Bursanin meşhur salça fabrikası miGencligimde fabrikada calismistim
Yürüyen banttaki çürük /kötü domatesleri ayiklamam gerekiyordu, artik benim calistigim seriden alan insanlar koronaya taaa o zamandan bagisiklik saglamislardir
Bursanin meşhur salça fabrikası mi
Sen bu aralar koşuşturmalardan uyuyamiyorsun. Çünkü aşırı yorgunluktan vücut dinlenmiyor. Senin papatya çayı gibi relax olmanı sağlayacak şeylere ihtiyacın var gibi kaptan.Ben gece isinde asla uyuyamam:)
2-3 saat uyuma hakki var Ama ya bisey olursa yaslilara diye uyumuyorum
Bitti artik gece caslima isi. Gunduz 2saat den fazla uyuyamiyorum ozmn kotu oluyorum.
Ne isiydi seninki
Çok şükür çok sevindim kuzuları Allah hep korur. İnşallah bi daha böyle bişey yaşamazsınız.Sağol canm Allah razı olsun.insallah bişey çıkmaz. Bugünkü tahlil sonuçları iyi çıktı çok şükür
Bu kaynatma kaçamak mı anlamadım çabııık açıkla kaçamak felansa sakın sen Bihter Ziyagilsin kaçamak yapamazsın@_Vera_ dunku menun cok guzldi kuzum afiyet olsun ❤ bugun aksam uzeri aile yemegine davetliyiz cocuklarla ilgilenirken kendimi kaynatma niyetindeyim
Kuzum kiloyu stres etme bende de çok uzun zamandır takıldı kaldı ama şöyle düşün dikkat etmesen kilo alırsın en azından şimdi kilomu koruyor ve sporla vücudunu şekillendiriyorsun bel çevremi 72 cmye düşürdüm belki oo ince bel felan değil ama benim için en minimum ölçüydü. Kendini sıktıkça veremezsin ben kaç kere takıma geldim olmadı gittim ama bu kez derdim tartı değil aynadaki sağlıklı görüntümGünaydın..
Yemek yapmam gerek yapmıyorum
Kilom inmiyor, moralim bozuk, ne yapayım diye düşünüyorum
Gecmis olsunn. Nasil simdi?Günaydın kizlar nasılsınız. Biz tatile gitmiştik ama apar topar hastaneye geldik küçük oğlumun fare zehiri yemiş olması şüphesiyle halen hastanede yüz. Ömrümden o.ur gitti zehirin etkisi sonradan oluyor Muş. Duaniza da ekleyin
Gecmis olsun canimTeşekkür ederim , meyve saatine dikkat edicem.
Kararlıyım ama ne çare , bebekler yüzüme gözüme hapşurup öksürdükçe ben de kaptım şifayı
Ne hava atiyon kizimSabahın köründen günaydın
Daha acıkmadım ben
Çok bunaltıcı sıcak ve nem oranı çok yüksek, nefes alınmıyor, anca Kasım ayında başlarım dışarda yürüyüş falan yapmayaOh ne güzel manzara mati dışarı çıkarıp spor yapmalik
Bamya kim yaw?Ne hava atiyon kizimkiz sen bamyanin ikizi olmalisin
İşte budur!!!!Ne kadar yavaş giderse, sağlığım için o kadar iyi...İsterse 6 ayda gitsin. 3-5 kg keyifli sürecimi baltalayamaz...
Selam kizlar
Nasilsiniz? Isten ciktim Eve yuruyorum. Yururken bari takima bakayim dedim
Çok şükür çok sevindim kuzuları Allah hep korur. İnşallah bi daha böyle bişey yaşamazsınız.
Bu kaynatma kaçamak mı anlamadım çabııık açıkla kaçamak felansa sakın sen Bihter Ziyagilsin kaçamak yapamazsın
Kuzum kiloyu stres etme bende de çok uzun zamandır takıldı kaldı ama şöyle düşün dikkat etmesen kilo alırsın en azından şimdi kilomu koruyor ve sporla vücudunu şekillendiriyorsun bel çevremi 72 cmye düşürdüm belki oo ince bel felan değil ama benim için en minimum ölçüydü. Kendini sıktıkça veremezsin ben kaç kere takıma geldim olmadı gittim ama bu kez derdim tartı değil aynadaki sağlıklı görüntüm
Pazartesi günü holiday olduğu için hem Pazartesi hem de Salı okullar kapalı, dolayısıyla Cuma gününden tatile gidiyoruz biz, eşim ve çocuklar surf meraklısı. Buda benim işime hiç yaramıyor çünkü hep dışarda yemek zorunda kalıyoruz, her şeyin kalorisi çok yüksek burada, ne yapsam bilmiyorum. O kadar uğraşıp da çay kaşığıyla verdiğim kiloları kepçe kepçe almıyim sonra
Çok şükür çok sevindim kuzuları Allah hep korur. İnşallah bi daha böyle bişey yaşamazsınız.
Bu kaynatma kaçamak mı anlamadım çabııık açıkla kaçamak felansa sakın sen Bihter Ziyagilsin kaçamak yapamazsın
Kuzum kiloyu stres etme bende de çok uzun zamandır takıldı kaldı ama şöyle düşün dikkat etmesen kilo alırsın en azından şimdi kilomu koruyor ve sporla vücudunu şekillendiriyorsun bel çevremi 72 cmye düşürdüm belki oo ince bel felan değil ama benim için en minimum ölçüydü. Kendini sıktıkça veremezsin ben kaç kere takıma geldim olmadı gittim ama bu kez derdim tartı değil aynadaki sağlıklı görüntüm
Pazartesi günü holiday olduğu için hem Pazartesi hem de Salı okullar kapalı, dolayısıyla Cuma gününden tatile gidiyoruz biz, eşim ve çocuklar surf meraklısı. Buda benim işime hiç yaramıyor çünkü hep dışarda yemek zorunda kalıyoruz, her şeyin kalorisi çok yüksek burada, ne yapsam bilmiyorum. O kadar uğraşıp da çay kaşığıyla verdiğim kiloları kepçe kepçe almıyim sonra
Yarin oglumun ilk okul gunu ,birkac haftadir anlatmaya calisiyoruz cok cabuk geccek hemen eve donuluyor diye ama hala istemiyorseni cok ozluycem dedigi an bittim yarin icin simdiden cok heyecanliyim
Selamlar hanımlar
Dün gece eve geldik sabah tartıldım +2.5 çıktım
Yolculuk sonrası çok artı çıkıyorum ama cumaya bi kaç gün kaldı halledebilir miyim bilmiyorum yaaa
Yarin oglumun ilk okul gunu ,birkac haftadir anlatmaya calisiyoruz cok cabuk geccek hemen eve donuluyor diye ama hala istemiyorseni cok ozluycem dedigi an bittim yarin icin simdiden cok heyecanliyim