Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bamya junior naptin? Elma yerine baska bisey yedinmi?
Cuma gunu tartini cok merak ediyorum
O kilonla sen haftada 10 gram 10 gram verirsin
Nickimi çok sevdim. LadyMiami yi BamyaJunior olarak değiştirsem mi?
Zeytinyağlı bamyaya bayılırım şöööle bol ekşili
Eşim ofistekileri yemeğe getirdi. Sushi yedim ama tamamen pirinçsiz. Sadece yeşillik ve Tuna balığı yedim. Tek problem soya sosunun şişirmesi. İnşallah Cuma’ya kadar iner.
Ameliyatım 9 Aralıkta 14 hafta vakit var yaneee.
14 hafta sonunda 1.5 kilo versem 53 olurum yeter yaw
Haftada 50-100 gr anca veriyorum, en son 54.6 idim heralde Cuma’ya 54.5 falan olurum. Yani inşallah

Yarin oglumun ilk okul gunu ,birkac haftadir anlatmaya calisiyoruz cok cabuk geccek hemen eve donuluyor diye ama hala istemiyor seni cok ozluycem dedigi an bittim yarin icin simdiden cok heyecanliyim
Yaa baslangiclar zor oluyor , kolay gelsin:) nacizane tavsiyem (mumkunse eger ) sizden ayrilmakta daha cok zorlaniyorsa , babasinin goturup getirmesi.Kapida anneden ayrilik cok zor..

Para konusu ayri ama hizmet ederek onlara iyilik yapmiyorsun. Kendi ayaklari uzerinde durmalari lazim

Ben de konya usulu bamya corbasina asigim. Ama herkes yapamiyor.

Diyorlar ki Lori nin eline su dökülmezmis o konuda yapacak da cagiracak da bakicaz bakalim dogru mu
Konya usulü bamya çorbası hiç yemedim ama Konya yemeklerine bayılırım. Etli ekmek ve sıkma favorim
Tasindiktan sonra yapacam gelmeyen nolsun?
Bari yaz aylarına denk getirse ben de geleyim.

sedulu ne yapiyon kiz dogumgunune?

Benim sipalar icin ben de yetiskin partisi yapcam eger güzel hava bulursam. Fikir ver, tembel isi olsun
Benimki ev usulü olacak pek bir şey yapmayacağız ben. Mercimek köftesi su böreği var. Tatlı olarak pasta zaten. Bir de ev yapımı limonata var. Annem böreği yapacak. Aile içi kutlama olacak 10 kişi toplamda. Pjmasks konsepti var oğlan onu beğendi. Kendime baykuş kiz kostumu aradım ama bulamadim

Sen nasil oldun, tamamen gecti mi?
Aşkitoperipellam tam aklımdan sen geçiyordun sana yazmak için girdim baktım alıntı var. Bugün rekor bir adımla geliyorum şuanlık 21K
Yani iyiyim gibi tahlilde çok az bi enfeksiyon çıktı doktor dedi bu kadar rahatsız etmez bu ama yine de antibiyotik verdi.
Kan tahlilinde de şeker ortalamam normal ama insülin yüksek çıktı ne demek anlamadım ama neyse iyiyim yani

Sen nasılsın işte nasıl geçti günün? Nerde çalışıyorsun nasıl çalışıyorsun

Çok kolay gelsin o zaman size
Bazılarına eğlenceli gelse de bazıları için zor oluyor işte.. Umarım çabuk alışır..

Ilk kez gidiyor ,aslinda kres saatleriyle ama korkuyor iste ..❤

Tanidik birisi varsa sinifta, öğretmen veya arkadas cok rahat oluyor.
Ilk canim yabanci olucak ortama dil konusundan ,birkac turk olursa hic yadirgamaz diye dusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…