• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkim 5dakikada bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fazla bağımsız bir karakter kafasına koyduğunu yapar. Çocukken gelmiş oda istanbula kendibiriktirmiş ev tutmuş kendi biriktirmiş eşya almış yine kendi biriktirdş ev aldı araba aldı işteri açtı. Keşke beğenmediği abisi kadar olabilseydi
İyi işte aynı dediğim gibi bide annesinin mesajı rast gele gördüğünü düşünmüyorum kendisi söylemiştir

Bebelerle ne uğraşıyorsunuz? Ne güzel gerçek yüzünü göstermiş size, şükredin...

4 yıllık ilişkim bitti diye üzülmeyin; böyle bi ana kuzusuyla evli olup hayatı kendinize dar edebilirdiniz..

Çekilecek dert değil yeminle..

zaten sürekli sanki bi yalnız yaşayan oymuş gibi davranıyordu. Büyük bir problemmiş gibi. Oysa herkes biyerlerde mücadele ediyor. Keşke en başta üniversite okumaya gelmeseymiş ozaman. Yada en başta bana Ben istanbulda yapamam deseymiş. Benden daha istekliydi. Şimdi sonsuza dek ailesiyle işte..

O konu zaten tamamen uydurmaca. Kendi anlatmış resmen. Masaya bırakmıştım görmüş diyor bikere telefon kendini otomatik kitliyoe o asla telini açık bırakmaz. Resmen beni kekledi
Bence kekelemedi utancından söyleyemedi bunu da anama söyledim diyemezdi herhalde :)) kesin yalan anasına anlatmış işte zaten pek gönlüde yokmuş hemde anası istemiyor herhalde ona oradan birini düsünüyordur

Bence kekelemedi utancından söyleyemedi bunu da anama söyledim diyemezdi herhalde :)) kesin yalan anasına anlatmış işte zaten pek gönlüde yokmuş hemde anası istemiyor herhalde ona oradan birini düsünüyordur

keşkeeee birini bulsa ve kimsenin ben gibi olmucağını anlasa.ben kendimi unuttum ona akıl veriyimde aman iyi olsun diye

Annen beni istesin istemesin umurumda değil herşeyin üstesinden geliriz

Anne işin bahanesi. Sevgilin seni istemiyor. Seni isteyen, bir gelecek kurmayı düşünen adam zaten bir şekilde ailesi istemiyorsa ailesini ikna etmenin, rıza göstermelerinin bir yolunu bulurdu. Üzülmen normal ama böyle bir adamı dert edip kendini yıpratma derim.

Merhaba arkadaşlar.. 4 yıllık ilişkim bitti..
üniversitede tanışıp sevdiğimiz, üni bitince 5 ay memleketine gitti iş bulamadıgı için ve ben 5ay boyunca istsnbula geliceği günü bekledim geldi ona burada iş bulduk girdi ev tutttuk ona. Çok mutluyduk biz,taakş bu virüs muhabbetlerinden ailesinin yanına döndü gelicekti. Gelicem diye görüşmedik bile giderken vedalaşmadık. Annesi 55 yaşında, zaten hiçbir zaman istanbul da olmasını istemedi oğlunun. Memleketinde iş bulamıyor, ama kız çocugı gibi davranıyodu ogluna sürekli. Resmen dizimin dibinde otursun istiyor herneyse cocugun aklına girmiş üzülürsem felç geçiririm doktor öyle söyledi sen istanbula gitme diye. Sevgilimdebana istanbula gelemiceğini söyledi ve bende oksdar üzüldüm ağladımki benden nasıl vazgeçersin diye şok oldum çünkü hayallerimiz verdiği sözler vardı. Ayrılıcaktık ve bana ağır konuştu bende sinir harbiyle hakkımı ne sana nede ailene helal ediyorum diye mesaj attım. Sonra nasıl olduysa giya masada unutmuş teli anneside okumuş mesajı görmüş. Biz o gün ayrılmamıştık bana annesini şkna ediceğini geliceğibi söyledi. Annesi mesajı görmüi ve kesinlikle beni istemiyormuş ölene kadar birleşemezmişiz annem seni istemeye gelmicek dedi bende kendimi suçlu görmememe rağmen annesine mesaj attım sayfalarca uzun bir mesaj.. özür diledim. Ama kadın resmen bana ben arrık oğlumu evlendirmek istemiyorum oğlumn oraua gelmesini istemiyorum diye yazdı. Ve sonra benim attığım mesajları kızına göndermiş. Kızıda erkek arkadasımı arıyor kız arkadasın niye böyle yaştı diye. Yaptıgım bişeyde yok özğr diledim.. sonra bende erkek arkadasıma burda iyi kötü işin var orda evde oturmYımı tercih ediyosun dört yıllık ilişkini bitiricekmiain dedim. Annen beni istesin istemesin umurumda değil herşeyin üstesinden geliriz dedim ama o geleceğibi göremiyomul ilişkinin beni heruerden engelledi.. yaklasık 10-15 tane fake hesaptan mesaj attım hepsibi engelledi. Günlerdir ağlıyorım. Sindiremiyorum olanları.. ben ona her zaman destek oldum ailesi para göndermediben para verdim.. çok kötüyim.. beni böyle beş dkkda uyduruk bişey için hayatından cıkarmasını sindiremiyorum.. zaten uzakta onu bidaha göremicek olmakta çok koyuyo.. çok kötüyüm.. 23 yaşında bi çocuk annesinin dizinin dibinde oturmayı nasıl kendine yedirir?.. annesi zaten sürekli burdayken Arayıp kendini acındırıyordu bufun doktora girrim kolum ağrıyo şöyle böyle sürekli cocugunu huzursuz ederdi. Fırsattan istifa de resmen kendibni acındırmış . Çalışmasın evde otursun diyor resmen 23 yaşında erkek cocuguna. Canım acıyor kızlar ..insan 2 yıldır emek verdiği işini bırakıp annesi dedi diye tüm düzenini bozarmı...bugun bana aldıgı hediyeleri çöpe attım resimleri yırttım ama oksdardağıldmkş anlatamam. Ben ağladıkça annemde baan üzülüp ağladı. Canım çok yanıyor..
Canım kardeşim anan seni kadir gecesi doğurmuş. Maazallah sen bu süt çocuğuyla evlenseydin anası bacısını da promosyon olarak alacaktın. Sus sus. Al abdestini kapan secdeye bin defa şükret.

Anne işin bahanesi. Sevgilin seni istemiyor. Seni isteyen, bir gelecek kurmayı düşünen adam zaten bir şekilde ailesi istemiyorsa ailesini ikna etmenin, rıza göstermelerinin bir yolunu bulurdu. Üzülmen normal ama böyle bir adamı dert edip kendini yıpratma derim.

zaten seven insanın önünde kimse duramaz biliyorum
Canım kardeşim anan seni kadir gecesi doğurmuş. Maazallah sen bu süt çocuğuyla evlenseydin anası bacısını da promosyon olarak alacaktın. Sus sus. Al abdestini kapan secdeye bin defa şükret.

Annemin duaları sayesinde Allah korudu demekki..

Siz iyi okumamışsınız bence. Ayrıca bir insanım ağlamasından zevk alıyorsunuz. Kendinizi sorgulayın.
Senin yaşındayken nasıl davranmam gerektiğini biliyordum ve her şeyin farkındaydım.Sen sevgilinin ailesine bir şey söyleyebilecek konumda değilsin bu 1.Sana değer vermeyenin engelleyenin peşinden koşma kendine değer ver bu 2.Sevgilin seninle 4 sene batıda gezmiş şimdi de görücü usulu ailesinin istediği kişiyle evlenecek bu da 3. He bir de hala pişman olacak mı diye üzüleceğine gelmesin istemiyorum demen lazım

23 yas ne ki ya.. O yasta boyle radıkal kararlar veremez cogu erkek zaten.ayrıca sızın tutarsız tavırlarınkz guzel gorunmuyor. Mesajdan sonra aramamlıydınız.anneye mesaj..cocuga mesaj.. Atarlanıyoraanız arkasında durun.veya ses cıkarmayın ıkna etmeye calısın. İş işten gecmıs.korona da var.annesı salmaz oğlanı. İş oplanda bıtıyor.cocuk ciddi anlamda sizi isteseydı, annesını guzel bır dılle ıkna edersi.bellı kı istemıyor.istenmedıgınız halde ısrarcı olmayın.

Kendiniz yazmışsınız abisi annesini dinlememiş, ulusta ev almış pastanesi var ve annesinin istemeyeceği tipte bir kadınla evlenecek diye. Sevgilinle abisinin farkı bu işte. Biri birey olmuş biri olamamış. Biri kendi mutluluğunu kendi hayatını daha çok önemsiyor ve dolayısıyla kendi hayatına, sevdiği kadına sahip çıkıyor. Senin sevgilinde bu yok.
Ha bana sorarsan anasının yanında bi zaman sonra sıkılıp da sana da mesaj atacak. Kabul edersen hayatının hatasını yaparsın. Belliki iyi görgülü edepli bir kızsın. İnan senin gibisini hak etmiyor. Ne erkekler var valla.

Kendiniz yazmışsınız abisi annesini dinlememiş, ulusta ev almış pastanesi var ve annesinin istemeyeceği tipte bir kadınla evlenecek diye. Sevgilinle abisinin farkı bu işte. Biri birey olmuş biri olamamış. Biri kendi mutluluğunu kendi hayatını daha çok önemsiyor ve dolayısıyla kendi hayatına, sevdiği kadına sahip çıkıyor. Senin sevgilinde bu yok.
Ha bana sorarsan anasının yanında bi zaman sonra sıkılıp da sana da mesaj atacak. Kabul edersen hayatının hatasını yaparsın. Belliki iyi görgülü edepli bir kızsın. İnan senin gibisini hak etmiyor. Ne erkekler var valla.

ilk sevgilisinide abisi bu kız şişko ayrıl dediği için bırakmış ve sonrasında pişman olmuş kız kabul etmemiş tabii. Yani aslında oldum olası başkalarının sözüyle hareket ediyomuş ben görememişşm. Onunla ilk sevgilş olduğumda banada herkes görünüş olarak bana uymadıgını tipi daha düzgün olam biriyle sevgili olmam gerektiğini söylemişlerdi bende önemli olan kalp güzelliği demiştim. Keşke demeseymişim.Kalbşnden nasıl emin olabildimki hala aklım almıyor.. hiç tanıyamamışım kendime kızıyorum. Belki kıymet bilir dedim yakışıklı olmasına gerek yok dedim ama öyle olmadı. Maalesef..

Kasaba erkeği çoğunluğu öyle anaların dizlerinden dibinden ayrılma taraftarı değiller
Çoğunlukta işsiz aylak, aylak boş işlerle uğraşırlar kahve köşelerinde yaşlanırlar,
Fakirlikten kurtulma ihtimalleri yok
Ama şehir insanınıda kıskanırlar

Sizce pişman olurmu? Gerçi pişman olsa neye yarar ki tüm kurdugumuz düzeni herşeyimahvetti.. ama ben beni sevdiğini anlayıo pişman olsun istiyorum bilmiyorum ben onu çok sevdim canım çok uanıyo ona sayfalarca mesaj attım yapma dedim mücadele ederiz dedim ama bana cvp bile vermedi..
Sorumluluk alamiyorum diye bağırıyor adam :KK51::rapci:

Sakin ol şu an bir kenara atılmış gibi hissediyorsun ama daha önce bu şekilde bir ayrılık yaşayıp bir kaç ay sonra her şeyin tam tersine döndüğünü yaşayan biri olarak söylüyorum. Erkekler için ayrılığın ilk zamanları oh be kurtuldum kafasıyla bir rahatlama olur ve günden güne ne bok yedim ben demeye başlarlar. Kadınlarda tam tersi, ilk zamanlar şimdi ne bok yiycem ben telaşı varken günden güne oh be iyi ki ayrulmisim kafasına döner. Burada o kadar kadın var hemen hepsi yaşamıştır bunları. Sakinliğini koru. Kendini yerden yere vurma aksine umrunda olmadığını düşündürecek şekilde davran. Adım kadar eminim ki bu adam seni tekrar arayacak. Ama bana sorarsan bu manyak aile ile hayatını karartma. Bu yalnızlık sürecinde uzaktan ilişkiye ve geleceğinize tekrar bak, olmayacağıni anlayacaksın zsten. O geldiğinde de yalnızken çok düşündüm deyip tekmeyi koyarsın

Keşke annesine mesaj atmadan önce konu açıp burada fikir danışsaydın. Fikir almak için biraz geç kalmışsın ama zararın neresinden dönsen kârdır.

Öncelikle sevgilini arayıp üstüne düştükçe senden iyice uzaklaşır. Bunu bil ona göre davran. Sen üstüne düşüp bir de annesine mesaj atıp özür diledikçe hiç değerin kıymetin olmaz. Bana kalsa bu kadar ana kuzusu olan adamla zaten ayrılman iyi olmuş. Ama diyorsan ki ben seviyorum barışmak istiyorum. Sessizliğe gömül ve mutluymuş gibi davranmaya bak.

Zaten küçük yerde yaşıyorsa iş bulması zordur. Bir süre sonra ailesiyle yasamak da zor gelecektir kendisi İstanbul’a gelmek isteyecek. Sen şimdi onu bunaltıp aradıkça egosu tavan yapar. Sen aramazsan kendi haline kalır.İstanbul’da en azından bir işim düzenim var deyip gelmek ister.Gelmişken de tabiiki seni görmek isteyecek. Ama sen arayıp sürekli üstüne düşersen, bak ne zaman istersen ben burada seni bekliyorum imajı verirsin ki bu da seni sevse bile kıymetini anlamayacağı için seni aramamasına sebep olur.

Tut kendini arama sorma. Kendisi gelsin sana. Eğer gelirse de kesinlikle annesine mesafeli ol . Yoksa o kayınvalideyle de işin zor. Daha şimdiden takmış sana. Belki oğlunu fazla seviyordur fazla düşkündür oğluna. Ama senin bu konulara dahil olmaman gerekiyordu.

Değer vermişsin ilişkine emek vermişsin anlıyorum seni duygularının çöküşünü....
Ama inan şuanki üzüntün ilerde olabileceklerden çok daha iyidir
Onunla şuan evlendiğini hayal et, annesi belki ne kadar mutsuz olmana sebep olacaktı ki olurduda çünkü seni istemediğini zaten belli etmiş.
Yaşadığımız şerlerin altında da elbet bi hayır vardır. Üzülme diyemem elbet üzülüyor insan ama geçiyor emin ol hatta ilerde ben buna mı üzülmüşüm diyosun.... Allah karşına olgun hayırlı birini çıkarsın olgunluk birazda yaş ilerledikçe oluyor

Valla bu
Siz 4 yıllık sevgili annası en az 25 30 yıllık annası
Siz istanbula anası yanında kalsın istiyor
Siz 4 yılınıza bu kadar üzülürken hakkınızı helal etmezken anasının 30 yılık emeği ve hakkını göz önünde bulundurun bakalım
Valla bu kadar hem haklı hem haksız bir mesaj görmedim. o_O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X