- 31 Aralık 2017
- 6.459
- 22.146
- 348
- 28
- Konu Sahibi burcumsu12
-
- #1.381
Günde bir litre sütü içsem midem bulanır Kudra, empati yapıp hesaplayamadığım için sormak istedimEn az iki bardak. Ben her sabah ve her akşam içerdim. Yeğenim 8 yaşına kadar neredeyse yarım litrelik biberonla canı sıkıldıkça süt isterdiçocuğa göre değişir.
Ben bazen çok düşkün oluyorum süte, gece uykudan kalkıp içiyorum falan bazen de sürünüyor açılan süt çöpe gidiyor. Bu ara sürünme dönemindeyiz o yüzden ben de 200’lük alıyorum kahveye falan koymalık.Günde bir litre sütü içsem midem bulanır Kudra, empati yapıp hesaplayamadığım için sormak istedim. Ben eve iki haftada bir 1 lt süt alıyorum o da bitmiyor. Açtığım günden sayıyorum 3 gün geçtiyse direkt çöpe gidiyor . Artık 200 ml küçük süt alıyorum eve. En azından açıldı, bozuldu mu içilir mi derdi olmuyor .
Icmez, Icmemeli.. hele inek sutu cok yararli birsey degil aslinda ama iste gunumuzde yararli olan ne varBir günde bir litre içiyor mu bir çocuk? Gerçekten konudan çok uzak olduğum için soruyorum. Günde bir litre fiyatıyla aylık süt masrafı hesaplanmış da konuda hep. Ben çocukken sevmezdim, içmezdim. O yüzden bilemiyorum günde ne kadar süt içilmesinin normal olacağını.
Çok şükür kedim az yiyor. 20 haziranda geldik, yaş mamayı saymazsam 1.300 kg Royal Canin daha bitmedi. Açık alıyoruz kilosu 85’ten, güvendiğimiz temiz petshop var. Eve de şubatta 4 kg paket almıştım 250’ye, o da daha bitmedi. Bim’de Friskies yaş mama buldum 4.5 ₺’ye, buzdolabına stok yaptım. Arkadaşımın kedisi bir haftada 1 kilo mama yiyor. Öyle olsaydı geçinemezdimÖyle cocuklu boşanip bekar evi acip rahat rahat yaşamak yok. Kadin bilmiyor mu kendine ev acip bekar gibi yaşamayi?
Aile evinde cocuk buyutmeye calisiyor haksizlik yok mu bunda zaten? Yapacak bir şey yok kendinden kisacak verecek cocuga.
1500 lira cok az benim kedimin aylik sadece kuru mamasi 500lira. Yaş mamalarini, vitaminlerini katsam 1000 liraya yaklaşik bir hesap cikartirim size. Cocuk kedi gibi degil okulu, kiyafeti, kreşi, kirtasiyesi var. Yaparken dusuncekti.
Bizde de Defacto’da dandik trençkotlar 800₺ olmuşBende öyle yapiyim dedim , mont alıyım kışlık, yazın daha ucuz olur dedim , dun baktım lcw de 700 tl
Kışın ne kadar olacak o mont çok merak ediyorum
4 kilo bize 2 ay gidiyor ki benim oğlan da az yiyor aslında 65 gram günde.Çok şükür kedim az yiyor. 20 haziranda geldik, yaş mamayı saymazsam 1.300 kg Royal Canin daha bitmedi. Açık alıyoruz kilosu 85’ten, güvendiğimiz temiz petshop var. Eve de şubatta 4 kg paket almıştım 250’ye, o da daha bitmedi. Bim’de Friskies yaş mama buldum 4.5 ₺’ye, buzdolabına stok yaptım. Arkadaşımın kedisi bir haftada 1 kilo mama yiyor. Öyle olsaydı geçinemezdim.
3 ayda bitmedi 4 kilo. Sabahları yaş mama veriyorum genelde, akşam da az bir şey kuru mama. Gramıyla bilmiyorum şu an, elimizdeki mama miktarından biliyorum. Ki tombik bir kedi, göbüşü sarkık. 6 yaşında 3-3.5 kilo arası minyon, patileri boyu kısa.4 kilo bize 2 ay gidiyor ki benim oğlan da az yiyor aslında 65 gram günde.
Ahahah bizimki 7.5 kiloluk bir canavar3 ayda bitmedi 4 kilo. Sabahları yaş mama veriyorum genelde, akşam da az bir şey kuru mama. Gramıyla bilmiyorum şu an, elimizdeki mama miktarından biliyorum. Ki tombik bir kedi, göbüşü sarkık. 6 yaşında 3-3.5 kilo arası minyon, patileri boyu kısa.
özel üniversitelere yüzde 200 300 zam yapılmış tv gördüm az önce.nasıl okusun gençler?kıyafet almasan hadi olur da eğitimsiz olur mu?Bizde de Defacto’da dandik trençkotlar 800₺ olmuş. Burada böyleyse Mango’da Zara’ra 1800’den aşağı olmaz diye üzüldüm. 300₺ blazer için fazla geliyordu. Şimdi Koton 800₺ civarına çıkarmış, TrendyolMilla’da falan dandikleri 300-400₺. Evin eksikleri var portmanto, çalışma masası vs. Benim de çalışırken için giyeceklerimden yenilemem gereken parçalar var. Hangi birine para ayırayım şaştım.
Benim salağı hafta sonu evde bırakmıştım. Cuma gidip pazar döndüm. Çıkarken verdiğim mamalara abanmış. Eve bir geldim aç. Fazla yiyip kusmuş. Tekrar yemiş yine kusmuşAhahah bizimki 7.5 kiloluk bir canavaryaş mamayı iki günde bir veriyorum ben bir tatlı kaşığı. Fazlasını yerse kusuyor salak
İnsan bütçe bile yapamıyor, bugün baktığım şey yarın bambaşka fiyatla cikiyor karşıma, sitkim sıyrıldı benim deBizde de Defacto’da dandik trençkotlar 800₺ olmuş. Burada böyleyse Mango’da Zara’ra 1800’den aşağı olmaz diye üzüldüm. 300₺ blazer için fazla geliyordu. Şimdi Koton 800₺ civarına çıkarmış, TrendyolMilla’da falan dandikleri 300-400₺. Evin eksikleri var portmanto, çalışma masası vs. Benim de çalışırken için giyeceklerimden yenilemem gereken parçalar var. Hangi birine para ayırayım şaştım.
Tam iyi son zamanda okuyup kurtulmuşuz diyoruz erkek arkadaşımla. Benim kiram 400₺’ydi 1+1 ev. Doğalgaz 100₺’dan fazla geldiği 1 ya da 2 kez olmuştur. 2020’de daha, babam aylık 800₺ gönderiyor kiramı faturamı ayrı ödüyordu. Ben o parayla kedime bakıyor, kendim geçiniyordum, kitap defter giyim vs bol bol alamıyordum belki ama iyi harcıyordumözel üniversitelere yüzde 200 300 zam yapılmış tv gördüm az önce.nasıl okusun gençler?kıyafet almasan hadi olur da eğitimsiz olur mu?
mönülerin fiyatı her hafta değişiyor avm de.çocuğun servisi yüzde doksan zam yaptı mecbur vereceğim.eskiden ayda 3000 tl yi savurarak harcardım bitmezdi.artık bir elbise 700 800 tl olmuş.lcw de bile 250 300 .eşofman altı yeni sezon 250 tl idi geçen hafta.çocuk hırkası 200 tl.nasıl alsın dar gelirliler?Tam iyi son zamanda okuyup kurtulmuşuz diyoruz erkek arkadaşımla. Benim kiram 400₺’ydi 1+1 ev. Doğalgaz 100₺’dan fazla geldiği 1 ya da 2 kez olmuştur. 2020’de daha, babam aylık 800₺ gönderiyor kiramı faturamı ayrı ödüyordu. Ben o parayla kedime bakıyor, kendim geçiniyordum, kitap defter giyim vs bol bol alamıyordum belki ama iyi harcıyordum. Kendimi kısmadığım için parasız kalıyordum parasız kalırsam. Şimdi 800₺ bir hafta gitmiyor
az önce ayakkabı dediniz ayakkabıya baktımBizde de Defacto’da dandik trençkotlar 800₺ olmuş. Burada böyleyse Mango’da Zara’ra 1800’den aşağı olmaz diye üzüldüm. 300₺ blazer için fazla geliyordu. Şimdi Koton 800₺ civarına çıkarmış, TrendyolMilla’da falan dandikleri 300-400₺. Evin eksikleri var portmanto, çalışma masası vs. Benim de çalışırken için giyeceklerimden yenilemem gereken parçalar var. Hangi birine para ayırayım şaştım.
mönülerin fiyatı her hafta değişiyor avm de.çocuğun servisi yüzde doksan zam yaptı mecbur vereceğim.eskiden ayda 3000 tl yi savurarak harcardım bitmezdi.artık bir elbise 700 800 tl olmuş.lcw de bile 250 300 .eşofman altı yeni sezon 250 tl idi geçen hafta.çocuk hırkası 200 tl.nasıl alsın dar gelirliler?
Hepsi ayrı şapşal bu pisilerinBenim salağı hafta sonu evde bırakmıştım. Cuma gidip pazar döndüm. Çıkarken verdiğim mamalara abanmış. Eve bir geldim aç. Fazla yiyip kusmuş. Tekrar yemiş yine kusmuş. Bütün mamaları böyle bitirmiş. Nasıl aç kalmış anlatamam Şaşkın ya
Sen görümce değilsin yeme bizi, kendin için açmışsın konuyu15 bin maaşı yok. Maaşına borcuna göre gönderebildiği 3 bin 3 bin de anne harcıyor. E bu adamın durumu yok annenin varsa 3 -3 değil 3 bine 4 bin paylaşsınlar neden anneler bin tl fazla vermemek için babaların yakasına yapışıyor zoruma gden bu.
Sen görümce değilsin yeme bizi, kendin için açmışsın konuyu
Adamın ikinci karısı mı ki? Aklımdan geçmedi değil ama eski konuları varmış.Artık aklıma buda geliyor bu kadar nefret olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?