- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 333
- Konu Sahibi burcumsu12
-
- #1.061
Tatile goturemediginiz cocugu neden yaptınıza gider bu olayTövbe yarabbim. Ben kolejde okuyan çocuklar çok mutlu nerede yazdım? Ailesinde sorun yaşayan çocuk da mutsuzdur elbette önemli bir sağlık sorunuyla boğuşan da öyle. Ama hakkı olan iyi eğitime sevdiği yiyeceklere ulaşamayan da mutsuzdur hanımefendi. 3 yıldır tatile gidemedi evladım mesela isyan ediyor artık. Çok şükür gidemiyorum ama sağlıklıyım iyi bir ailem de var demiyor.
Tam olarak hangi yazdığım terbiyesizlik ?Drama queenlik tarzim yada tavrim degildir birkac soru sordum bana soylenenenlere karsi bence siz tanimadiginiz insanlara terbiyesizlik yapmayin.
Drama queenlik yapmayin hangi bilgiyle hangi samimiyetle vs benimle boyle konusuyorsunuz burda herseyi bilen mafya gibi bir grup olmussunuz. Tavrınız cok rahatsiz edici drama queen benim icin igrenc bir ifade. Ha bana salak vs demissiniz ha bunu soylemissiniz.Tam olarak hangi yazdığım terbiyesizlik ?
Yav takma sen bacım, burdaki müsrif çetenin lafına baksak çocuğa hergün et, balık,meyve filan yedirmek okula mokula yollamak, tatile götürüp şımartmak, hiç dövmeden tepene çıkartarak büyütmek lazım....sacmalik yani...boşver sen bakma bunlara, bildiğin gibi devam....Çocugu hakkiyla buyutmenin tam açılımını yapar mısınız?
Sana ilk ve tek yorumum oldu yukarıda, onda da haklısın dedim....Ergence derken neyi kastediyorsun? Drama Queen lik gibi pis iğrenç bişey mi?piraye tavrınız cok ergence ve itici benim icin probleminiz ne aslinda merak ettim
Denize yakın yerde otursak günübirlikte dediğiniz şekilde giderdik gayet de eğlenirdik ama içanadoludayız. Deniz için konaklama yeri lazım mecbur. Yazlığımız yok başkasının evine gidip zaten yük olmayız. Mecbur uygun fiyatlı bir yere gideceğiz 5 gün bile olsa. Yani para ödemekten kaçış olmuyor bazen.ben çocukların her dediğinin yapılmasına zaten karşıyım
misal bu ufaklık AVM nedir bilmez, hazır gıda bilmez-di (ama şimdi kreşte öğrenmiş sıpalardan)... Ankara'nın doğal bitki örtüsü AVM olduğu için, annesi ankaraya gidince avm'ye gideriz demiş, nereye girse "burası AVM mii" diye dolaşıyordu...dedesinin bahçesinde büyüyen bir sıpa.
ama deniz, spor, yüzme, güneş, hareket, bunlar büyüme çağında çocuk için şart, geçtim lüksü ...kardeşim deniz kıyısı yerde değil çocuk bayılıyor denize. çalışan bir kadının zaten kendisine de tatil şart.
şunu da ekleyeyim: ben çok kısıtlı imkanlarla büyüdüm. ama deniz kenarıydı (karadeniz de olsa). annem hazırlardı sepet sepet yiyecek 10 tane de ekmek alır akşama kadar deniz kenarında piknik yapardık biz, 1 ay. biraz dalga yoksa denize girerdik. yani öyle imkan olsa şimdi anne çalışmasa deniz kenarında akşama kadar piknik yapabilsen bence hiç mahsuru yok, yapsınlar derim. hatta keşke öyle yaşayabilsek.. o imkan yok. mecbur bir yere tatile gidecekler 5 gün 1 hafta, neyse.
Bak bacım ben universite mezunu 25 yillik ogretmenim 40 yasinda 1 tane cocuk dogurdum herseyin en iyisini yapmaya calisiyorum simdiden borsada ozel universite yada yurtdisi universite egitimi icin yatirim yapiyorum benim bildigim yol bu sizin bildiginiz maddi imkani yoksa yasam hakki tanimamak insanlara benim ne anlattigimi anlama gibi bir derdiniz yok su tavriniz dedigim gibi cok iticiYav takma sen bacım, burdaki müsrif çetenin lafına baksak çocuğa hergün et, balık,meyve yedirmek, okula mokula yollamak, hiç dövmeden tepene çıkartarak büyütmek lazım....sacmalik yani...boşver sen bakma bunlara, bildiğin gibi devam....
Ayy tekneyi söylediler inanmadım dalga geçiyorlar sandım ama yok essahtan a101 de tekne satılıyormuşAhjsksmdldldöxmdd tekneden sonra psikolog, çıtayı yükseltiyorlar
Drama queenlik benim icin asagilayici birsey nefret ederim boyle insanlardan tavuk suyu aklinca beni asagilarken bununla egleniyor olmaniz ergence ve rahatsiz edici o gulme emojisini oraya siz birilerini asagilamak icin kullanin diye koymamislarSana ilk ve tek yorumum oldu yukarıda, onda da haklısın dedim....Ergence derken neyi kastediyorsun? Drama Queen lik gibi pis bişey mi?
Onda da haklisin demis yaw he heSana ilk ve tek yorumum oldu yukarıda, onda da haklısın dedim....Ergence derken neyi kastediyorsun? Drama Queen lik gibi pis iğrenç bişey mi?
Madem 40 yaşında 25 yıllik eğitimci insansınız, "Bir çocuğu hakkıyla büyütmek" tanımını niye buraya soruyorsunuz ki....Ben yine şok....Bak bacım ben universite mezunu 25 yillik ogretmenim 40 yasinda 1 tane cocuk dogurdum herseyin en iyisini yapmaya calisiyorum simdiden borsada ozel universite yada yurtdisi universite egitimi icin yatirim yapiyorum benim bildigim yol bu sizin bildiginiz maddi imkani yoksa yasam hakki tanimamak insanlara benim ne anlattigimi anlama gibi bir derdiniz yok su tavriniz dedigim gibi cok itici
E bakın çocuğunuz için nasıl çabalıyorsunuz. Oluruna bırakmışmısınız hayır.kendi kazansın iyi devlet üniversitesini demiyorsunuz olmazsa bir b planınız var özel üniversite ya da yurtdışı gibi. Tüm çocuklar neden bunları istemesin? Kendinizle çeliştiniz şimdi. Komşumun çocuğu ağlıyor yahu 3 aydır . Onun hakkı değil mi yüzde seksenbeş gibi harika bir bursla kazandığı ülkenin en iyi 10 kolejinden birinde okumak? İyi eğitim isteyen azimli her çocuğun hakkı. Sadece benim çocuğum dersek asıl o zaman bencil oluruz.Bak bacım ben universite mezunu 25 yillik ogretmenim 40 yasinda 1 tane cocuk dogurdum herseyin en iyisini yapmaya calisiyorum simdiden borsada ozel universite yada yurtdisi universite egitimi icin yatirim yapiyorum benim bildigim yol bu sizin bildiginiz maddi imkani yoksa yasam hakki tanimamak insanlara benim ne anlattigimi anlama gibi bir derdiniz yok su tavriniz dedigim gibi cok itici
46 yasindayim 40 yasinda dogum yaptim okumak ve okudugunu anlamak onemlidir. Soru yalnizca bilgi almak icin sorulmaz o uyenin fikrini ogrenmek icin sordum.Siz ben sokun otesine gecemediginiz icin bu yorumu yapmaniz normal tabi.40 yasinda 25 yillik egitimci diren matematikMadem 40 yaşında 25 yıllik eğitimci insansınız, "Bir çocuğu hakkıyla büyütmek" tanımını niye buraya soruyorsunuz ki....Ben yine şok....
46 yasindayim 40 yasinda dogum yaptim okumak ve okudugunu anlamak onemlidir. Soru yalnizca bilgi almak icin sorulmaz o uyenin fikrini ogrenmek icin sordum.Siz ben sokun otesine gecemediginiz icin bu yorumu yapmaniz normal tabi.40 yasinda 25 yillik egitimci diren matematik
Ya arkadaşlar biz bu ifadeye şikayetçi olabiliyor muyuz? Drama Queenliğin bile anlamını bilmedigi için hakaret zannederek aşıri tepki veren cahil bir üye sanarak üzerinde durmamıştım ama baya baya "mafya" ithamının suç kapsamında olduğunu bilecek eğitimli bir insanmış kendisi...özür filan da dilemiyor....madem öyle?Drama queenlik yapmayin hangi bilgiyle hangi samimiyetle vs benimle boyle konusuyorsunuz burda herseyi bilen mafya gibi bir grup olmussunuz. Tavrınız cok rahatsiz edici drama queen benim icin igrenc bir ifade. Ha bana salak vs demissiniz ha bunu soylemissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?