4 yaşındaki bir çocuğun aylık masrafı nedir?

ben sizin de burada yazılanlardan az harcadığınızı sanmıyorum

6000 tatile vermişsiniz 12 ye bölünce 500 TL aylık
burada en uyduruk dondurmanın topu 7 TL, daha iyisi 10, sadece bunu günde en az 1 kere yiyorsa şu dönemde aylık 250-300
anneninizn SGKsına sanırım 2500 vermişsiniz
210 lira terlikle oyuncak aldım diyosunuz
an kötü menüler sanırım 30-40 lira olmuş çocukla tatildeyim diye 10 kere yemiş olsa 400-500 de o

kreş mreşe gitmeyen halinde zaten burası 4 bin yaptı ki...evde yediğin içtiğini, uçak biletini vs. de saymadım.

sizin bu ay masrafınız yoktu bir de. öyle diyordunuz.

Turkiyede kresler 3000 tl baba odesin diyor anne
Yeme icme egitim aktiviteleri hastane giyim faturalar da bana kalsin diyor turkiyede etin kilosu 150 tl sakin euroya bölme 150 tl bölü 18 olmasin hesabınız bazi amcalar gibi

Turkiyede kresler 3000 tl baba odesin diyor anne
Yeme icme egitim aktiviteleri hastane giyim faturalar da bana kalsin diyor turkiyede etin kilosu 150 tl sakin euroya bölme 150 tl bölü 18 olmasin hesabınız bazi amcalar gibi
Tabi ki o sekilde bölmüyorum.

Anneye haksiz falanda demiyorum kesinlikle sadece gercekden merak ettim yani ortalama bi hayat yasayan ailede cidden bi cocuk icin masraf kres dahil 6000 TL olabilir mi diye, altinda hic birsey aramadan

valla kaç para lazımdır onu ben bilmem de sizden para istemesi çok yanlış o abinin. yaptığı çocuğa sahip çıkacak. 3 bin lira para mı şu devirde? çocuğuna sahip çıkmayanın adamlığını sorgularım.

Ovvv o zamsn kiram 1300 ise 650 şu çocuğa mi ait ? Onu da mı isteyeceğiz ex lerden

Yazın balık yemiyoruz,zaten deniz kenarında da değiliz

Birim olarak değil de bizim misal toplam kazancın 1/4 diyebilirim.

Anneye haksiz falanda demiyorum kesinlikle sadece gercekden merak ettim yani ortalama bi hayat yasayan ailede cidden bi cocuk icin masraf kres dahil 6000 TL olabilir mi diye, altinda hic birsey aramadan
Olabilir. Ayda sadece birer kilo et, tavuk, balık yerse çocuk katkısız, hormonsuz vs olanından yaklaşık 600-700 lira o tutar zaten. Günde iki bardak süt içse 300 lira ayda, sadece bir yumurta yese ayda 150 lira da o. Daha bunun içinde kuruyemişi, kuru meyvesi, sebzesi, meyvesi var. Üstüne kıyafeti ayakkabısı, etkinliği, gezmesi eklenir. Siz hesaplayın.

Yanlış okumussunuz,iki gece üç günlük tatil 2500 + tatile gidiş dönüş otobüs biletleri 1000 den biraz fazlaydi, tatilden bir hafta sonra 1331 TL ye ikimizs uçak bileti alıp anneme geldim.Annemin evinde sadece ziyaretteyim her gün dışarı çıkamıyorum.Cikinca 150 den asagiya patlamiyor o ayrı, annemin SGK 2158 oldu bu ay şok zam ile, temmuzda zam yoktu normalde.Karar verdim Eylül'de kalem kalem not edeceğim çocuğun harcamalarını

Niye? Çocuk alması gereken omegayı, yağ asitlerini nereden alıyor o zaman?
Haziran temmuz Ağustos ayında yemiyoruz sevmiyoruz üç ay omega yağı almasa ölmez.
Balık yemek için deniz kenarında yaşamak da gerekmiyor

rakamların hepsini doğru hatırlayamamış olabilirim, kaç gündür uzayıp gitti bu konu dönüp dönüp bakımoyrum

ama sizin eşinizden buradaki hanım kadar nafaka almadığınızı hatırlıyorum. hatta bence almalısınız diye yazmıştım.

dün annem hasta oldu devlet hastanesine gittik, ama ilaca 150 verdim, hastane burnumuzun dibinde 40 lira da taksiye verdim (giderken kendi aracımız vardı, ama işe gitmesi gereken kardeşim bıraktı bizi gitti). annem hastayken çok zor yemek yiyor onun yemesi için birşeyler aldım 200 lira verdim. (annem de bebek gibi de ondan örnek veriyorum çünkü çocuğum yok).

demek istediğim çat diye çıkıyor bir şey, illa ki olacak bunlar. ben tatilden gelip hasta olmayan çocuk az biliyorum mesela. illa havuzlardan kapıyorlar -siz olmadıysanız maşallah diyelim.

bence çocuğa harcadıklarınızı not etseniz fark edeceksiniz siz de.

Haziran temmuz Ağustos ayında yemiyoruz sevmiyoruz üç ay omega yağı almasa ölmez.
Balık yemek için deniz kenarında yaşamak da gerekmiyor
Yok tabi ki gerekmiyor da insan tatildeyken, deniz kenarındayken daha çok balık yer ya, ondan dedim. Taze ve kaliteli balığa daha kolay ulaşılır çünkü.

Ölmez tabi ki niye ölsün, sadece eksik beslenmiş olur. Yaşı ilerleyince bazı kronik hastalıklara daha açık olur, zor bir yaşlılığı olur falan. Başka bişey olmaz.

800 bixim nafaka, artırma davası açacağım makbulu 2000 di aslinda.Bana ayda 2000+2000 yeter bazen yetmeyebilir her şey üst üste geldiği zamanlar da oluyor çünkü o ayrı tabikiiii.Cpcuk devamlı hasta,özel de devlet de aynı şeyleri söylüyor aynı ilaçları yazıyor o yüzden artık devlete götürüyorum ben, giderken taksi kullanıyoruz,iki gün üst üste taksiyle git gel yapıyoruz bazen hastaneye,hastanelee bize yakın bu arada.Biri hava Makinesi istedi hemen aldım geçen yaz 170 e..şimdi burda 170 e hava Makinesi mi olur derler.Sorsak 600 den aşağı makin yoktur derler ben ilk gittiğim eczaneden aldım çıktım markanın önemi yok işimi görüyor.Babalari ex leri asla kayirmam konudan bağımsız olarak 4 yaşindaki bir çocuğun masrafı nedir konu başlığına göre yorum yapıyorum.

Harcamak isteyen harcar bu sizin sıkalaniz ile alakali salca yiyende buyur bal kaymak yiyende kapida oynayanda buyur yuzme tenis satranç gidende buyur sinirsiz bu kadin kismak istemiyorsa harcamak istiyorsa çocuğuna neden sorun olsun varsa harcanır para niye var harcamak icin var oda baba evli olunca al kartim senin bosaninca al 1500 senjn cocuk kolay büyümüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…