4 yaş kızım ve bebeğim ilgim yetersiz

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.811
1.744
133
39
Kızıma yeterince zaman ayiramiyorum bebeğimiz var onun gündüz uyumasını bekliyorum ama o da uyusa bile yarım saat uyur uyanır ve ben o arada kizimlami oynayayım yemek.mi ev işi mi... Kızımla puzzle yaparız boya ama sklyor artık pandemi diye bı yere de gitmiyoruz. Ne yapacağım çok üzülüyorum:KK43: kaliteli vakit geciremiyorum kizimla . Kızım. Hareketli oyunlar oynamak istiyor benle enerjim olmuyor ki:(

Kızıma yeterince zaman ayiramiyorum bebeğimiz var onun gündüz uyumasını bekliyorum ama o da uyusa bile yarım saat uyur uyanır ve ben o arada kizimlami oynayayım yemek.mi ev işi mi... Kızımla puzzle yaparız boya ama sklyor artık pandemi diye bı yere de gitmiyoruz. Ne yapacağım çok üzülüyorum:KK43: kaliteli vakit geciremiyorum kizimla
Emin olun birçok anne ile aynı durumdasınız...üzüldüm ...umarım tez zamanda geçecek bu günler

Canım istersen ilgilenebilirsin.
Benim 2.bebegi kucağıma aldığımda diğeri henüz 2 yaşındaydı.

O kadar korktum ki hadi ilgilenemezsem diye sürekli 2 çocuklu kadınları aradım bana lütfen yardım edin büyük olanla nasıl ilgilenicem diye.
Uzmanlara danistim.

Yapılması gerekenler bunu yaparsan vicdanen daha mutlu bir anne olacaksın inan zor değil ben yaptıysam herkes yapar 😁

* küçükle ilgilenirken büyükle iletişim halinde olmak
* küçüğün altıni değiştirirken büyük olandan yardım istemek
*küçüğü emzirirken büyüğü yanına çağırıp seni çok seviyorum sen de bu kadarken seni hep öperek emzirirdim gibi güzel anıları anlatmak.
* büyük olana bol bol bol sarılmak ( küçük 24 saat kucağınıza değildir sanıyorum büyüğe de kucak açmanız gerek )
Küçük uyudu diyelim.
Büyükle iş birliği içinde temizlik ve yemek yapmak oyun oynayarak ev işi yapın yemek yapın .

Eğer siz bu 2 çocuğu bir bakiciya emanet etseniz nasıl ilgilenmesini isterdiniz?
Büyük olanı görmezden gelse hep küçükle ilgilense üzülür müydünüz?

Bazen yasantimiza karşıdan bakmamız gerek...

Istersen yapabilirsin kendine inan ve çocuklarını sevginden mahrum bırakma 💕💕💕💕💕

O kadar korktum ki hadi ilgilenemezsem diye sürekli 2 çocuklu kadınları aradım bana lütfen yardım edin büyük olanla nasıl ilgilenicem diye.
Uzmanlara danistim.

Yapılması gerekenler bunu yaparsan vicdanen daha mutlu bir anne olacaksın inan zor değil ben yaptıysam herkes yapar 😁

*küçüğü emzirirken büyüğü yanına çağırıp seni çok seviyorum sen de bu kadarken seni hep öperek emzirirdim gibi güzel anıları anlatmak.
* büyük olana bol bol bol sarılmak ( küçük 24 saat kucağınıza değildir sanıyorum büyüğe de kucak açmanız gerek )
Küçük uyudu diyelim.
Büyükle iş birliği içinde temizlik ve yemek yapmak oyun oynayarak ev işi yapın yemek yapın .

Eğer siz bu 2 çocuğu bir bakiciya emanet etseniz nasıl ilgilenmesini isterdiniz?

Istersen yapabilirsin kendine inan ve çocuklarını sevginden mahrum bırakma 💕💕💕💕💕
Aynen katiliyorum

Uzmanlara danistim.

Küçük uyudu diyelim.

Temizliği beraber yapıyorduk oyun şeklinde ama bu aralar istemiyor. Sklyor . Evcilik oynuyoruz masal dinlemesini çok seviyor sürekli masal anlattiriyor. TV çok bakıyor :( küçük bebeğimde mızmız valla açıkçası kızım 24 saat sadece onla ilgilenmemi istiyor. Puzzle yapıyoruz günlük iki saat oynuyorum onlada ama yetmiyor

Temizliği beraber yapıyorduk oyun şeklinde ama bu aralar istemiyor. Sklyor . Evcilik oynuyoruz masal dinlemesini çok seviyor sürekli masal anlattiriyor. TV çok bakıyor :KK43: küçük bebeğimde mızmız valla açıkçası kızım 24 saat sadece onla ilgilenmemi istiyor. Puzzle yapıyoruz günlük iki saat oynuyorum onlada ama yetmiyor
Benim oğlum 4 yaşında ve aynı şeyler sürekli beraber birşeyler yapmak istiyor sürekli bağımlı , onun yalnız oynamasını sağlamanız lazım , lazım ki hayal dünyası gelişsin eğer kaliteli iki saat ayırabiliyorsanız bence vicdanen rahatsız olmayın çünkü her annenin başına gelir, sürekli iletişim kurmaya çalışmayın biraz kendi kendinle oynaması gerekir tabi hepten yalnız bırakmak değil bu kastettiğim , okadar ince bir çizgi ki annelik diyecek çokta bişey kalmıyor Allah yardımcımız olsun.

akşam kucul kucağımda uyumak isterken kucağımda pis pis yaparken aynı zamanda buyukle mağarada iz bulmaca oynadık ışıkları da kapattı 🤪 nasıl anlatayım caresizligimi ...🤦

Benim oğlum 4 yaşında ve aynı şeyler sürekli beraber birşeyler yapmak istiyor sürekli bağımlı , onun yalnız oynamasını sağlamanız lazım , lazım ki hayal dünyası gelişsin eğer kaliteli iki saat ayırabiliyorsanız bence vicdanen rahatsız olmayın çünkü her annenin başına gelir, sürekli iletişim kurmaya çalışmayın biraz kendi kendinle oynaması gerekir tabi hepten yalnız bırakmak değil bu kastettiğim , okadar ince bir çizgi ki annelik diyecek çokta bişey kalmıyor Allah yardımcımız olsun.
Yok mesela bugün toplam üç saat oynadık ama ona yetmiyor işte hep istiyor ağlıyor çıldırıyor burda beni üzüyor.

Uzmanlara danistim.

Küçük uyudu diyelim.

Benimde şuan 20 gunluk bir oglum ve 27 aylik bir kizim var hergun dua ediyorum Allah'ım bana ikisine yetebilecek sabır ve güç ver diye korkuyorum bazen uzuluyorum garip duygular yasiyorum buyumeyecekler buyutemeyecegim diye. Buradaki sayfalari okuyorum bu yollardan gecmis tecrubeli anneleri bulurum diye. Sizleri okudukca icim rahatiyor bugunlerin gececegine guzel gunler yasayacagimiza inaniyorum. 🌸

Back