4 yaşındaki bir çocuğun aylık masrafı nedir?

En az iki bardak. Ben her sabah ve her akşam içerdim. Yeğenim 8 yaşına kadar neredeyse yarım litrelik biberonla canı sıkıldıkça süt isterdi çocuğa göre değişir.
Günde bir litre sütü içsem midem bulanır Kudra, empati yapıp hesaplayamadığım için sormak istedim . Ben eve iki haftada bir 1 lt süt alıyorum o da bitmiyor. Açtığım günden sayıyorum 3 gün geçtiyse direkt çöpe gidiyor . Artık 200 ml küçük süt alıyorum eve. En azından açıldı, bozuldu mu içilir mi derdi olmuyor .

Boşanmış abimize bu kadar karismaniz o evliliğe de karışıp gorumcelik yaptığınızı düşündürdü bana.Zaten ana babası boşanmış cocuk.birakin bol bol etkinliklere katılsın eğlensin.Veriyorsa parayı eski esine çocuğuna veriyor.keske barışalım yuva dagilmasa.sizde kendinizle ilgilenseniz.

Ben bazen çok düşkün oluyorum süte, gece uykudan kalkıp içiyorum falan bazen de sürünüyor açılan süt çöpe gidiyor. Bu ara sürünme dönemindeyiz o yüzden ben de 200’lük alıyorum kahveye falan koymalık.

Icmez, Icmemeli.. hele inek sutu cok yararli birsey degil aslinda ama iste gunumuzde yararli olan ne var
Benim
Oglum sut cok sever o bile 1 litre icmiyor.

Çok şükür kedim az yiyor. 20 haziranda geldik, yaş mamayı saymazsam 1.300 kg Royal Canin daha bitmedi. Açık alıyoruz kilosu 85’ten, güvendiğimiz temiz petshop var. Eve de şubatta 4 kg paket almıştım 250’ye, o da daha bitmedi. Bim’de Friskies yaş mama buldum 4.5 ₺’ye, buzdolabına stok yaptım. Arkadaşımın kedisi bir haftada 1 kilo mama yiyor. Öyle olsaydı geçinemezdim .

Bende öyle yapiyim dedim , mont alıyım kışlık, yazın daha ucuz olur dedim , dun baktım lcw de 700 tl
Kışın ne kadar olacak o mont çok merak ediyorum
Bizde de Defacto’da dandik trençkotlar 800₺ olmuş . Burada böyleyse Mango’da Zara’ra 1800’den aşağı olmaz diye üzüldüm. 300₺ blazer için fazla geliyordu. Şimdi Koton 800₺ civarına çıkarmış, TrendyolMilla’da falan dandikleri 300-400₺. Evin eksikleri var portmanto, çalışma masası vs. Benim de çalışırken için giyeceklerimden yenilemem gereken parçalar var. Hangi birine para ayırayım şaştım.

4 kilo bize 2 ay gidiyor ki benim oğlan da az yiyor aslında 65 gram günde.

4 kilo bize 2 ay gidiyor ki benim oğlan da az yiyor aslında 65 gram günde.
3 ayda bitmedi 4 kilo. Sabahları yaş mama veriyorum genelde, akşam da az bir şey kuru mama. Gramıyla bilmiyorum şu an, elimizdeki mama miktarından biliyorum. Ki tombik bir kedi, göbüşü sarkık. 6 yaşında 3-3.5 kilo arası minyon, patileri boyu kısa.

Ahahah bizimki 7.5 kiloluk bir canavar yaş mamayı iki günde bir veriyorum ben bir tatlı kaşığı. Fazlasını yerse kusuyor salak

özel üniversitelere yüzde 200 300 zam yapılmış tv gördüm az önce.nasıl okusun gençler?kıyafet almasan hadi olur da eğitimsiz olur mu?

Ahahah bizimki 7.5 kiloluk bir canavar yaş mamayı iki günde bir veriyorum ben bir tatlı kaşığı. Fazlasını yerse kusuyor salak
Benim salağı hafta sonu evde bırakmıştım. Cuma gidip pazar döndüm. Çıkarken verdiğim mamalara abanmış. Eve bir geldim aç. Fazla yiyip kusmuş. Tekrar yemiş yine kusmuş . Bütün mamaları böyle bitirmiş. Nasıl aç kalmış anlatamam Şaşkın ya

İnsan bütçe bile yapamıyor, bugün baktığım şey yarın bambaşka fiyatla cikiyor karşıma, sitkim sıyrıldı benim de
Bir de okullar açılacak, iki çocuğa da forma , ayakkabı, mont , kışlık çizme, kazak vs vs , daral geliyor dusundukce

özel üniversitelere yüzde 200 300 zam yapılmış tv gördüm az önce.nasıl okusun gençler?kıyafet almasan hadi olur da eğitimsiz olur mu?
Tam iyi son zamanda okuyup kurtulmuşuz diyoruz erkek arkadaşımla. Benim kiram 400₺’ydi 1+1 ev. Doğalgaz 100₺’dan fazla geldiği 1 ya da 2 kez olmuştur. 2020’de daha, babam aylık 800₺ gönderiyor kiramı faturamı ayrı ödüyordu. Ben o parayla kedime bakıyor, kendim geçiniyordum, kitap defter giyim vs bol bol alamıyordum belki ama iyi harcıyordum . Kendimi kısmadığım için parasız kalıyordum parasız kalırsam. Şimdi 800₺ bir hafta gitmiyor

mönülerin fiyatı her hafta değişiyor avm de.çocuğun servisi yüzde doksan zam yaptı mecbur vereceğim.eskiden ayda 3000 tl yi savurarak harcardım bitmezdi.artık bir elbise 700 800 tl olmuş.lcw de bile 250 300 .eşofman altı yeni sezon 250 tl idi geçen hafta.çocuk hırkası 200 tl.nasıl alsın dar gelirliler?

az önce ayakkabı dediniz ayakkabıya baktım
bot çizme sandalet filan tamam benim de.. çok kullandığım sporlarımı 10 senedir giyiyorum, bunların şaftı kaydı... aslında almak vardı kafamda.
skechers olan 1800 olmuş lacoste olan da 2500 olmuş. -eski sezonları, yeni sezonlarına bakmadım. almıyorum ayakkabı filan. sandaletten sonra direkt bot giyecem.

zamanında bol bol kıyafet ayakkabı çanta almıştım neyse ki...
eskiden karbon ayakizi, tüketim fazlalığı sebebiyle kendime çok kızıyordum. şu anda iyi ki almışım diyorum.

benim büyük yeğen her 2 aileden ilk torundu...o kdar bol almıştık ki herşeyi montlar filan, l kadar bebeye, y.dışa giden ona özel 1 çanta kıyafet vs. getiriyordu (görmemişin yeğeni olmuş)
o zaman da diyordum biz bu işin şeyini çıkardık da neyse, olsun bakalım diye..

araya korona girdi bir yerlere gitmek-gelmek problem oldu
üstüne 2. bebe oldu
1 senede aldığıımızı 4 senedir 2 çocuk giyiyor

memleket insanı hiçbir şeyi alıp kenara koyduğuna pişman etmedi yani, kısacası!

90 tlye aldığım çok parçalı plastik Hayvan figür oyuncak 400 tl
Kizda oynar erkekte sever yaşı yok sıkılma ihtimali yok bozulmaz akmaz kokmaz.
Hadi 400 tl ye görüp anında alalim hangimize mantıklı gelir

Hepsi ayrı şapşal bu pisilerin

Sen görümce değilsin yeme bizi, kendin için açmışsın konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…