PuhahahahahaTünele girdim csnim ya cekmiyor telefon, kusura bakma
Cok iyi. Bakalim bu cuma meyvelerini toplayacak misinAşkitoperipellam tam aklımdan sen geçiyordun sana yazmak için girdim baktım alıntı var. Bugün rekor bir adımla geliyorum şuanlık 21K
Yani iyiyim gibi tahlilde çok az bi enfeksiyon çıktı doktor dedi bu kadar rahatsız etmez bu ama yine de antibiyotik verdi.
Kan tahlilinde de şeker ortalamam normal ama insülin yüksek çıktı ne demek anlamadım ama neyse iyiyim yani
Sen nasılsın işte nasıl geçti günün? Nerde çalışıyorsun nasıl çalışıyorsun
Tatilden döndüm yine kosusturma basladi yaw
Daha dogru duzgun valizi bile yerlestirmedim. Anam dönecek tr den. Herkes bassagligina gelecek. Babam evde 3 hafta kalmis evine icine etmis. 3 gundur isten sonra buraya gelip temizlik yapiyorum.
kardesimin nisani olacak. Yeni eve ustalar bulup yaptiralacak
Alanyaya dönmek istiyorum
Sağol canm Allah razı olsun.iyiiz çok çok şükür bugün taburcu olduko saatte ne kahvesi kiz?
Aman hadi gecmis olsun, cok uzuldum ilk mesajini okuyunca, bunu gordum rahatladim.
Çok sağol kaptan bugün taburcu olduk çok şükür iyi
Sağol canm inşallah olmaz. Rabbim evlatlarimizi korusunÇok şükür çok sevindim kuzuları Allah hep korur. İnşallah bi daha böyle bişey yaşamazsınız.
Bu kaynatma kaçamak mı anlamadım çabııık açıkla kaçamak felansa sakın sen Bihter Ziyagilsin kaçamak yapamazsın
Kuzum kiloyu stres etme bende de çok uzun zamandır takıldı kaldı ama şöyle düşün dikkat etmesen kilo alırsın en azından şimdi kilomu koruyor ve sporla vücudunu şekillendiriyorsun bel çevremi 72 cmye düşürdüm belki oo ince bel felan değil ama benim için en minimum ölçüydü. Kendini sıktıkça veremezsin ben kaç kere takıma geldim olmadı gittim ama bu kez derdim tartı değil aynadaki sağlıklı görüntüm
Gecmis olsunn. Nasil simdi?
Gecmis olsun canim
Ne hava atiyon kizimkiz sen bamyanin ikizi olmalisin
Sabah 3 yumurta (çok oldu ama kimse yemeyince ben yedim dökmek istemedim) kapya biber
Ara sade kahve
Öğle sek quark protein yoğurt mu peynir mi anlamadım ama tadı hoştu1 galeta
Ara 1 şeftali
Akşam 4 köfte 2 çatal makarna 1 zeytinyağlı dolma salata
Su 3 lt
Spor 660 puan 22K adım
Eki Görüntüle 2909679
A Arrietty_ @H3RA_sedulu
Sağol canm Allah razı olsun. Çok şükür iyi . taburcu oldukAllah esirgesin. Son durum nedir?
Gecmis olsun❤Sağol canm Allah razı olsun.iyiiz çok çok şükür bugün taburcu olduk
Cok sukur gozun aydinSağol canm Allah razı olsun. Çok şükür iyi . taburcu olduk
Bu erik hangi erik
Afiyet olsun ❤
O entel. Kesin evi baskasina temizletiyo
Yerim kiz seniKolay gelsin kuzum hepimiz gelelim mi
Hızlı kalkmak lazım cumaya kadar pratik yap sen boş durma
O entel. Kesin evi baskasina temizletiyo