Bu kadarına da bayılırım sanırımBelki yeni kızın baş harfi sizinkiyle aynıdır
Başka bir kız varmış diyince ne dedi? hiçbir tepki vermedi mi?
Cadılık yaptı demiyorum ama oğlunun bana yaptıkları diz boyu bu kavgalar hep onun yüzünden oluyordu benden kaynaklı değildi bunu de göz aradı edemez bu ilişkiyi ben sürdürdüm benim sayemde 4 yıl oldu ben sürdürmeseydim kendisiyle kimse 1 ay durmazdı olan bana oldu onlara değil
Surdurmeseydin,düz boyu kavga eden adamın peşinde koşmasaydin.Bu bir lütuf değil. Olmayacak bir şeyi oldurmaya çalıştınız diye insanlar alkış tutmaz,madalya takmaz Zekanizla ya da bu adama neden mecbur olduğunuz hakkında dedikodu ederler ,kimse aferin demez.Bu adama harcadığınız enerjiyi kendinize harcasaydınız çok daha güzel bir yerde farklı bir cevrede yaşıyor olurdunuz.En büyük kötülüğü kendinize yapmışsınız yazık çok yazık......Cadılık yaptı demiyorum ama oğlunun bana yaptıkları diz boyu bu kavgalar hep onun yüzünden oluyordu benden kaynaklı değildi bunu de göz aradı edemez bu ilişkiyi ben sürdürdüm benim sayemde 4 yıl oldu ben sürdürmeseydim kendisiyle kimse 1 ay durmazdı olan bana oldu onlara değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?