iide şule bacı;bazılarımız bazılarının bebeğini tanıyabilir nikimizi yazmasakta.mesela ben esma_keskin'in bebeğini nerde olsa tanırımsengözlerimebaksanabinşallah bu yarışmada oylar hakkıyla verilir,arkadaşlar kayrılmaz...CADIARZU
Şule abla bir ara kullanıcı resmi olarak yeğenimin bir resmini koymuştum. Onu burda kullanabilir miyim ki acaba:çok üzgünüm:
VALLA GÜZEL BİR KONU...
KEŞKE BEBİŞİM OLSAYDI DA BENDE RESMİNİ KOYSAYDIM.
YAKINIMDA DA KÜÇÜK BİR ÇOCUK YOKKİ.
AMA KONU SÜPER.
TEBRiKLER BERŞULEM a.s:1hug:
iide şule bacı;bazılarımız bazılarının bebeğini tanıyabilir nikimizi yazmasakta.mesela ben esma_keskin'in bebeğini nerde olsa tanırımsengözlerimebaksanabinşallah bu yarışmada oylar hakkıyla verilir,arkadaşlar kayrılmaz...CADIARZU
Valla kim kimin bebeği önemli değil..Bknz çiçek foto yarışmasıjeyyar
Çok çok oy alsada,oyları tavan yapsada,son karar jürinin...Şayet foto dediğim nitelikleri taşıyorsa buna rağmen bir oy bile almışsa birinci odur...yerimseniben
Ben pc de kayıtlı resmi e-mail olarak göndermeyi bilmiyorum Şulem ya
Arkadaşım güzel söylemişsin, zaten olay bu Kronick . Gerçekten beğenilen, hakkı olduğuna inandığımız eserlere oy versek, tüm kategorilerde, zaten adil bir yarışma olur.. Ama Berşule nin de dediği gibi son karar jüri nin. Yarışmaların asıl adil yanı bu işte.. Oylamada tavan yapan eserler(!) bazen dereceye bile giremiyor jüri engeline a.s.
Arkadaşlar,4. Yarışma Kategorisi Kompozisyonlu(Anlamlı) Çocuk&Bebek Fotosudur.
Bu ne demek?
Tıpkı çiçek temalı foto yarışmasında ki gibi,çocuk ve bebek fotolarınız anlamlı olacak!Yani çocuğumuzun karşısına geçip,şak diye fotosunu çekmeyeceğiz.jeyyar
Ortam,mekan,çocuğun yüz ifadesi(sevinç,hüzün,heyecen vs. anları),çekim güzelliği,kısaca çekeceğiniz fotoğraf karesinde ki herşey,değerlendirmede önem kazananacaktır.
NOT:Fotolarınıza, çektiğiniz kareyi bize anlatan isimler verip,nicklerinizi de belirtmeyi unutmayın lütfen..Bulduğunuz isimler,nicklerinizi yansıtacak olursa oylamaya dahil edilmeyecektir,bilginize..
Tema: Çocuk&Bebek
Başvuru Başlangıcı: 21/09/2007
Başvuru Bitiş: 29/09/2007
Başvurularınızı yarisma@kadinlarkulubu.com adresine yollayabilirsiniz.
Herkese kolay gelsin..
Tabi ben otomatik olarak safdışı kaldımkatılan arkadaşlara başarılar kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?