Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben gece isinde asla uyuyamam:)
2-3 saat uyuma hakki var Ama ya bisey olursa yaslilara diye uyumuyorum
Bitti artik gece caslima isi. Gunduz 2saat den fazla uyuyamiyorum ozmn kotu oluyorum.
Ne isiydi seninki
Sen bu aralar koşuşturmalardan uyuyamiyorsun. Çünkü aşırı yorgunluktan vücut dinlenmiyor. Senin papatya çayı gibi relax olmanı sağlayacak şeylere ihtiyacın var gibi kaptan.

Sağol canm Allah razı olsun.insallah bişey çıkmaz. Bugünkü tahlil sonuçları iyi çıktı çok şükür
Çok şükür çok sevindim kuzuları Allah hep korur. İnşallah bi daha böyle bişey yaşamazsınız.
@_Vera_ dunku menun cok guzldi kuzum afiyet olsun ❤ bugun aksam uzeri aile yemegine davetliyiz cocuklarla ilgilenirken kendimi kaynatma niyetindeyim
Bu kaynatma kaçamak mı anlamadım çabııık açıkla kaçamak felansa sakın sen Bihter Ziyagilsin kaçamak yapamazsın
Günaydın..
Yemek yapmam gerek yapmıyorum
Kilom inmiyor, moralim bozuk, ne yapayım diye düşünüyorum
Kuzum kiloyu stres etme bende de çok uzun zamandır takıldı kaldı ama şöyle düşün dikkat etmesen kilo alırsın en azından şimdi kilomu koruyor ve sporla vücudunu şekillendiriyorsun bel çevremi 72 cmye düşürdüm belki oo ince bel felan değil ama benim için en minimum ölçüydü. Kendini sıktıkça veremezsin ben kaç kere takıma geldim olmadı gittim ama bu kez derdim tartı değil aynadaki sağlıklı görüntüm

Gecmis olsunn. Nasil simdi?
Teşekkür ederim , meyve saatine dikkat edicem.
Kararlıyım ama ne çare , bebekler yüzüme gözüme hapşurup öksürdükçe ben de kaptım şifayı
Gecmis olsun canim
Sabahın köründen günaydın
Daha acıkmadım ben
Ne hava atiyon kizim kiz sen bamyanin ikizi olmalisin

Oh ne güzel manzara mati dışarı çıkarıp spor yapmalik
Çok bunaltıcı sıcak ve nem oranı çok yüksek, nefes alınmıyor, anca Kasım ayında başlarım dışarda yürüyüş falan yapmaya
Ne hava atiyon kizim kiz sen bamyanin ikizi olmalisin
Bamya kim yaw?
Fena mı işte sabah sabah hazır timsahlar falan uyurken gözümüz gönlümüz açılsın

Pazartesi günü holiday olduğu için hem Pazartesi hem de Salı okullar kapalı, dolayısıyla Cuma gününden tatile gidiyoruz biz, eşim ve çocuklar surf meraklısı. Buda benim işime hiç yaramıyor çünkü hep dışarda yemek zorunda kalıyoruz, her şeyin kalorisi çok yüksek burada, ne yapsam bilmiyorum. O kadar uğraşıp da çay kaşığıyla verdiğim kiloları kepçe kepçe almıyim sonra

Dahlia_ ben bunu yapiyorum.

Oğlanı yedirip bakayım bir :)

Selam kizlar
Nasilsiniz? Isten ciktim Eve yuruyorum. Yururken bari takima bakayim dedim

Aleykum selam kaptan..
Eh işte fena sayılmaz :))
Sen nasılsın, gelinin durumu nasıl?

Yok ya stres yaptığım kilom değil ki, 3 günde geçen haftaya göre 2 kilo artı olmam.. Ve gitmiyor.. Stres yapıyorum çünki listedeyim.. Hastalıktan tamamen unutmuşum regle 2-3 gün kaldığını normalde regl olmadan gitmez bu artı da gitmesi için elimden geleni yapacağım..

Öğlen et çöp yesen, aksama salata usulü yapsan,

Tb ekmeginden sandvic falan da olabilir oglen yine,

Ya da cin mutfagi vardir orada, az noddle li bol sebzeli şeyler...

Deli kizz hayir onlara yediriyorum diye kaynatıp yemiycem oglen kocaman kase salata yedim cikmadanda kahvemi icerim boylece aclikta hissetmem

Nerde kalicaksiniz? Otel tarzi mi ev mi ? Buharda pismis sebze ve salatalar otel icin kurtarici olabilir ,ve balik ust uste biraz zor yeniliyor gibi gelsede tam diyetlik kurtarabilir

Yarin oglumun ilk okul gunu ,birkac haftadir anlatmaya calisiyoruz cok cabuk geccek hemen eve donuluyor diye ama hala istemiyor seni cok ozluycem dedigi an bittim yarin icin simdiden cok heyecanliyim

Çok kolay gelsin o zaman size
Bazılarına eğlenceli gelse de bazıları için zor oluyor işte.. Umarım çabuk alışır..

Selamlar hanımlar

Dün gece eve geldik sabah tartıldım +2.5 çıktım

Yolculuk sonrası çok artı çıkıyorum ama cumaya bi kaç gün kaldı halledebilir miyim bilmiyorum yaaa

Cumaya kaldi 2 aksam,
Plan yaparsan bence halledersin.

Bu iki gun de akşamları sebze/salata ile gecirsen, sabah/oglen de hamurisi hic tuketmesen, yumurta falan yesen mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…