Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sag salim varmissiniz canim, kolay gelsin simdi camasir, ev yerlestirme vs islerinde..

insallah canim, kismet:)

korkutma biz hamisleri kuzum:)

canim bosver artik asya bosverrr..

bir sey yoktur canim gonca ablanin dedigi gibi, hcg degerine bakmak istemistir doktor..

kolay gelsin ablacim..
prensesin nasil oldu bugun?

hos dondun canim, ne var ne yok, hani menuler kizzzz:)

yakindir o gunler canim, nasilsin bugun?

4.cocuktan sonrasi yururken mi cikiyormus:)
zor yerden geldi sana bu sefer egzersiz:)
nasilsin canim?

ooo ne guzel haber, gozunaydin fistigim:)

anaaaam ne cok para ya o oyle..
protesto etmekle iyi yapmissin Nenam:)
Prensesin nasil?

insallah canim, onuda duyacaksiniz...

odulun afiyet olsun guzelim, cok bisey yememissin :)

canim hepimizin kosturmasi oluyor, dert etme, ben inaniyorum bu hafta sen her firsatta takima ugrayacaksin.
biz seni kaymetmek istemeyiz canim:)
Nereleri gezdiniz hafta sonu:)

haydi bakalim telden girmeni bekiyoruz guzelim:)

evet canim bak bebis her seyi hissediyor...

superiz sen nasilsin guzelim?

enerjine kurban canim:)

o zaman kim tutar seni derece bekliyoruz:)

teskkur ederiz Zeynebim:)
nasil gecti yildonumu kutlamaniz?

bu hafta derece gelmeli Nenam, guzelim...
Nasil gecti haftasonun?

iyiyiz mavisim, sende ne var ne yok?

ohh cok sukur canim, insallah yakinda kalp atisini da duyarsiniz..

yaz canim menunu ki ona gore ceza yazalim:)))

bizde optuk canim:)

oyy masallah kuzuya:)
bende bugun tam 4 haftalik olmusum:)

iyiyiz canim, hos sohbetini ozledik, seni ozledik..
misafirler gitsin diye bekliyoruz :)
Ozgecim laf aramizda ben de hem sizi hem normal duzenimi ozledim yav:) bisiklete cikcam birazdan hatta dur yesil cay iceyim once baya yesil cay geyigi donmus ben de iki fincaj iceyim yatana kadar derya kaptanim mutlu olsun

haeshin haeshin canım nerelerdesin senn ? birşey yok değilmi ?
menü ve spor paylaşıp gidiyosun özledik seni
Deryacim sip diye damliyorum firsat buldukca ev halki cocuklarla parka gitti ben de simdi fırsat bulup geldim. Yesil cay yaptim bak senin icin iciyorum şerefine :)))

Canim pilates reformer makinasi icin ekstra bir para odemesi yapma.
Zaten pilates yaparken ayni kaslari calistiriyorsun ki sen pilates yapiyorsun.
Bolgesel kilo verme diye bir sey yok guzelim, kiloyu orantili olarak tum vucuttan kaybedersin.
Bu makinanin buyuk bir marifeti yok canim, mucize bekleme, para tuzagi...

Sagol Demetim, toparladin mi evi?

Canim bir mektubun icine gebelik testini koydum, birde bahce duzenlemesiyle ilgili bir reklami koydum.
Aksam is cikis saatinde oglanla bahcede onu bekledik, o gelince aa mektup gelmis dedik, kapiya ilistirmistim:)
Bir acti, reklami okudu sonrada gebelik testini reklma olarak mi koymuslar dedi:)
Yani hediye urun gibi bisey sandi, bikac saniye sonra dank etti:))
Sonrada inanmadi saka yapiyorsun 1 nisan diye dedi:)

Iyi bari ablacim, bu hafta dinlenebildigin kadar dinlen:)

Ne guzeller :)
Aaaa 1 nisan sakasi gibi oldu evet senin hamilelik haberin yaaaâ şok olmustur adamcagiz hahahhahaaa

Canlar ben şu an dağılmış durumdayım, 12 şehidimiz var, onlara mı üzüleyim, nişanlımımı düşüneyim çok kötüyüm gerçekten :KK42: Nişanlım sınırda değil ama çok uzakta da değil, durumlar da hiç iyi değil Allah yardımcıları olsun ne diyeyim:KK42:

@Asyaca canım 6400 adım, daha da yürüyecek takatim yok bugün, yeşilçay da içmedim, bir şey içecek halde de değilim :KK43:
Menümü toparlayamıyorum kafamda, biraz sakinleşirsem gece uğrayıp yazarım..
Fatimecim aklina kotu seyler getirme. Allah rahmet eylesin tum sehitlere cok uzucu

Iyiyim canim yogunluk var ama guzel geciyor gunler seni bekliyorum hala yoksa havlu mu atiyosuun :)))

Atmiyorum da istedigim performansi gosterecek zamani ayiramiyorum canimin ici. Su tasinma isi de bitsin. Hala zaman bulamazsam birkac saat surer olani paylasirim:)

M M_atruska E-brulim E-brulim sizler nasil oldunuz canlar:)

Mavibocuk Mavibocuk stres sikinti bitti, artik kendine odaklanabilirsin deniz gozlum. Kalan birkac kiloyu da yolla da mezun edelim dugunden once:)

edsofi edsofi sen 1kg arti ile mi bildirim yaptin bu cuma gulum... Nasil sasirdim. Adet donemi falan miydi kuzum niye oyle oldu? Bak dugune ne kaldi sunun surasinda. Lutfen toparlan gulum.

M M_atruska E-brulim E-brulim sizler nasil oldunuz canlar:)

Mavibocuk Mavibocuk stres sikinti bitti, artik kendine odaklanabilirsin deniz gozlum. Kalan birkac kiloyu da yolla da mezun edelim dugunden once:)

edsofi edsofi sen 1kg arti ile mi bildirim yaptin bu cuma gulum... Nasil sasirdim. Adet donemi falan miydi kuzum niye oyle oldu? Bak dugune ne kaldi sunun surasinda. Lutfen toparlan gulum.
Tam abliş nasılsın diyecektim mesajını gördüm ♡ iyiyim canım öksürük bıraksa daha da iyi olurum inşallah.sen nasılsın

Back
X