Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Spor toplamları | |
| 3035 P | |||||||
@pisi pisi kopatim | Ödül | 826 P | ||||||
| 1491 P |
Gunaydinnnnnn kizlar
Adetim basladi yarin Ankaraya gidecegiz yani...Hayirlisi olsun insallah
Günaydın canım uygulamadan mı yüklemeye çalışıyorsun ?Yağmurlu bir Yozgat sabahından herkes günaydın, hanımlar bana bir yardım edin, fotoğraf yükleyemiyorum. Daha önce böyle bir problemim olmamıştı. Şimdi dosya ekle diyorum ama sanki hiçbir şey yapmamışım gibi ekranda hiçbir değişiklik olmuyor. Fotoğraf boyutu büyük falan da demiyor zaten fotoğraf seçme kısmına bile gelemiyorum. Nasıl olacak bu?
Yumurta sayısına bakılacak azdi zaten de 2 taneydi vitamin falan kullanıyorum iste..eger 2 3 tane gorurse tedaviye baslayacagiz yeniden...ignelerimi alir gelirim..cumartesi gene cagirirHadi hayirisi canim,
simdi yarin ne islemi yapilacak ?
Uygulamadan mı yüklemeye çalışıyorsun?Yağmurlu bir Yozgat sabahından herkes günaydın, hanımlar bana bir yardım edin, fotoğraf yükleyemiyorum. Daha önce böyle bir problemim olmamıştı. Şimdi dosya ekle diyorum ama sanki hiçbir şey yapmamışım gibi ekranda hiçbir değişiklik olmuyor. Fotoğraf boyutu büyük falan da demiyor zaten fotoğraf seçme kısmına bile gelemiyorum. Nasıl olacak bu?
Yumurta sayısına bakılacak azdi zaten de 2 taneydi vitamin falan kullanıyorum iste..eger 2 3 tane gorurse tedaviye baslayacagiz yeniden...ignelerimi alir gelirim..cumartesi gene cagirir
.iste canim bi 12 gun kadar iğne kullanıyorsun 3 gunde bir de çağırıyor...sonrasi embriyo oluşursa transfer...biraz zahmetli ve yorucu ama iste bakalim hersey yolunda gider inşallah
Hayırlı sonuç alırsın umarım canımYumurta sayısına bakılacak azdi zaten de 2 taneydi vitamin falan kullanıyorum iste..eger 2 3 tane gorurse tedaviye baslayacagiz yeniden...ignelerimi alir gelirim..cumartesi gene cagirir
.iste canim bi 12 gun kadar iğne kullanıyorsun 3 gunde bir de çağırıyor...sonrasi embriyo oluşursa transfer...biraz zahmetli ve yorucu ama iste bakalim hersey yolunda gider inşallah
Her şeyin hayırlısı olsun canımYumurta sayısına bakılacak azdi zaten de 2 taneydi vitamin falan kullanıyorum iste..eger 2 3 tane gorurse tedaviye baslayacagiz yeniden...ignelerimi alir gelirim..cumartesi gene cagirir
Yumurta sayısına bakılacak azdi zaten de 2 taneydi vitamin falan kullanıyorum iste..eger 2 3 tane gorurse tedaviye baslayacagiz yeniden...ignelerimi alir gelirim..cumartesi gene cagirir
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah bal annemmmYumurta sayısına bakılacak azdi zaten de 2 taneydi vitamin falan kullanıyorum iste..eger 2 3 tane gorurse tedaviye baslayacagiz yeniden...ignelerimi alir gelirim..cumartesi gene cagirir
Yaaaaaaa
hadi cok guzel gecsin her sey insaallah.
Hayırlı sonuç alırsın umarım canım
Her şeyin hayırlısı olsun canım
Hayirli sonuclarin olsun insallah canim❤
Cok teşekkür ederim kizlarHayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah balannemmm
Bana da hazırla konya şurası gelir alırım
Sen de özlüyorsun beni artik demi
Hemde çok oyuzden getirdim seni takiminaSen de özlüyorsun beni artik demi