Nickimi çok sevdim. LadyMiami yi BamyaJunior olarak değiştirsem mi?Bamya junior naptin? Elma yerine baska bisey yedinmi?
Cuma gunu tartini cok merak ediyorum
O kilonla sen haftada 10 gram 10 gram verirsin
Yaa baslangiclar zor oluyor , kolay gelsin:) nacizane tavsiyem (mumkunse eger ) sizden ayrilmakta daha cok zorlaniyorsa , babasinin goturup getirmesi.Kapida anneden ayrilik cok zor..Yarin oglumun ilk okul gunu ,birkac haftadir anlatmaya calisiyoruz cok cabuk geccek hemen eve donuluyor diye ama hala istemiyorseni cok ozluycem dedigi an bittim yarin icin simdiden cok heyecanliyim
HoşbuldumHosgeldin
Ayiptir sormasi. Ben biraz cahel ben anlamiyore. Desinator nedir kurbane?
Şuan çalıştığım şirket yurtdışına kumaş gönderiyor bunun üzerindeki nakış desenlerinin çizimiyle ilgileniyorumDesigner, i guess
Degilse ben de bilmiyorum
Nickimi çok sevdim. LadyMiami yi BamyaJunior olarak değiştirsem mi?
Zeytinyağlı bamyaya bayılırım şöööle bol ekşili
Allah esirgesin. Son durum nedir?Günaydın kizlar nasılsınız. Biz tatile gitmiştik ama apar topar hastaneye geldik küçük oğlumun fare zehiri yemiş olması şüphesiyle halen hastanede yüz. Ömrümden o.ur gitti zehirin etkisi sonradan oluyor Muş. Duaniza da ekleyin
Hos geldinHoşbuldum
Şuan çalıştığım şirket yurtdışına kumaş gönderiyor bunun üzerindeki nakış desenlerinin çizimiyle ilgileniyorum
Havlu bornoz üzerindeki desenlerin çizimi gibi düşünebilirsiniz
Sen nasil oldun, tamamen gecti mi?Allah korusun kuzucuğu. İnşallah bişey çıkmaz çok üzüldüm.
Para konusu ayri ama hizmet ederek onlara iyilik yapmiyorsun. Kendi ayaklari uzerinde durmalari lazimYa bilmiyorum kıyamıyorum. Bi kere öğrenciyken birine bi çizim yaptım 100 TL para kazandım ilk paramdı eve geldim göstereyim herkese felan dedim erkek kardeşim dedi abla bana versene çok acil lazım verdim meğer kız arkadaşına hediye alacakmış enayilikte vera gibi olmayın siz uyanık olun
Tasindiktan sonra yapacam gelmeyen nolsun?Ben de konya usulu bamya corbasina asigim. Ama herkes yapamiyor.
Diyorlar kiLori nin eline su dökülmezmis o konuda yapacak da cagiracak da bakicaz bakalim dogru mu
Konya usulü bamya çorbası hiç yemedim ama Konya yemeklerine bayılırım. Etli ekmek ve sıkma favorimBen de konya usulu bamya corbasina asigim. Ama herkes yapamiyor.
Diyorlar kiLori nin eline su dökülmezmis o konuda yapacak da cagiracak da bakicaz bakalim dogru mu
Bari yaz aylarına denk getirse ben de geleyim.Tasindiktan sonra yapacam gelmeyen nolsun?
Benimki ev usulü olacaksedulu ne yapiyon kiz dogumgunune?
Benim sipalar icin ben de yetiskin partisi yapcam eger güzel hava bulursam. Fikir ver, tembel isi olsun
Aşkitoperipellam tam aklımdan sen geçiyordun sana yazmak için girdim baktım alıntı var. Bugün rekor bir adımla geliyorum şuanlık 21KSen nasil oldun, tamamen gecti mi?
Çok kolay gelsin o zaman size
Bazılarına eğlenceli gelse de bazıları için zor oluyor işte.. Umarım çabuk alışır..
Ilk canim yabanci olucak ortama dil konusundan ,birkac turk olursa hic yadirgamaz diye dusuyorumTanidik birisi varsa sinifta, öğretmen veya arkadas cok rahat oluyor.
Çağırır çağırır o, gerekirse yapar kargoyla gönderir...Ben de konya usulu bamya corbasina asigim. Ama herkes yapamiyor.