- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.526
- 48
- Konu Sahibi burcumsu12
Yeğen düşmanı insanlardan her zaman nefret etmişimdir.Vallaha onu da yazacaktım da evine 2 asgari ücret giren kadın o kadar parayı ne yapacak zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeğen düşmanı insanlardan her zaman nefret etmişimdir.Vallaha onu da yazacaktım da evine 2 asgari ücret giren kadın o kadar parayı ne yapacak zaten
Anne derken çocuğun annesi (hemşire) den bahsetmiyorsunuz di mi?Bence abiden anne para istiyor
Disarda yemek yese 100 tl iki kisi burger king odaSiz gerçekten 6 bin liranın marka kıyafet ayakkabı ve her istenen oyuncakla anca mı masraf olabileceğini düşünüyorsunuz?
Marka alsak zaten 1000 lira sadece ayakkabısına verilmiştir.
Kreş en en en uygunu 3000 liradır o da ne kadar kalitelidir tartışılır. Bir top kağıt olmuş 100 lira gıda fiyatlarına değinmiyorum bile.
Çocuğu bir fiziksel bir zihinsel etkinlikle kursa göndersen bile 1000 lirayı geçer. Sinema tiyatro kitap fiyatlarından haberiniz var mı? Ya da takviye vitaminlerden?
İnsani şartlarda bir çocuk yetiştirmek istiyorsak masrafı çok rahat 6 bin lira olur da geçer de.
Bence yok, nafaka davalarında istediğimiz deliller var, bunlar getirilmezse verilen nafaka gayet normal.Hiç çocuğunuz olmadığı halde başkasının çocuğu hakkında "bir çocuğa aylık 6-7 bin masraf yapılmasına karşıyım ben" demenizde bir terslik yok mu sizce ?
Evet bakamiyor çünkü....Bu bizim iddiamız değil, çocuğunun olmasına da gerek yok....4 işlem yapabilen herkes bu mantığı kurabilir..... Asgari ücretle çalışan aileler çocuklarına hiç bakamıyor mantığı çıkıyor burada.
Vallaha yiğen için harcanan paradan bu denli rahatsız olunmasının bir nedeni olmalı diye düşünüyorum..kendilerine para yollanamıyorsaAnne derken çocuğun annesi (hemşire) den bahsetmiyorsunuz di mi?
Abinin ve konu sahibinin annesinden bahsediyorsunuz?
Herşey dava ile mi olmalı? Baba sorumluluğunu bilmesin anne davaya da para ödesin evladından kısıp. Ailenin nerede yaşadığının önemi yok, burada domates 20 lira ise sizin orada daha mı ucuz? Kreş çok mu ucuz sanki. Acımasız olmayın bu kadar.Nafaka artırım davası açsın o halde, keyfe keder bırakmasın.. Asgari ücretle çalışan aileler çocuklarına hiç bakamıyor mantığı çıkıyor burada. Ve hâlâ ailenin nerede yaşadığını bilmiyoruz.
İyi de siz 1500tl nafakaya karşıyım demediniz ki, bir çocuğa 6-7 bin harcanmasına karşıyım dediniz? Nerden çıktı şimdi nafaka davası?Bence yok, nafaka davalarında istediğimiz deliller var, bunlar getirilmezse verilen nafaka gayet normal.
Çocuğun babası hala ve sizin kadar rahatsız olmamış yapılan masrafa ki çocuğunun masraflarının yarısını karşılamayı kabul etmiş adamBence yok, nafaka davalarında istediğimiz deliller var, bunlar getirilmezse verilen nafaka gayet normal.
konu nafaka davasına getirilen kanıtlar değil şuanBence yok, nafaka davalarında istediğimiz deliller var, bunlar getirilmezse verilen nafaka gayet normal.
Evet doğru bakamıyor yalan mı ?Nafaka artırım davası açsın o halde, keyfe keder bırakmasın.. Asgari ücretle çalışan aileler çocuklarına hiç bakamıyor mantığı çıkıyor burada. Ve hâlâ ailenin nerede yaşadığını bilmiyoruz.
Bakamıyor zaten. Karın tokluğuna bile yaşamıyor çoğu. Minimum harcama ve en ucuzundan yapmaya çalışıyorlar.Nafaka artırım davası açsın o halde, keyfe keder bırakmasın.. Asgari ücretle çalışan aileler çocuklarına hiç bakamıyor mantığı çıkıyor burada. Ve hâlâ ailenin nerede yaşadığını bilmiyoruz.
Dün oğlumla bi cafeye gittik çocuk menüsü 70 liraydı.Disarda yemek yese 100 tl iki kisi burger king oda
Sınır köylerinde zaten eşyalı ev var. Bilmeden çok rahat yorumlar yapıyorsunuz. Ev arkadaşına gelince de çalışma arkadaşları zaten evli. Facebooktan mı bulsunaile oğluna oğlum sana rahat mı batıyor demiyor dikkat ettiyseniz , eşyalı bekar evi tutabilir yanına ev arkadaşı alabilirdi adam, ama yoook olur mu adam kendi keyfinden asla feragat etmez gelin hakkı olandan feragat etsin oğluşlarının rahatı bozulmasın.
evlilikleri boyunca geline diş geçirmiş aile ,kendi yoğurdum ekşi de diyemiyor oğullarının sorumsuz olduğunu pek ala biliyorlar ama bir günah keçisi lazım, ne diyecekler ele güne, biz herşeye karışırız oğlumuzda sorumluluktan kaçan rahatına düşkün adam, dengeyi de kurmayı beceremedi diyemeyeceklerine göre en kolayı geline suç atmak ,onun üstüne bırakmak tüm yükü... zaten böyle olmasalardı bu evlilik devam ederdibu evlilik devam etseydi bu kadar masraf da olmayacaktı ayrı ayrı evlerde yemek pişmeyecekti mesela... çocuk her baba özlemi çektiğinde onun gönlünü almak dikkatini dağıtmak için ekstra oyuncaklara eğlence alanlarına gerek kalmayacaktı mesela :) keşke herkes yerini bilse kimse kimsenin işine burnunu sokmasa, birde bizlere bile inanmayan aşırı kuşkucu aşırı süpheli bir görümceyle akraba olmak ne zor olmuştur ... kadının herşeyine kulp bulunmuş belli. kadınlar hep abartır dedi konu sahibi bir yerde kişi kendinden bilir işi mi desek buna ? ne desek bilemedim
istediğini söyleyen istemediğini işitir . dışardan bakınca aynen öyle görünüyorsunuz belkide bu konudan bir ders çıkarırsınızİçtenlikle yorum yapan herkese teşekkür ederim fakat buradaki bazı insanların kötü niyetli yorumlar yaptığını düşünüyorum. Beni veya annemi tanımadan kendileri para istiyorlardır tarzı laf etmeler kul hakkına girer bunu unutmayın
Sizin yiğeninizin yediğini içtiğini giydiğini abinizin karşılaması karşısında gelininize yaptığınız suçlama da kul hakkına giriyor.İlerde sizin yuvanız dağılır bir çocukla baba evine dönerseniz bir kuruş istemeyin çocuğunuzun babasından..ama yiğeninize yedirileni içirileni saymayınİçtenlikle yorum yapan herkese teşekkür ederim fakat buradaki bazı insanların kötü niyetli yorumlar yaptığını düşünüyorum. Beni veya annemi tanımadan kendileri para istiyorlardır tarzı laf etmeler kul hakkına girer bunu unutmayın
Nafaka artırım davası açsın o halde, keyfe keder bırakmasın.. Asgari ücretle çalışan aileler çocuklarına hiç bakamıyor mantığı çıkıyor burada. Ve hâlâ ailenin nerede yaşadığını bilmiyoruz.
Siz de yeğeninizin hakkına girmeyin :)İçtenlikle yorum yapan herkese teşekkür ederim fakat buradaki bazı insanların kötü niyetli yorumlar yaptığını düşünüyorum. Beni veya annemi tanımadan kendileri para istiyorlardır tarzı laf etmeler kul hakkına girer bunu unutmayın
İçtenlikle yorum yapan herkese teşekkür ederim fakat buradaki bazı insanların kötü niyetli yorumlar yaptığını düşünüyorum. Beni veya annemi tanımadan kendileri para istiyorlardır tarzı laf etmeler kul hakkına girer bunu unutmayın